Dubnica – Pohronie 1:3 (kon.) | Šaľa – Skalica 0:0 (kon.) | L. Mikuláš – Trebišov 1:2 (kon.)
Dolný Kubín – Prešov 0:3 (kon.) | Poprad – Bardejov 2:0 (kon.) | Nitra – Sereď 0:2 (kon.)
Michalovce – MFK Košice B 2:1 (kon.)
konec
FK Dubnica
1:3 (1:1)
FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa
sk Sobota 02.08.2014, 16:30 • Mestský futbalový štadión, Dubnica nad Váhom • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    S konštatovaním, že v kvalitnom zápase Dubnica prehrala s FK Pohronie 1:3, sa s vami lúčim a teším sa na stretnutie zajtra pri zápase Slovan B – Šamorín na onlajny.eu! Prajem vám príjemný zvyšok soboty. (18:47:58)
     
    Štatistiky zo zápasu :

    Strely celkom: 11:17
    Strely na bránu: 8:7
    Žlté karty: 2:4
    Červené karty: 0:1
     
    Skončil sa nám mimoriadne zaujímavý zápas 2.kola DOXXbet ligy vo futbale. Po kvalitnom zápase sa radujú hráči FK Pohronie, ktorí po vyrovnanom prvom polčase rozhodli o výhre v poslednej polhodine. V 62.minúte potvrdil individuálne prednosti Orolín, ktorý poslal hostí do vedenia, ktoré ešte v 84.minúte zvýraznil po chybe dubnickej obrany tretím gólom Gregáň. Hostí môže mrzieť vylúčenie Paraja, inak dnes boli v Dubnici lepším tímom a tri body si domov vezú zaslúžene. Mladé domáce mužstvo sa snažilo, o lepší výsledok sa ale pripravilo zbytočnými chybami a slabou efektivitou v koncovke.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Gregáň bol po centri zo štandardky voľný na ľavej strane šestnástky, lopta mu ale ušla a skončila za bránkovou čiarou. Vykopávať môže Slávik.
     
    90+1
    Dubničania už prejavujú frustráciu z výsledku. Za tvrdý faul odzadu vidí žltú kartu Martin Sečány.
     
    90
    Nadstavujú sa 2 minúty.
     
    90
    Čiernik to zahral najhoršie, ako len mohol...Miesto centra či strely nahrával po zemi pred šestnástku, tam však Cisár nemal dostatok priestoru na strelu a tak o loptu prišiel.
     
    90
    Dubničania možno v poslednom útoku, Janco prechádzal po pravej strane, bol však faulovaný Sojkom. Nasleduje štandardka Dubnice z výbornej pozície.
     
    89
    Na druhej strane sa ešte snažil Janco, dnes asi najlepší z Dubničanov, jeho strieľaný center do šestnástky ale kryl spoľahlivý Malec.
     
    88
    Slávik podcenil center z rohu, loptu podbehol a na vzdialenejšej žrdi mohol zblízka hlavičkovať striedajúci Šenk, šance sa akoby zľakol a tesne prestrelil!
     
    88
    Hostia navyše ešte stále aj v desiatich hráčoch útočia, Pelegríni postupoval do šestnástky z ľavej strany, jeho strieľaný center je zablokovaný na roh.
     
    87
    Dubničania boli blízko k vyrovnaniu, tlačili a podporovali ich aj diváci, miesto toho ale urobili školácku chybu v obrane, ktorú Gregáň potrestal tretím gólom hostí. Domáci sa ešte snažia s výsledkom niečo urobiť, majú to však veľmi ťažké.
     
    86
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Patrik Abrahám, prichádza Peter Šenk.
     
    85
    Striedanie v tíme MFK Dubnica nad Váhom: z ihriska odchádza Andrej Števček, prichádza Ladislav Szücs.
     
    84
    Pohronie dalo gól!

    Neuveriteľné, Dubnica urobila obrovskú chybu v obrane a o víťazovi zápasu je zrejme rozhodnuté! Dvaja obrancovia sa po dlhom nákope nedohodli s brankárom Slávikom, čo využil nabiehajúci MIROSLAV GREGÁŇ, ktorý pohodlne obišiel Slávika a zasunul loptu do prázdnej brány!
     
