Dynamo – Spartak 1:2 (kon.) | Ural – FK Krasnodar 1:1 (kon.) | Arsenal Tula – Lok. Moskva 0:2 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
1:2 (1:1)
FK Spartak Moskva
Neděle 10.08.2014, 11:30 • Arena Chimki, Chimki. Kapacita: 18000 diváků. • Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
    Arťom DZJUBA 1:2
     
    51
    Spartak právě vstřelil branku!
    Na levém křídle obdržel přihrávku D. Kombarov, který se pozorně rozhlédl a poté odcentroval balon ke vzdálenější tyči, kde se do vzduchu výborně pověsil hlavičkující ARŤOM DZJUBA, ale brankář Berezovskij si připsal výtečný zákrok a tento pokus dokázal zneškodnit. Nicméně DZJUBA se rychle dostal k odraženému balonu a tentokrát už ho do branky dostal.
    Arťom DZJUBA 1:1
     
    17
    Spartak právě vstřelil branku!
    Brankář Berezovskij obdržel malou domů, ale do velmi těžké situace, ve které si nedokázal poradit a díky tomu se do šance dostal ARŤOM DZJUBA, který nezklamal. DZJUBA viděl, že Berezovskij svým obráncům nepomůže, a tak k němu okamžitě přistoupil a nádherným dloubáčkem dostal balon do prázdné branky.
    Alexandr KOKORIN 1:0
     
    3
    Dinamo Moskva právě vstřelilo branku!
    Domácí fotbalisté se přesunuli na útočnou polovinu a z první útočné akce vytěžili gól. Z levé strany odcentroval míč do vápna Dzsudzsák, který našel pouze protihráče, ale to vůbec nevadilo, protože fotbalisté Spartaku nedokázali balon odkopnout do bezpečí. Toho využil ALEXANDR KOKORIN, který sice uklouzl, ale rychle se z trávníku zvedl a pak přesnou trefou k tyči poslal domácí tým do vedení.

    Lucie Rapantová

    Branky: 3. Kokorin – 17. Dzjuba (Costa), 51. Dzjuba (D. Kombarov)

    Karty:   36. Vainqueur (DMO), 90+2. Douglas (DMO) – 26. Costa (SPM), 45+1. Dzjuba (SPM), 74. Källström (SPM), 86. Rebrov (SPM)


    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 6:1.
    Dynamo Moskva: Berezovskij – Manolev (67. Valbuena), Samba, Granat (C), Büttner (61. Douglas) – Vainqueur, Denisov – Ionov, Kokorin, Dzsudzsák (63. Žirkov) – Kurányi.
    Náhradníci: Šunin, Gabulov – Rotenberg, Jusupov, Noboa, Žirkov, Smolov, Prudnikov, Douglas, Kozlov, Katrich, Valbuena.

    FK Spartak Moskva: Rebrov (C) – Paršivljuk, Insaurralde, Bocchetti (67. Tasci), Makejev – Glušakov, Källström, Costa – Ananidze (70. Rômulo, 75. Waris), Dzjuba, D. Kombarov.
    Náhradníci: Pesjakov, Mitrjuškin – Tasci, K. Kombarov, Rômulo, Jurado, Waris, Jakovlev, Davydov.

    Rozhodčí: Jeskov – Mosjakin, Dančenko
    bahis siteleri