Dubnica – Pohronie 1:3 (kon.) | Šaľa – Skalica 0:0 (kon.) | L. Mikuláš – Trebišov 1:2 (kon.)
Dolný Kubín – Prešov 0:3 (kon.) | Poprad – Bardejov 2:0 (kon.) | Nitra – Sereď 0:2 (kon.)
Michalovce – MFK Košice B 2:1 (kon.)
konec
FK Poprad
2:0 (0:0)
Partizán Bardejov
sk Sobota 02.08.2014, 19:00 • Národné tréningové centrum, Poprad • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    V druhom polčase sme videli dvojgólovú nádielku od domácich hráčov. Najprv sa v 68. minúte presadil Ujčík a po ňom v 81. minúte skóroval aj Kubus. Popradčania predviedli solídny výkon a tri body ostávajú doma.

    Ja sa s vami z popradského NTC už lúčim, ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. (20:47:07)
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Miroslav Monka našiel mäkkým centrom v šestnástke Pavla Ramsa, ale ten z voleja napálil iba do Slavomíra Kica. Roh pre domácich.
     
    90+1
    Revák si vymenil loptu s Gagnonom pred pokutovým územím Popradu, no finálnu prihrávku v sklze zlikvidoval Adrián Tropp.
     
    90
    Gagnonov priamy kop spoza šestnástky nenašiel priestor brány. Popradčania by sa už mali s istotou ubrániť.
     
    90
    Nadstavuje sa jedna minúta.
     
    89
    Lavička Bardejova pripravuje striedanie.
     
    87
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Lukáš Kubus, prichádza Tomáš Ferenc.
     
    86
    Kubus si snažil v priestore pri rohovej zástavke zaseknúť Slavomíra Kica, ale ten sa zachoval účinne a Popradčana nepustil za seba.
     
    85
    Loica Guilvica Gagnona si domáci pred pokutovým územím s prehľadom ustrážili, vzali mu loptu a za postrannú čiaru ju odkopol Adrián Tropp.
     
    84
    Popradčania už mohli smerovať do ďalšieho útoku, no hlavný rozhodca neponechal domácim výhodu pri faule na Bendíka. Loptu tak rozohrávajú domáci po tomto menšom zlyhaní hlavného arbitra.
     
    82
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Róbert Ujčík, prichádza Adrián Tropp.
     
    81
    Poprad dal gól! Popradčania zvyšujú svoj náskok! Gagnon pokazil štandardnú situáciu na útočnej polovici, loptu zastihol Bendík, ktorý posunul na pravú stranu Ramsovi, ktorý krásnym centrom našiel v šestnástke LUKÁŠA KUBUSA a ten len hlavičkou pri vzdialenejšej žrdi rozvlnil sieť!
     
    79
    Striedanie v tíme Partizán Bardejov: z ihriska odchádza Szymon Gruca, prichádza Ján Guľa.
     
    78
    Krásna akcia Bardejova! Gruca našiel peknou prihrávkou pred šestnástku v medzere Vladimíra Andraščíka, ktorý si loptu posunul a pálil, no popradský brankár skvelo vyrazil loptu nohou!
     
    76
    Ferenc spadol po zákroku od Kicu, čo znamená loptu pre domáci celok.
     
    75
    Gagnon sa teraz s loptou pohyboval po pravej strane ihriska a z priestoru pri rohovej zástavke vyslal do šestnástky center, ktorý však dokázal s prehľadom zblokovať popradský obranca Ondruš.
     
    74
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Erik Maliňák, prichádza Pavol Rams.
     
    73
    Gagnon pred pokutovým územím ideálne nahral Michalovi Grohoľovi, no jeho si okamžite všimla popradská defenzíva a odzbrojila ho čistou hrou.
     
    72
    Bardejovčania teraz vo dvojici pekne zakombinovali. Revák posunul pred šestnástkou jemne Zapotokovi, ktorý vystrelil z prvej, no pre domácich, našťastie, vedľa pravej žrde.
     