    84
    MFK stále útočí, Števček poslal center cez celú šestnástku a na pravej strane zakončoval volejom Janco, lopta mu ale nesadla a tak zakročil Malec.
     
    83
    Mohlo byť vyrovnané! Janco poslal center do šestnástky z pravej strany a našiel vo výbornej pozícii Šmahajčíka, jeho hlavičku zblízka chytil Malec!
     
    82
    Dubničania ostali v útoku, Janco posielal ďalší z mnohých centrov z pravej strany, v šestnástke ale vo vzduchu kraľoval brankár Malec, ktorý loptu kryl.
     
    81
    Po dlhom výkope Slávika bojoval na hrote Krošlák, na pravej strane sa ale v súboji jeden na jedného nepresadil.
     
    81
    Páleník bol faulovaný v hlavičkovom súboji, pri lopte teda hostia. Tí majú času dosť a nikam sa neponáhľajú.
     
    80
    Dubničania ale strácajú loptu, od napádajúceho Krošláka sa totiž lopta odráža za bránkovú čiaru. Vykopáva Malec, Dubnici zostáva 10 minút.
     
    79
    Hostia aj napriek vylúčeniu aktívne napádajú, teraz vybojoval loptu na hrote Gregáň. Následne ale prichádza útočný faul, preto bude môcť rozohrávať Dubnica.
     
    79
    Dubničania zahrávali po faule vylúčeného Paraja štandardku z pravej strany z cca 25 metrov, po centri Čiernika hlavičkoval Janco, mieril ale mimo ľavej žrde Malecovej brány.
     
    78
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Marián Adam, prichádza Michal Páleník.
     
    78
    Striedanie v tíme MFK Dubnica nad Váhom: z ihriska odchádza Samuel Bielik, prichádza Martin Sečány.
     
    77
    Pohronie dohrá zápas v 10 hráčoch! René Paraj inkasoval za faul druhú žltú kartu a je vylúčený!
     
    76
    Dubničania v držaní lopty, je to však najmä na ich vlastnej obrannej polovici bez ohrozenia brány.
     
    76
    Striedanie v tíme MFK Dubnica nad Váhom: z ihriska odchádza Martin Suchý, prichádza Juraj Krošlák.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 375 divákov.
     
    75
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Pavol Orolín, prichádza Miroslav Gregáň.
     
    74
    Sľubná šanca Dubnice! Čiernik prešiel na ľavej strane cez protihráča a v strede ihriska mal na výber medzi strelou a prihrávkou napravo, kde čakal Janco, záložník Dubnice sa rozhodol pre strelu, ktorú však pri pravej žrdi bez problémov kryl Malec.
     
    73
    Čiernikov center zo štandardky odvrátila obrana hostí. Domáci ale zotrvali v útoku, lopta sa dostala až k pravej rohovej zastávke, odkiaľ centroval Janco, loptu však do svojich rukavíc schoval Malec.
     
    72
    Janco bol pri pravej postrannej čiare faulovaný Sojkom, Dubnica má výhodu štandardky z 35 metrov.
     
    71
    Dubničania mohli podniknúť rýchlu akciu, tú však spätnou prihrávkou zabrzdil Števček. Na konci sa lopta presunula na pravú stranu, odkiaľ centroval Janco, jeho pokus ale obrana odvrátila.
     
    70
    Hra znovu pokračuje, pri lopte domáci, ktorí sa budú snažiť vyrovnať nepriaznivý stav.
     
    69
    Chvíľu sa nehrá, popri ošetrovaní faulovaného hráča Dubnice sa totiž oba tímy občerstvujú a naberajú sily na posledných 20 minút zápasu.
     
    69
    Pelegríni z FK Pohronie teraz tvrdo fauloval v strede ihriska, ža čo oprávnene vidí žltú kartu.
     
    68
    Po rohu odhlavičkoval Cisár, odrazenú loptu si vo vzdialenosti 25 metrov prebral Sojka, skúsil aj vystreliť, mieril ale nad bránu.
     
