Admira – Rapid 1:1 (kon.) | Austria – Rheindorf Altach 0:0 (kon.) | Sturm Graz – Wiener 4:2 (kon.)
Ried – Salzburg 0:2 (kon.)
konec
SK Sturm Graz
4:2 (1:2)
SC Wiener Neustadt
Sobota 02.08.2014, 19:00 • UPC-Arena, Graz • Rakouská Bundesliga
Předzápasové kurzy
    Daniel OFFENBACHER - 4 : 2
     
    74
    Sturm Graz právě vstřelil branku!
    Je tu čtvrtý gól Sturmu Graz! Schloffer poslal míč proti noze DANIELU OFFENBACHEROVI, který se z nějakých 22 metrů krásně trefil ke vzdálenější tyči Vollnhoferovy brány!
    Christian KLEM - 3 : 2
     
    68
    Sturm Graz právě vstřelil branku!
    Domácí otáčejí skóre z 1:2 na 3:2! Djuricin si výborně narazil míč se spoluhráčem, ale vyběhnuvšího Vollnhofera nepřekonal. Vyražený balón si ovšem našel CHRISTIAN KLEM, který ho ve skluzu dorazil do opuštěné brány.
    Marco DJURICIN - 2 : 2
     
    60
    Sturm Graz právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Míč si na penaltový puntík postavil MARCO DJURICIN a poslal míč na opačnou stranu, než kam se vrhl Vollnhofer – 2:2.
    Herbert RAUTER - 1 : 2
     
    22
    Neustadt právě vstřelil branku!
    Hosté otáčejí průběh zápasu! Po zmiňovaném domácím rohu se hráči Wieneru Neustadt dostali do rychlého protiútoku, na jehož konci Schöpf uvolnil rozběhnutého HERBERTA RAUTERA a ten z hranice šestnáctky vypálil přesně pod břevno. Gratzei neměl šanci na míč dosáhnout.
    Daniel SCHÖPF - 1 : 1
     
    12
    Neustadt právě vstřelil branku!
    Hosté bleskově vyrovnávají! Po nahrávce Tobiase Kainze se DANIEL SCHÖPF přes několik bránících hráčů prosadil k zakončení a pravačkou se trefil ke vzdálenější tyči Gratzeiovy brány.
    Marco DJURICIN - 1 : 0
     
    10
    Sturm Graz právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení poměrně kuriózním zásahem! Stanković před šestnáctkou uvolnil Offenbachera, jehož střelu hostující obrana srazila, ale obránce Sereinig míč následně zahrál o záda domácího útočníka MARCA DJURICINA a pro hostujícího brankáře z toho byla nechytatelná záležitost.

    Martin Augustin

    Branky: 10. Djuricin, 60. Djuricin (pen.), 68. Klem, 74. Offenbacher – 12. Schöpf, 22. Rauter

    Karty:   17. Hadžić (STG), 51. Beichler (STG), 56. Offenbacher (STG), 77. Madl (STG), 85. Djuricin (STG), 90+4. Barbarić (STG) – 27. Pollhammer (WIE), 34. Schöpf (WIE)


    SK Sturm Graz: Gratzei – Todorovski (66. Spendlhofer), Madl (C), Barbarić, Klem – Hadžić, Offenbacher – Schloffer (78. Schmerbock), Beichler (90+4 Piesinger), Stanković – Djuricin
    Náhradníci: Pliquett – Tadic, Piesinger, Rosenberger, Spendlhofer, Schmerböck, Lovric

    SC Wiener Neustadt: Vollnhofer – Mimm (C), Deutschmann, Sereinig – Pollhammer, Kainz, Freitag, Denner – Schöpf (55. Ebenhofer) – Rauter (77. Pichlmann), Tieber (73. Salamon)
    Náhradníci: Schierl – Koch, Salamon, Pichlmann, Ranftl, Maderner, Ebenhofer

    Rozhodčí: Ouschan – Winsauer, Gutschi
    bahis siteleri