    70
    V týchto chvíľach fauloval Maliňák protihráča, no tento zákrok nebol nijak potrestaný. Hlavný rozhodca si však všimol sotenie Lukáša Zapotoku do hráča Popradu, za čo dostáva žltú kartu.
     
    70
    Autor vedúceho gólu Popradu – Róbert Ujčík teraz ostal otrasený po súboji v strede ihriska, no o malú chvíľu bol v poriadku a pokračuje v hre.
     
    68
    Poprad dal gól! Domáci sa ujímajú vedenia v 68. minúte! Erik Maliňák si spracoval loptu v šestnástke, pootočil sa a dozadu posunul jemnou prihrávkou na RÓBERTA UJČÍKA, ktorý z prvej našiem miesto pri pravej žrdi!
     
    66
    Marián Ferenc získal loptu po nevydarenej rozohrávke od Staša, nakopol si ju pred seba, no v šestnástke už bol pri nej ako prvý brankár Dušan Molčan.
     
    65
    Filip Palutka zasiahol v súboji pri stredovom kruhu rukou, čo znamená loptu pre Bardejov.
     
    64
    Spoza šestnástky vyslal propagačnú strelu Milan Ondruš, no jeho pokus bol nepresný.
     
    63
    Róbert Ujčík sa teraz na útočnej polovici krásne uvoľnil cez spoluhráča, no jeho pokus ideálne vychytal brankár Molčan.
     
    Na prvý domáci zápas FK Poprad si našlo cestu 1424 divákov!
     
    62
    V týchto chvíľach sa hrá prevažne v stredných pasážach ihriska. Oba tímy sú pozorné.
     
    59
    Za nepríjemný zákrok dostáva žltú kartu popradský hráč Marián Ferenc.
     
    58
    Popradčania znovu v peknej akcii. Kubus hľadal z pravej strany centrom Maliňáka, no ten sa k lopte nedostal ako prvý. Rohový kop pre domácich.
     
    58
    Hrdinom dnešného zápasu mohol byť aj Lukáš Kubus. Popradský útočník sa s loptou pretlačil až do malého vápna, zasekol si protihráča, no jeho strela a aj následná dorážka skončila v rukách brankára Molčana!
     
    57
    Bardejovčania sa teraz ocitli opäť v dobrej východiskovej pozícii, no netrafili bránu.
     
    55
    Obrovská možnosť pre Bardejov počas druhého polčasu! Andraščík našiel z pravej strany v šestnástke úplne voľného Gagnona, no ten netrafil z prvej bránu!
     
    54
    Hráči Bardejova si loptu prihrávali pred šestnástkou Popradu, ale napokon si nedokázali vytvoriť cestu k zakončeniu, čo Popradčania využili a vyrážajú do útoku.
     
    53
    Marián Ferenc bol chvíľu otrasený v súboji s jedným z bardejovských hráčov, no po chvíli je v poriadku a hra pokračuje ďalej.
     
    52
    Palutka teraz defenzívne zakročil proti Revákovi pri deliacej čiare a zakladal útok, no ten po chvíli končí výkopom od brány Bardejova.
     
    50
    Erik Maliňák sa s loptou pohyboval pri ľavej hranici vápna, zasekol si obrancu súpera a vypálil, no jeho strela skončila na obrancovi Bardejova.
     
    49
    Poprad mal k dispozícii rohový kop. Maliňák odcentroval do šestnástky, no tam lopta skončila už v rukách brankára Bardejova, ktorý vykopáva loptu dopredu.
     
    47
    Miroslav Monka sa snažil z ľavej strany ihriska nájsť krížnym centrom na pravej hranici šestnástky Lukáša Kubusa, ale pre neho to bola pridlhá lopta.
     