    68
    Na center z rohu najvyššie vyskočil Slávik, ktorý vyboxoval loptu do bezpečia. Následne ešte prišiel center späť do šestnástky, kde pred Urgelom odkopol loptu na roh Šupák.
     
    67
    Hostia pokračujú v útočnej snahe. K strele z hranice šestnástky sa dostal Sojka, jeho pokus bol zablokovaný a tak je z toho roh.
     
    66
    Domáci sú z gólu vykoľajení, teraz robil Orolín veľké problémy Bielikovi na ľavej strane, napokon však z toho zakončenie nebolo.
     
    66
    Roh obrana MFK odvrátila, po následnom spätnom centri ešte mohol na ľavej strane zakončovať Abrahám, lopta mu ušla za bránkovú čiaru.
     
    65
    Po nevydarenom oute domácich podnikli brejk hostia, keď si loptu tesne za poliacou čiarou prebral Orolín, ktorý si ju potiahol do stredu ihriska a skúsil to tvrdou strelou z 25 metrov, Slávik vyrazil na roh!
     
    64
    Roh bol rozohraný nakrátko, lopta napokon skončila až pri pravej postrannej čiare, tam ale v súboji neuspel Takáč. MFK ale stále pri lopte.
     
    63
    Dubničania sa snažia bleskovo odpovedať, teraz po snahe Šmahajčíka budú mať možnosť zahrávať rohový kop.
     
    62
    Pohronie dalo gól!

    Z ničoho nič prichádza vedúci gól hostí! Po krásnej kolmici zo stredu ihriska sa ocitol na ľavej strane úplne voľný PAVOL OROLÍN, ktorý obstrelil Slávika a svojím druhým gólom v zápase posiela Pohronie do vedenia!
     
    61
    Orolín znovu centroval do šestnástky z ľavej strany, tam síce odhlavičkovali obrancovia, k odrazenej lopte sa ale pred šestnástkou dostal Paraj, ktorý mieril mimo pravej žrde.
     
    60
    Z outu žiadne nebezpečenstvo nevzniklo, naopak, prišiel brejk na druhej strane. Aktívny Orolín tam z ľavej strany centroval do šestnástky, tam ale odvrátil výborne hrajúci Cisár.
     
    59
    Center z rohu vyboxoval neisto Malec, je z toho totiž out Dubnice z pravej strany.
     
    59
    Šmahajčík je po predchádzajúcom súboji ošetrovaný a odchádza za čiaru, uvidíme, či sa do hry ešte vráti.
     
    58
    Hra má výborné tempo, otočila sa na druhú stranu – Šmahajčík tam v šestnástke vracal späť na nabiehajúceho Čiernika, pred ním však zasiahol obranca hostí, ktorý odkopol na roh.
     
    57
    Po centri z rohu skákal v strede šestnástky voľný Abrahám, jeho pokus Slávik len vyrazil pred seba, kde už dorážal útočník hostí, ten však už bol v ofsajde!
     
    56
    Roh preletel cez celú šestnástku, tam na pravej strane loptu vracal späť Paraj, loptu odkopol na ďalší roh Šmahajčík.
     
    56
    Z akcie hostí rezultovala strela Orolína, ktorý napriahol z voleja na ľavej strane šestnástky, od brániaceho Bielika sa lopta odrazila na roh.
     
    55
    Dubničania dokázali hlavou odvrátiť rohový kop, po zlej rozohrávke Suchého sa však musia naďalej brániť.
     
    55
    Bielik na ľavej strane zastavil prenikajúceho Orolína, nasleduje roh hostí.
     
    54
    Dnes to hráči skúšajú strelami z veľkej diaľky. Teraz to skúsil od polovice ihriska strelou priamo zo sklzu Švirik, Malec sa rýchlo vrátil späť a chytil loptu na bránkovej čiare.
     
    53
    Ďalšia dubnická kombinačná akcia – po vysunutí zo stredu poľa mohol sám na bránu postupovať Šmahajčík, ďaleko za hranicu svojej šestnástky ale vybehol Malec a pred útočníkom domácich loptu odkopol.
     
