Třinec – Olomouc 1:2 (kon.) | Košice – Martin 3:4 (kon.) | Havířov – Polsko U20 3:2 (kon.)
Poprad – Lipt. Mikuláš 4:3 (kon.) | Minsk – HC Slovan 6:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
1:2 (0:2, 0:0, 1:0)
HC Olomouc
Pátek 01.08.2014, 11:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5118 míst) • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:02
    Jakub Matyáš (TRI) ovšem o několik sekund později fauloval a byl vyloučen na dvě minuty za podražení. S třineckými nadějemi to vypadá bledě.
     
    53:31
    Zbytečným útočným faulem v útočném pásmu Kohoutů se prezentoval Dávid Buc (OLO) a odpyká si dvouminutový trest za podražení.
     
    39:28
    Jen chvilku se hrálo v pěti na obou stranách. Třineckým je nabídnuta přesilovka po vyloučení Jiřího Řípy (OLO) na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    37:23
    Poměr sil na ledě se velice rychle srovnal. Za katr musí Martin Vyrůbalík (OLO) za nedovolené bránění. Hraje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    37:12
    Laš vytvořil svou přihrávkou dobrou pozici pro Jergla, který se procpal mezi Třineckými a zakončil. Mezitím byl faulován Denisem Kindlem (TRI), který si odsedí dvě minuty za hákování.
     
    30:42
    Hosté jsou již v plném počtu, naopak Třinec musí do čtyř. Vyloučen Lukáš Doudera (TRI) na dvě minuty za držení protihráče.
     
    28:31
    Dlouhou dobu museli Olomoučtí vydržet v pěti proti šesti, až nyní je vyloučen Marek Laš (OLO) za hákování. Třinec si zahraje první přesilovku.
     
    15:29
    Hrubec teď nadvakrát podržel domácí Oceláře proti pokusu Pekra a rovněž proti dorážejícímu Knotkovi. Toho ovšem fauloval Aron Chmielewski (TRI) a odpyká si dvě minuty za hákování.

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 41. Kreps (Rufer) – 18. Houdek (Kucharczyk), 19. Knotek (Pekr)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Foltýn, Trončinský, Repe, Matyáš, L. Doudera, Zíb (C), Heider, Pisárik – Kindl, Plíhal, Kreps – Rufer, Jašek, Chmielewski – Marosz, Dravecký, Hrňa – Matuš, Cienciala, Gašparovič. Trenér: Jiří Kalous.
    HC Olomouc: Vošvrda (Trvaj) – Ondrušek, Houdek, Vyrůbalík, Jaroměřský, Staněk, Bartoň (C), Hraško, Dresler – Zuzin, Herman, Kucharczyk – Laš, Patera, Jergl – Řípa, Knotek, Pekr – Švaňhal, Machač, Buc. Trenér: Petr Fiala.

    Rozhodčí: Pavel Mikula, René Trombik – Tomáš Mikler, Vladan Bojda
    bahis siteleri