    46
    Popradčania Maliňák a Ujčík zahájili druhé dejstvo po výmene strán.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Skončil prvý polčas zápasu medzi Popradom a Bardejovom. V úvodnom dejstve sme neboli svedkami presného zásahu, ale mužstvá ponúkli celkom atraktívny futbal. Uvidíme, čo nastane v druhom polčase, ktorý sa začne približne o 20:00.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Po zákroku na Janigloša pred šestnástkou domáceho celku dostáva žltú kartu Szymon Gruca.
     
    44
    Ujčík teraz v šestnástke ideálne nabil na hranicu vápna Lukášovi Janiglošovi, no ten pálil len do súperovych obrancov.
     
    43
    Gagnon hľadal centrom z ľavej strany pri vzdialenejšej žrdi Zapotoku, no loptu krásne vyrazil brankár Huszárik. Pri lopte domáci.
     
    42
    Revákov ľahký center spred pokutového územia našiel len ruky popradského brankára Huszárika.
     
    41
    Lukáš Janigloš teraz spadol v šestnástke, bol totižto zasiahnutý, no hlavný rozhodca tento jasný zákrok nepíska a neudeľuje tak penaltu pre Poprad.
     
    39
    Marián Ferenc sa pádom na ľavej strane snažil získať priamy kop, keď sa k nemu približoval Staš, no hlavný rozhodca zachoval chladnú hlavu a nefúkal do píšťalky.
     
    38
    Milan Ondruš ostal otrasený po zásahu od Gagnona v šestnástke Popradu, no postavil sa s menšími problémami a je späť v hre.
     
    37
    Kubus si spracoval pas od Ujčíka na pravej strane šestnástky, zasekol si protihráča a takmer z bránkovej čiary vyslal prízemnú strelu, ktorú brankár súpera s prehľadom kryl. Sympatický pokus domáceho mladíka.
     
    35
    Popradčania teraz až príliš zaváhali v defenzíve, keď nechali Andraščíka prejsť až ku pravej hranici malého vápna. Ten loptu jemne poslal do gólovej možnosti, no v týchto miestach pred prázdnou bránou Poprad nestál nik z hráčov Bardejova.
     
    34
    Brankár Róbert Huszárik teraz defenzívne zasiahol v šestnástkovom oblúku proti Grohoľovi, ktorý bežal po center z polovice ihriska.
     
    33
    Hostia teraz až moc prekombinovali pred šestnástkou, keďže Gagnon si už nenašiel miesto a sám zrazil strelu od spoluhráča Reváka za bránkovu čiaru.
     
    32
    Pred číhajúcim Janiglošom však bezpečne zasiahol brankár Molčan. Bardejovčania s loptou na kopačkách putujú do útoku.
     
    32
    Andraščík teraz na vlastnej polovici fauloval v súboji Ujčíka. Priamy kop pre Poprad.
     
    31
    Lukáš Janigloš teraz defenzívnym sklzom zastavil v rýchlosti Loica Guilvica Gagnona.
     
    30
    René Revák si pripravil loptu pred šestnástkou a vystrelil, no jeho projektil skončil len na telách popradských hráčov.
     
    28
    Kubus teraz spred pravej hranice šestnástky hľadal na vzdialenejšej žrdi Ferenca, no pred ním už zasiahol brankár Dušan Molčan.
     
    27
    Kutlík ideálne našiel z outu na pravú stranu Andraščíka, ale jeho už zblokoval Monka. Popradčania rozohrávajú akciu od vlastnej brány, loptu má v rukách brankár Huszárik.
     
    26
    Marián Ferenc teraz z ľavej strany šestnástky pred bránkovou čiarou posielal prízemnú loptu, no tú dokázal zlikvidovať kapitán Bardejova, Vladislav Palša. Táto, aj predošlé akcie si vyslúžili potlesk od popradských divákov.
     
    25
    Palutka teraz opäť zakladal akciu s dobrým koncom. Z ľavej strany centrom ku pravej strane šestnástky našiel Lukáša Kubusa, ktorý pálil z voleja, no trafil tesne nad hornú žŕdku!
     