    52
    Domáci otočili hru na svoju útočnú polovicu, kde Janco obetavou hlavičkou vysunul Takáča, ten ale neuspel v osobnom súboji s obrancom hostí.
     
    52
    Abrahám si spracoval center z pravej strany a mohol zakončovať zvnútra šestnástky, jeho strelu ale zablokovala dubnická obrana.
     
    51
    Marušin zazmätkoval pri vlastnej rozohrávke a takmer zavaril Pohroniu na problémy, nakoniec to pred dotierajúcim Šmahajčíkom so šťastím zvládol.
     
    50
    Po centri z rohu skákal na vzdialenejšej žrdi v bezprostrednej blízkosti brány Zvara, jeho dobre umiestnenú hlavičku k pravej žrdi fantasticky vyrazil na čiare Slávik!
     
    50
    Pohronie teraz tlačí, po odkope Šupáka majú hostia k dispozícii rohový kop.
     
    49
    Hostia mali výhodu štandardky, po ktorej odhlavičkoval loptu Bielik. Následne ešte po odrazenej lopte strieľal zdiaľky Zvara, mieril ale mimo brány.
     
    48
    Po výkope Maleca sa hra presunula na druhú stranu, z ľavej strany tam nebezpečne centroval do pokutového územia Orolín, tam ale odkopol do bezpečia Cisár.
     
    47
    Pekná akcia domácich – Takáč vysunul na pravej strane Janca, ktorý okamžite poslal center do šestnástky, kde v ťažkej pozícii zakončil volejom Šmahajčík, jeho strelu k bližšej žrdi len s námahou kryl Malec!
     
    46
    Hostia ihneď po výkope v útoku – po peknom oblúčiku bol na ľavej strane voľný Orolín, z hranice šestnástky ale vystrelil veľmi slabo a tak Slávik bez problémov zasiahol.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Hráči už na ihrisku, druhý polčas čochvíľa začne. Ani jeden z tímov nestriedal, pokračujeme v rovnakých zostavách.
     
    Štatistiky po 1.polčase:

    Strely celkom : 4:5
    Strely na bránu: 3:1
    Žlté karty: 1:2
     
    Prvý polčas priniesol zaujímavý futbal z oboch strán. Hostia išli pomerne rýchlo do vedenia po góle Orolína, ktorý využil zaváhanie obrany a dorazil strelu Pelegríniho. Pohronie potom malo ďalšiu veľkú šancu, pri ktorej ale domácich zachránil Cisár a to akoby naštartovalo obrat. V 30.minúte totiž presnou hlavičkou vyrovnal Janco a odvtedy sledujeme vyrovnanú partiu z oboch strán. Vyhrať dnes môžu oba tímy, uvidíme, čo prinesie druhý polčas. Pri jeho začiatku sa na vás teším približne od 17:31.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Domáci nevyužili náznak veľkej šance. Po oute Janca sa totiž sám v rozhodenej obrane hostí ocitol Števček, miesto strely ale ešte vracal späť na Čiernika, ktorý sa zamotal vo vlastných kľučkách a tak z ohrozenia brány zišlo.
     
    45
    V prvom polčase sa nadstavuje jedna minúta.
     
    44
    Krásna akcia Čiernika s Jancom! Prvý menovaný rozbehol brejk domácich, keď vysunul nabiehajúceho Janca na ľavej strane. Ten prešiel cez obrancu a poslal center do šestnástky, kde Čiernik hlavičkoval vedľa pravej žrde!
     
    43
    Hra sa otočila na druhú stranu, tam po tvrdom súboji zostal na zemi v bolestiach Suchý, už sa však dvihol zo zeme a hra pokračuje.
     
    42
    Center z rohu na prednej žrdi odvrátil hlavou Adam, následná strela Takáča po odrazenej lopte neprešla cez sformovanú obranu hostí.
     
    41
    Oba tímy sa vybíjajú v tvrdých súbojoch pri pravej postrannej čiare. Sledujeme viacero outových vhadzovaní, ktoré teraz rezultovali v rohový kop Dubnice.
     
