BATE – Debrecín 3:1 (kon.) | Maccabi Tel Aviv – Maribor 2:2 (kon.) | Panathinaikos – Standard 1:2 (kon.)
Lille – Grasshoppers 1:1 (kon.)
konec
Maccabi Tel Aviv
2:2 (1:1)
NK Maribor
Úterý 05.08.2014, 20:00 • Antonis Papadopoulos, Larnaka, Kypr • Liga mistrů (předkola)
Předzápasové kurzy
    Agim IBRAIMI - 2 : 2
     
    55
    Maribor právě vstřelil branku!
    Jenže rázem je všechno jinak a Maccabi opět musí k postupu vstřelit dva góly a již žádný nedostat. Naprostá laxnost hned po rozehrávce od fotbalistů izraelského klubu. Stojanovič se dostal u levé strany útočné poloviny k míči, poslal dlouhý pas do velkého vápna, kde si na míč naskočil AGIM IBRAIMI a stává se pro Maribor hrdinou. Jde o jeho druhý gól v zápase, tentokrát hlavou. Asistence: Peter Stojanovič.
    Eden BEN BASAT - 2 : 1
     
    54
    Maccabi Tel-Aviv právě vstřelil branku!
    Rázem stačí domácím k postupu už jen jeden gól. Yeini totiž obral o míč jednoho ze záložníků Mariboru, a to tak, že hodně jednoduše. Následně posunul míč na Zahaviho, který jej z první přiťuknul EDENU BENU BASATOVI, který měl dostatek místa a prostoru k zakončení z první. Handanovič se po jeho střele tak akorát podíval. Asistence: Eran Zahavi.
    Tal BEN HAIM - 1 : 1
     
    42
    Maccabi Tel-Aviv právě vstřelil branku!
    Zdá se, že jsem obranu Mariboru přechválil. Dor Mikha totiž nyní poslal krásný nadýchaný bochánek na hranici velkého vápna pro TALA BEN HAIMA, který se odpoutal od Stojanoviče, posunul si balon k penaltové značce a pohotovou střelou propálil Handanoviče. Asistence: Dor Mikha
    Agim IBRAIMI - 0 : 1
     
    36
    Maribor právě vstřelil branku!
    Krásná přímočará akce Mariboru hodně nabourává postupové plány Maccabi. Tavares nádherně zatáhl míč středem hřiště, poslal přihrávku na levou stranu velkého vápna pro Bohara, jehož křižnou ránu ještě Juan Pablo vyrazil. Míč se však dostal na hranici penaltového puntíku k AGIMU IBRAIMIMU, který neztratil balanc a trefil se přesně k pravé tyči. Juan Pablo se natahoval jak po míči jak pavouk po mouše, ale byl na střelu makedonského útočníka krátký. Asistence: Bohar.

    Tomáš Lysý

    Branky: 42. Haim (Mikha), 54. Basat (Zahavi) – 36. Ibraimi (Bohar), 55. Ibraimi

    Karty:   45. Yeini (MTA)


    Maccabi Tel Aviv: Juan Pablo – Špungin, Tibi, Carlos Garcia, Yeini (C) – Ben Haim, Ben Harush, Radi, Mikha – Ben Basat, Zahavi. Trenér: Óscar Garcia.
    Náhradníci: Levi, Ziv, Lugassi, Einbinder, Igiebor, Prica, Margolis.

    NK Maribor: J. Handanovič – Stojanovič, Suler, Rajčevič, Viler – Bohar, Z. Filipović, Derviševič, Vršič – Tavares (C), Ibraimi. Trenér: Ante Šimundža.
    Náhradníci: Cotman, Arghus, Salalič, Mertelj, Zahovič, Mendy, Fajić

    Rozhodčí: Martin Strömbergsson – Daniel Gustavsson, Peter Magnusson – Johan Hamlin (vš. Švédsko)
    30.07.2014
    Maribor - Maccabi Tel Aviv 1:0

    Branky: 90+5. Bohar (Derviševič)

    Karty:   45. Derviševič (MAR) – 86. Yeini (MTA), 89. Pablo (MTA)

    bahis siteleri