Trutnov – Pardubice Jun. 2:4 (kon.) | Nové Zámky – Pavlodar 1:0 (kon.) | Sokolov – Klášterec nO 7:1 (kon.)
Žďár n/S – Hr. Králové 7:4 (kon.)
konec
SKLH Žďár nad Sázavou
7:4 (2:2, 3:1, 2:1)
Královští lvi Hradec Králové
Středa 13.08.2014, 18:00Přípravné zápasy
Partner:
     
    57:41
    Žďár právě vstřelil branku!
    JAKUB FÚZIK zkompletoval hattrick. Využil chytrou přihrávku zpoza branky od Petra Peňáze. Fúzik se opřel z voleje do kotouče a rozvlnil síť. Asistence: Petr Peňáz.
     
    55:34
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Hosté se po delší době dostali do útoku, kdy využili chybu domácí obrany. Miškář poté načasoval přihrávku před branku BARTOŇOVI, který z první snižuje na dvoubrankový rozdíl. – 6:4. Asistence: Bartoň.
     
    54:00
    Žďár právě vstřelil branku!
    Akci dva na jednoho sehráli žďárští výborně. Martin Gregar s kotoučem u pravého kruhu skvěle počkal na vhodný moment a přehrál puk na volej ŠTĚPÁNU ZÍDKOVI, který prostřelil Ašenbrennera! – 6:3. Asistence: Martin Gregar.
     
    39:30
    Žďár právě vstřelil branku!
    Nahozený kotouč na branku se odrazil od mantinelu blíže ke vzdálenější tyči a toho využil LUBOŠ KUNSTMÜLLER, který udělal pár kroků a zasunul puk do odkryté branky. – 5:3. Asistence: Martin Jícha.
     
    36:41
    Žďár právě vstřelil branku!
    JAKUB FÚZIK si podruhé v dnešním zápase počíhal na modré čáře na přihrávku, kterou mu tentokrát naservíroval Luboš Kunstmüller. FÚZIK pak blafákem na forhand překonal Ašenbrennera. Asistence: Luboš Kunstmüller.
     
    31:57
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Po pravém křídle, spíše podél mantinelu si s pukem nabruslil PILAŘ a zkusil štěstí střelou ke vzdálenější tyči a Vlacha prostřelil – 3:3. Asistence: Bezděk.
     
    22:36
    Žďár právě vstřelil branku!
    Překrásnou přihrávkou se blýskl Bednář, když z vlastní modré křižně přes celé střední pásmo našel volného JAKUBA FÚZIKA, který si podobně krásnou střelou do horního růžku branky poradil s Petrů. – 3:2. Asistence: Daniel Bednář.
     
    19:03
    Mountfield právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Po přihrávce před branku od Wolfa si pokopl kotouč na hůl MIČKÁŘ a do prázdné branky zasunul kotouč. Asistence: Wolf, Matějček.
     
    17:06
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Ovšem na druhé straně dokázali hosté snížit. Po přihrávce na modrou čáru od Bezděka, udělal pár kroků KASTNER a zhruba ze třetí střely Hradce v dnešním zápase snižuje. – 2:1. Asistence: Bezděk.
     
    15:48
    Žďár právě vstřelil branku!
    Šimon získal kotouč za pomoci Plevy v rohu vlastního pásma, poté ho předal Gregarovi, který krásně prostrčil za obranu LUBOŠI KUNSTMÜLLEROVI, který si blafákem položil hostujícího brankáře a zvýšil vedení Žďáru. – 2:0. Asistence: Martin Gregar, Jan Šimon.
     
    04:26
    Žďár právě vstřelil branku!
    Poté co zavezl kotouč do pásma Gregar se Žďár usadil a tentýž hráč přihrál na modrou čáru PAVLU HRONOVI, který využil zakrytého výhledu Putrů a vše prostřelil! – 1:0. Asistence: Martin Gregar.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 5. Hron P. (Gregar), 16. Kunstmüller (Gregar, Šimon), 23. Fúzik (Bednář), 37. Fúzik (Kunstmüller), 40. Kunstmüller (Jícha), 54. Zídek (Gregar), 58. Fúzik (Peňáz) – 18. Kastner (Bezděk), 20. Miškář (Wolf, Matějček), 32. Pilař (Bezděk), 56. Bartoň (Miškář)


    SKLH Žďár nad Sázavou: Vlach (Krejčík) – Pleva, Vítek M., Jícha, Hron P., Kunstmüller, Vítek D., Hron J., Havel, Šimon, Zídek, Gregar, Bednář, Peňáz, Fúzik
    Královští lvi Hradec Králové: Petrů (31. Ašenbrenner) – Suda, Bezděk, Souček, Matějček, Janda, Suk, Lier, Bartoň, Pilař, Kovářů, Wolf, Miškář, Dudák, Gančarčík, Kastner, Michálek

    Rozhodčí: Homola – Zídek, Klouda
    bahis siteleri