    40
    Urgela nabiehal do samostatného úniku, akciu však zastavil ofsajd. Útočník hostí aj napriek tomu zakončil, rozhodca žiadosti domácich o žltú kartu nevyslyšal.
     
    40
    Po centri Urgelu hlavičkoval v dobrej pozícii Sekereš, zo stredu šestnástky ale tesne minul pravú žrď.
     
    39
    Janco sa okamžite vrátil na svoj post ľavého záložníka. V útoku momentálne Pohronie, ktoré bude zahrávať štandardku z pravej strany vo vzdialenosti cca 25 metrov.
     
    38
    Janco potreboval krátke ošetrenie, vyzerá to však, že bude v poriadku a vráti sa do hry. Diváci ho odmeňujú potleskom.
     
    37
    Janco je dnes okopávaný zo všetkých strán. Aj teraz bol pri technickom prieniku skosený Mariánom Adamom z Pohronia, ktorý za to vidí žltú kartu.
     
    36
    Hrá sa v strede ihriska, akcie oboch tímov brzdia najmä nepresné prihrávky a chyby v kombináciách.
     
    35
    Domáci rozohrali štandardku nakrátko, na čo prišiel center z pravej strany, v šestnástke naň na ľavej strane len tesne nedosiahol Šmahajčík!
     
    35
    Hra sa teraz prelieva zo strany na stranu, v útoku Dubnica, jej hráč bol faulovaný a tak nasleduje štandardka z cca 35 metrov.
     
    34
    Abrahám znovu prenikal po pravej strane, pri pokuse o center ale trafil len Janca a po jeho zásahu už si loptu prebral Slávik.
     
    34
    Po dlhom nákope dopredu sa nedohodli obrancovia domácich, čo takmer využil Orolín, tesne pred ním ale loptu poslal brankárovi Cisár.
     
    33
    Predsa Pohronie zakončilo – Marušin vypálil z cca 25 metrov, jeho tvrdá strela tesne minula pravý horný roh brány.
     
    32
    Hostia sa rýchlo otriasli z gólu a teraz sa snažia prejsť cez obranu domácich. Tí sa zatiaľ bránia dobre, nepúšťajú hostí do finálnej fázy.
     
    32
    Začalo sa nám žltiť. Za faul odzadu inkasoval žltú kartu Martin Suchý z domácej Dubnice.
     
    31
    Žltú kartu dostává René Paraj (FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa).
     
    31
    Šmahajčík fauloval v útoku Marušina, Pohronie tak môže zahrávať loptu z vlastnej polovice. Hráči hostí sa budú snažiť odpovedať na vyrovnávajúci gól.
     
    30
    Dubnica dala gól!

    Je vyrovnané! Na center z rohového kopu si na úrovni pokutového kopu najvyššie vyskočil MARTIN JANCO a hlavičkou sa trafil presne k ľavej žrdi, Malec sa len márne naťahoval!
     
    30
    Domáci v dobrej fáze hry. Teraz zahrávajú ďalší rohový kop.
     
    29
    Zaujímavý pokus Dubnice! Takmer od poliacej čiary skúšal brankára prekvapiť Čiernik, jeho pokus skončil na hornej sieťke Malecovej brány, ktorý sa veru poriadne rýchlo vracal do svojej svätyne!
     
    28
    Snahy Dubničanov sa väčšinou končia pri nevydarenej finálnej prihrávke. Inak tomu nebolo ani teraz, keď loptu pohodlne z vlastnej šetnástky odhlavičkoval Sekereš.
     
    27
    Krátka prestávka sa skončila, zápas pokračuje a pri lopte Dubnica.
     
    26
    Chvíľu sa hrať nebude, v dôsledku horúceho počasia nariadil rozhodca Somoláni prestávku na občerstvenie.
     
    25
    Dubničania odkopli loptu na poliacu čiaru, kde v súboji s Marušinom skvele zabojoval Šmahajčík, všetko ale pokazil následnou nepresnou prihrávkou.
     
