Aktobe – FCSB 2:2 (kon.) | Karabach – Salzburg 2:1 (kon.) | AEL Limassol – Zenit 1:0 (kon.)
Dněpropetrovsk – Kodaň 0:0 (kon.) | Helsinki – APOEL 2:2 (kon.) | Grasshoppers – Lille 0:2 (kon.)
Feyenoord – Besiktas 1:2 (kon.) | Ludogorec – Partizan Bělehrad 0:0 (kon.) | Standard – Panathinaikos 0:0 (kon.)
Aalborg – Dinamo Záhřeb 0:1 (kon.) | Maribor – Maccabi Tel Aviv 1:0 (kon.) | Legia – Celtic 4:1 (kon.)
konec
Aalborg BK
0:1 (0:0)
GNK Dinamo Záhřeb
Středa 30.07.2014, 20:15 • Nordjyske Arena, Aalborg • Liga mistrů (předkola)
Předzápasové kurzy
     
    79
    El Arbi Hilal Soudani si odchází odpočinout, posledním náhradníkem, který dnes zasáhne do zápasu, je Franco Andrijasevič.
     
    72
    Dokonce to střídání bude dvojité, s Heleniusem přichází do hry i Andreas Braun Christensen, odpracováno mají Enevoldsen a Spalvis. Ti dnes zahodili největší příležitosti Aalborgu.
     
    70
    Hosté mění svoji aktuální jedenáctku, Domagoj Antolič přepouští místo na hřišti Goncalovi.
     
    68
    Domácí už začínají otevírat zadní vrátka, čehož jistě budou hosté využívat. Mohli už před malou chvílí, kdy Antolič uvolnil Machada, proti němu se ale skvělým zákrokem vytáhl brankář Larsen a vytěsnil jeho ránu těsně nad břevno!
     
    61
    Domácím to tam dnes prostě nespadne! Na Wichmannův načechraný centr si naskočil Spalvis, hlavičkoval do protipohybu již bezmocného brankáře Eduarda, ke štěstí celého Dinama ale míč doskákal o pár centimetrů vedle branky!
     
    50
    Na odpověď domácích se málem nemuselo dlouho čekat! To když se na hranici pokutového území probil k zajímavému střeleckému pokusu Spalvis, jeho rána ale Eduardovu branku těsně míjí.
     
    49
    Dinamo Záhřeb právě vstřelilo branku!
    Hosté podnikli další rychlý kontr, tentokrát už ve čtyřech proti třem posledním zadákům Aalborgu a byť se zdálo, že akci velmi zbrzdili a v pokutovém území už bylo šest domácích fotbalistů, tak MARCELO BROŽOVIČ je všechny, včetně brankáře Larsena, obstřelil krásnou technickou ránou k tyči!
     
    48
    Snad vůbec první přímočará akce hostů, to možná proto, že Soudaniho při jeho snaze nepodporoval vůbec nikdo. Tak si to Alžířan namířil od středového kruhu k pokutovému území a ránou z osmnácti metrů jen těsně přestřelil.
     
    46
    Sestavu mění i hosté, ze hry je nečekaně stažen nejlepší střelec loňského ročníku chorvatské ligy Čop, místo kterého do druhého poločasu vběhne Pjača.
     
    46
    Domácí do druhého poločasu střídají, Rigarda nahrazuje Nicolaj Thomsen.
     
    37
    Domácí zahodili neuvěřitelnou šanci! Risgard přetaženým centrem uvolnil u vzdálenější tyče Kristensena, tomu střela nevyšla, míč se od něj ale odrazil k opačné tyči, kde zívala naprosto prázdná branka před Enevoldsenem, ten ale netrefuje!
     
    33
    Zajímavá standardní situace domácích! Pivarič vedle pokutového území stáhl k zemi rozběhnutého Wichmanna a dostává žlutou kartu, především ale bude mít Aalborg možnost ohrozit soupeřovu branku.
     
    27
    Jacobsen vypálil prudkou pumelici z hranice pokutového území, mířila sice do středu branky, přesto s ní měl Eduardo obrovské potíže, když míč pouze vyrazil a poté měl plno práce, aby jej stačil vyrazit na rohový kop před dobíhajícím Wickmannem.
     
    20
    Po Wichmannově centru a několika odrazech se míč záhadně potuloval před brankou Dinama, nikomu z domácích fotbalistů se ale nepodařilo zakončit!
     
    3
    První velká šance zápasu! Obrovské množství prostoru se otevřelo před Jacobsenem, který z úhlu nabíhal na brankáře Eduarda, ten stačil jeho ránu vytěsnit na tyč své branky!

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 49. Brožovič (Antolič)

    Karty:   33. Pivarič (ZAG)


    Aalborg BK: Larsen – Kristensen, Petersen, Thelander, Mathiasen – Wichmann, Risgard (46. Thomsen), Augustinussen, Enevoldsen (72. Helenius) – Jacobsen, Spalvis (72. A. B. Christensen)
    Náhradníci: C. Christensen – Ahlmann, Borsting, Helenius, A. B. Christensen, Pedersen, Thomsen

    GNK Dinamo Záhřeb: Eduardo – Pinto, Sigali, Šimunič, Pivarič – Antolič (70. Goncalo), Ademi, Brozovič, Machado – Soudani (79. Andrijasevič), Čop (46. Pjača)
    Náhradníci: Jezina – Andrijasevič, Čorič, Goncalo, Pjača, Radonjič, Šimunovič

    Rozhodčí: Makkelie – Goossens, van Dongen (vš. Nizozemsko)
    Středa 06.08.2014
    Dinamo Záhřeb - Aalborg 0:2

    Branky: 36. Jacobsen (Thomsen), 85. Jacobsen (Enevoldsen)

    Karty:   73. Mathiasen (AAB), 90+1. Jacobsen (AAB)

    bahis siteleri