    24
    Filip Palutka našiel spoza šestnástky v pokutovom území Maliňáka, ktorému jemne poslal center, ale druhý menovaný popradský hráč mieril hlavičkou mimo brány.
     
    23
    Dobrú obrannú prácu ukázal Popradčan Jozef Tropp, ktorý získal na obrannej polovici loptu a rozohral centrom na Palutku. Ten už bol v útočnom ťažení zblokovaný.
     
    21
    Andraščík spadol v súboji s Monkom na pravej strane, čo znamená podľa hlavného rozhodcu Glovu loptu pre Bardejov.
     
    20
    V týchto chvíľach sa už bardejovský futbalista vrátil do hry a jeho spoluhráči majú loptu na útočnej polovici.
     
    18
    Na trávniku sa po nepríjemnej zrážke ocitol hráč Bardejova, Szymon Gruca. Ten po chvíli strávenej na ihrisku odchádza za postrannú čiaru. Podľa môjho posúdenia má niečo s pravým ramenom, keďže sa teraz zaňho jemne drží.
     
    17
    Obrovská možnosť pre domácich! Po pravej strane sa uvoľnil Maliňák, ktorý spred pravej hranice šestnástky našiel v pokutovom území Lukáša Kubusa, ale ten ľavačkou v sklze mieril iba nad bránu Bardejova!
     
    16
    Andraščík poslal z pravej strany nepríjemnú loptu do pokutového územia, no tam pred všetkými zasiahol Matúš Bendík, ktorý loptu odkopol za šestnástku.
     
    15
    Šanca pre Bardejov! Popradčania nechali v šestnástke úplne voľného Vladislava Palšu, ktorý si našiel priestor a ideálne hlavičku zakončoval, no tesne minul pravú žrď!
     
    14
    Do koncovky sa v šestnástke domácich tlačil Andraščík, no ten získal "len" roh po zblokovanej lopte od Janigloša. Zahrá ho Gagnon.
     
    12
    Palutka hľadal dlhým centrom pred šestnástkou Erika Maliňáka, ale ten si nevypracoval pozíciu pred brániacim hráčom, lopta nakoniec skončila u brankára Molčana.
     
    11
    Kubus bol teraz až príliš zbrklý v útoku, čo znamená out pre Partizán Bardejov.
     
    10
    Andraščík po zisku lopty centroval z pravej strany, ale len do domáceho kapitána Bendíka. Bardejov sa stiahol s loptou na obrannú polovicu.
     
    9
    Ujčík sa však pred hranicou šestnástky nepretlačil cez Zapotoku. Domáci však majú lopte ešte stále na svojich kopačkách.
     
    8
    Miroslav Monka teraz predviedol dobrý defenzívny zákrok na vlastnej polovici proti Andraščíkovi. Popradčania smerujú do útoku.
     
    7
    Gagnon našiel svojou hlavičkou len domáceho Jozefa Troppa. Hostia majú loptu pod kontrolou na vlastnej polovici.
     
    7
    Popradčania nevyprodukovali zakončenie z rohového kopu a do útoku sa rútil Loic Guilvic Gagnon, ktorý získal pri rohovej zástavke priamy kop.
     
    6
    Poprad bude mať k dispozícii aj druhý rohový kop, keď Kubus z pravej strany trafil Kicu, ktorý zblokoval útok mimo ihriska.
     
    5
    Monkov center s prehľadom zachytil brankár Dušan Molčan. Pri lopte budú hostia po faule Kubusa.
     
    4
    Palutka krásne z polovice ihriska vysunul do útoku Erika Maliňáka, ten mal na ľavej hranici šestnástky pred sebou obrancu, cez ktorého sa mu nepodarilo prejsť, no Poprad získal prvý rohový kop.
     
    3
    V prvej dobrej možnosti sa oskytol Popradčan Róbert Ujčík, keď bardejovský obranca so spracovaním lopty v šestnástke zaváhal, ale domáci hráč poslal na bránu len príliš pomalú koncovku, ktorú brankár Molčan bezpečne zachytil.
     