    25
    Pelegríni centroval zo štandardky do šestnástky, domáci odvrátili loptu aspoň do outu. Stále sa ale bránia.
     
    24
    Pohronie zahrávalo po prechádzajúcej situácii rohový kop, ten však úspech nepriniesol. Teraz ale prišiel faul Dubničanov, preto môžu hostia zahrávať štandardku z ľavej strany.
     
    23
    Obrovská šanca hostí! Orolín prenikol po ľavej strane, dostal sa až do šestnástky, kde posielal krížnu prihrávku na úplne voľného Zvaru, ktorý by zakončoval do prázdnej brány, loptu v poslednej chvíli v sklze odkopol Cisár!
     
    22
    Janco si chcel na ľavej strane technicky obhodiť Zvaru, bol však faulovaný a tak môže loptu rozohrávať Dubnica.
     
    21
    Hra znovu na polovici Dubnice, keď sa Pelegríni odhodlal k ďalšej strele z cca 20 metrov, jeho pokus bol ale zablokovaný. Lopta sa odrazila na pravú stranu, kde pred dobiehajúcim Zvarom odkopol Janco.
     
    20
    Center z rohu ale mieril len na prednú žrď, kde bez problémov odkopol Adam. Následný center úspech takisto nepriniesol.
     
    20
    Dubničania zahrávajú po odkope Adama ďalší roh v krátkom časovom slede.
     
    19
    Nepodarená kombinácia hostí v podaní dvojice Urgela-Zvara, akcia Pohronia tak končí a v snahe o vyrovnanie môžu pokračovať domáci.
     
    18
    Hra sa presunula na druhú stranu, keď Pelegríni hľadal dlhou loptou naľavo Orolína, ten ale vybojoval len outové vhadzovanie.
     
    18
    Janco si na ľavej strane chcel prebrať dlhý nákop z obrany, chýbalo mu však niekoľko krokov a tak vykopáva Malec.
     
    17
    Čiernik poslal nebezpečný center do šestnástky, Malec za prispenia obrancov však loptu odvrátil. Potom loptu ,,do ohňa" vrátil Šmahajčík a k strele z rohu šestnástky sa odhodlal Takáč, jeho tvrdú strelu k bližšej žrdi kryl Malec!
     
    16
    Aktívny Janco prenikal po ľavej strane, pri snahe o kľučku bol faulovaný a nasleduje tak štandardka Dubnice z cca 25 metrov.
     
    15
    Mohlo byť vyrovnané! Po centri z rohu hlavičkoval na bližšej žrdi Šupák, jeho dobrú hlavičku ale zablokoval obranca a pri dorážke dubnický zadák fauloval.
     
    14
    Dubnický pokus o útok – Šupák vysunul pekným oblúčikom na pravej strane Švirika, jeho pokus o center je zablokovaný na roh.
     
    13
    Šmahajčík sklepával v šestnástke dlhý center, nenašiel však nikoho zo svojich spoluhráčov.
     
    12
    Okamžite ale po strate lopty prišiel protiútok na druhej strane! Po peknom vysunutí postupoval sám na bránu Abrahám, z bezprostrednej blízkosti prestrelil!
     
    11
    Hostia chybujú v rozohrávke, keď Marušin posiela loptu len do outu. Dubničania budú môcť rozohrávať na súperovej polovici.
     
    10
    Dubnica inkasuje rýchly gól, aj napriek tomu, že bola v úvode o niečo aktívnejšia. Uvidíme, ako sa domáci z tejto studenej sprchy spamätajú.
     
    9
    Pohronie dalo gól!

    Celú akciu začal Abrahám, jeho strela z pravej strany bola zablokovaná. Lopty sa potom ujal Pelegríni, krížne vystrelil z hranice šestnástky, Slávik ešte vyrazil, avšak len na ľavú stranu k PAVLOVI OROLÍNOVI, ktorý trafil do odkrytej brány presne! Pohronie vedie!
     
    8
    Dubničania teraz držia loptu na svojich kopačkách, zatiaľ je to však najmä na ich obrannej polovici.
     
    7
    Bezprostredne po výkope Maleca sa ale lopty ujali domáci a prišla aj pekná prihrávka na nabiehajúceho Šmahajčíka, akciu ale zastavil ofsajd.
     
    7
    Nevydarený roh Švirika preletel cez šestnástku a skončil až za bránkovou čiarou.
     
    6
    Švirik na ľavej strane zakombinoval s Jancom, dubnický záložník vo svojej snahe vybojoval aspoň rohový kop.
     
    6
    Dubničania zbytočne stratili loptu v strede ihriska, čo chcel využiť Paraj, ktorý videl, že brankár Slávik je vysunutý pomerne vysoko z brány, Parajov pokus z polovice ihriska však mieril vysoko nad bránu.
     
    5
    Po centri zo štandardky skákal v pokutovom území na loptu Šmahajčík, v hlavičkovom súboji ale úspešný nebol. Pri lopte stále MFK.
     
    4
    Paraj zozadu fauloval prenikajúceho Takáča, nasleduje štandardka Dubnice z veľkej vzdialenosti.
     
    3
    Domáci však o loptu okamžite prišli, preto sledujeme postupnú útočnú akciu hostí. Loptu teraz do bezpečia odkopol Šupák, hostia však v útoku zostanú.
     
    2
    Hostia v prvej útočnej akcii, po sérii prihrávok sa na ľavej strane presadzoval Paraj, pri útočnej snahe ale fauloval a tak bude mať loptu Dubnica.
     
    1
    Outové vhadzovanie úspech Dubnice neprinieslo, loptu odhlavičkovali pozorní stopéri.
     
    1
    Lepšie začala Dubnica, keď si dlhý nákop ihneď po výkope spracovával na ľavej strane Janco, bol však zastavený obrancom, nasleduje out Dubnice.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Obe mužstvá už prichádzajú na trávnik! Dubničania v bielych dresoch, hostia v modrej farebnej kombinácii.
     
    -5
    Pred zápasom si ešte v skratke zopakujme tabuľkovú situáciu oboch tímov. Tá je rovnaká – Dubnica aj Pohronie totiž v 1.kole prehrali zhodne 0:2 – Dubnica v Nitre a Pohronie v Šamoríne. Je jasné, že obe mužstvá dnes budú chcieť získať prvé body v novom ligovom ročníku, nakoľko štart do ligy býva často veľmi dôležitý.
     
    -10
    Pekné slnečné popoludnie prajem všetkým priaznivcom z futbalového štadióna v Dubnici nad Váhom. V horúcom dusnom počasí sa tribúny len pomaly zapĺňajú a tak to dnes zrejme bude futbal v komornom prostredí. Oba tímy už ukončili svoju rozcvičku a tak už len čakáme na to, kým prídu hráči na trávnik. Príjemné popoludnie vám praje Tomáš Schügerl.
     
    Úvodné zostavy:

    MFK Dubnica nad Váhom: Slávik – Švirik, Šupák, Janco, Suchý – Takáč, Šmahajčík, Cisár (C), Čiernik, Števček – Bielik
    Náhradníci: Vangel (NB) – Habšuda, Szücs, Sečány, Krošlák

    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Malec – Sekereš (C), Sojka, Marušin – Pelegríni, Adam, Abrahám, Paraj, Urgela – Zvara, Orolín
    Náhradníci: Packo (NB) – Gregáň, Šenk, Páleník, Garaj

    Rozhodca: A. Somoláni – T. Somoláni, Vician.
     
    Druhá najvyššia futbalová liga pokračuje druhým kolom, v ktorom dnes proti sebe nastúpi Dubnica a Pohronie! Domáci vstúpili do nového ročníka v značne omladenej zostave, v prvom kole však príjemne prekvapili výkonom v Nitre a preto uvidíme, či na dobrú hru nadviažu aj dnes. Hostia majú v tomto ročníku po minuloročnej nováčikovskej sezóne vyššie ambície, ktoré však v prvom kole nenaplnili, keď tesne prehrali. Oba tímy majú o motiváciu postarané, keďže budú chcieť zaznamenať prvé body v novom ligovom ročníku! K sledovaniu súboja vás v sobotu o 16:30 pozýva Tomáš Schügerl.
     