    2
    Bardejovčania sa hneď v úvodnej akcii pokúšali dostať do pokutového územia. Vladimír Andraščík zrýchlil pred pravou hranicou šestnástky, no vo vápne už našiel len kopačku domáceho hráča, ktorý poslal loptu do outu.
     
    1
    Dvojica hráčov Bardejova zahájila úvodným výkopom tento zápas. Poprad útočí z ľavej strany na pravú.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    -4
    Hráči vychádzajú zo šatní. Popradskí futbalisti sa dnes predstavia v bielych dresoch. Hostia z Bardejova sú oblečení v červených dresoch.
     
    -10
    Príjemný dobrý večer z Popradu! Do začiatku zápasu máme okolo 10 minút, pod Tatrami je aktuálne pekné slnečné počasie, teplomer ukazuje 27 stupňov Celzia. Hlavným rozhodcom dnešného stretnutia medzi Popradom a Bardejovom je Filip Glova.
     
    Úvodné zostavy:

    FK Poprad: Huszárik – Ondruš, Bendík ("C"), J. Tropp, Monka, Kubus, Palutka, Janigloš, Ferenc, Maliňák, Ujčík
    Tréner: Vladimír Lajčák
    Náhradníci: Rams, Šuľa, Ferenc, Pilát, A. Tropp, Rušin

    Partizán Bardejov: Molčan – Palša ("C"), Grohoľ, Kutlík, Kica, Revák, Gruca, Gagnon, Staš, Andraščík, Zapotoka
    Tréner: Rastislav Kica
    Náhradníci: Vilček, Stachura, Pyda, Guľa, Kačmár, Pavúk, Gmitter

    Rozhodca: Filip Glova – Erik Weiss, Gabriel Ádám.
     
    Vitajte pri sledovaní 2. kola DOXXbet ligy! FK Poprad privíta v národnom tréningovom centre pod Tatrami o devätnástej hodine súpera zo severovýchodu Slovenska, ktorým je Partizán Bardejov. Zápasom, ktorý sa bude hrať pod umelým osvetlením vás prevedie Lukáš R. Ovšonka.

    FK Poprad
    Popradskí hráči sa v druhej lige predstavili premiérovo v tomto ročníku a v úvodnom kole sa im príliš nedarilo. Na štadióne Tatranu Prešov totižto prehrali vysoko 5:1. O jediný presný zásah Popradu sa postaral útočník Lukáš Kubus. Poprad tak zatiaľ figuruje v tabuľke "Východ" na predposlednom 11. mieste, ale súťaž ešte len začína.

    Partizán Bardejov
    Tradičný zástupca našej druhej najvyššej súťaže zvládol prvé kolo bez problémov, keď zvíťazil nad Moldavou nad Bodvou jednoznačne 3:0 a nachádza sa na priebežnej tretej priečke.

    Získajú Popradčania prvé tri body alebo si ich zoberie súper z Bardejova? To všetko v našom on-line prenose. Pekný športový zážitok!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky: 68. Ujčík, 81. Kubus

    Karty:   59. Ferenc (PPD) – 45. Gruca (BAR), 70. Zapotoka (BAR)


    FK Poprad: Huszárik – Ondruš, Bendík ("C"), J. Tropp, Monka, Kubus, Palutka, Janigloš, M. Ferenc, Maliňák, Ujčík
    Tréner: Vladimír Lajčák

    Náhradníci: Rams, Šuľa, T. Ferenc, Pilát, A. Tropp, Rušin

    Partizán Bardejov: Molčan – Palša ("C"), Grohoľ, Kutlík, Kica, Revák, Gruca, Gagnon, Staš, Andraščík, Zapotoka
    Tréner: Rastislav Kica

    Náhradníci: Vilček, Stachura, Pyda, Guľa, Kačmár, Pavúk, Gmitter

    Rozhodčí: Filip Glova – Erik Weiss, Gabriel Ádám

    Diváci: 1424
    bahis siteleri