    Aktuálna forma

    Dubničania nastúpili v 1.kole na pôde Nitry, ktorá je čerstvým zostupujúcim tímom z najvyššej ligy. Dubničania inkasovali rýchly gól v 12.minúte, potom sa však veľmi dobre držali a pri troche šťastia mohli aj vyrovnať. Napokon však v 80.minúte druhý raz inkasovali a prehrali tak 0:2.

    Pohronie cestovalo do Šamorína a 80.minút držalo cennú bezgólovú remízu. V 81.minúte však prvý raz inkasovalo, čo tímom otriaslo a v 83.minúte prišiel druhý gól Šamorína, ktorý sa tak radoval z víťazstva 2:0.
     
    Vzájomné zápasy v predchádzajúcej sezóne

    V minulej sezóne platilo u týchto súperov pravidlo ,,môj dom – môj hrad." Dubničania totiž doma zvíťazili 2:1 a 1:0, kým Pohronie vyhralo doma 2:1. Celkové skóre so vzájomných zápasov je 4:3 v prospech Dubnice.
     
    FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa

    Tím zo stredného Slovenska si v minulej sezóne s námahou udržal druholigovú príslušnosť a teraz bude v pozmenenej DOXXbet lige určite mieriť vyššie. Tím naďalej trénuje skúsený Štefan Zaťko, káder je konsolidovaný a tak by Dolná Ždaňa v tomto roku problémy so záchranou mať nemala. Najväčšou posilou je bývalý hráč Prešova Marián Adam, futbalový univerzál schopný nastúpiť prakticky na akomkoľvek poste. Klub z Pohronia vytvoril sympatické futbalové prostredie, pričom sa opiera aj o výraznú podporu fanúšikov.
     
    MFK Dubnica nad Váhom

    Klub z Považia prežil opäť veľmi náročné leto, v priebehu ktorého kolovali ,,zaručené" správy o konci futbalu v meste, predaji licencie a podobne. Nakoniec sa však na radosť mnohých fanúšikov futbalu v Dubnici podarilo zabezpečiť štart mužstva v druhej najvyššej súťaži. Pravda, káder tímu je opäť výrazne omladený a kvalitatívne oslabený. Brankár Andrej Maťašovský odišiel na hosťovanie do Podbrezovej, ďalší brankár Lukáš Urminský odišiel do Myjavy, kde spolu s ním zamierili aj Švec, Bilovský a Múdry. Na hosťovanie do Rimavskej Soboty odišli Zahranychnyy a Popovič, v Šali hosťuje bývalý kapitán Andrej Urban. Suma sumárum – z minuloročného kádra ostalo v Dubnici naozaj len torzo – menovite Slávik, Švirik, Takáč a Števček, Šmahajčík či Čiernik.

    Tím bude v tomto roku fungovať v amatérskom režime v dôsledku zhoršenej finančnej situácie. V tíme teda dostane príležitosť množstvo mladých hráčov, jediným skúsenejším hráčom je 24-ročný Miloš Šupák. Zmena nastala aj na trénerskom poste, kde Petra Gergelyho nahradil Juraj Bútora.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:30.

    Tomáš Schügerl

    Branky: 30. Janco – 9. Orolín, 62. Orolín, 84. Gregáň

    Karty:   32. Suchý (DUB), 90+1. Sečány (DUB) – 31. Paraj (POH), 37. Adam (POH), 69. Pelegríni (POH)   77. Paraj (POH)


    FK Dubnica: Slávik – Švirik, Šupák, Janco, Suchý – Takáč, Šmahajčík, Cisár (C), Čiernik, Števček – Bielik
    Náhradníci: Vangel (NB) – Habšuda, Szücs, Sečány, Krošlák

    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Malec – Sekereš (C), Sojka, Marušin – Pelegríni, Adam, Abrahám, Paraj, Urgela – Zvara, Orolín
    Náhradníci: Packo (NB) – Gregáň, Šenk, Páleník, Garaj

    Rozhodčí: A. Somoláni – T. Somoláni, Vician

    Diváci: 375
    bahis siteleri