Mladá Boleslav – Příbram 4:1 (kon.) | Brno – Č. Budějovice 2:2 (kon.) | Slovácko – Jihlava 2:0 (kon.)
Bohemians 1905 – Jablonec 1:2 (kon.) | Teplice – Slavia 2:1 (kon.)
konec
1.FC Slovácko
2:0 (0:0)
FC Vysočina Jihlava
Sobota 16.08.2014, 17:00 • Městský fotbalový stadion Miroslava Valenty seniora • Synot liga
Předzápasové kurzy
    Libor DOŠEK - 2:0
     
    90
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto! Diviš prodloužil hlavou na LIBORA DOŠKA, který šel sám na brankáře Hanuše a nebyl pro něj problém vstřelit branku. S klidnou rozvahou umístil balon k tyči .
    Velká šance Valenty v závěru utkání
     
    88
    Další spálená tutovka Slovácka. Diviš dostal míč do otevřené obrany Jihlavy a sprintoval s ním až k pokutovému území, tam jej předal Doškovi, který zpětnou přihrávkou našel Valentu, který mega šanci zazdil střelou vedle levé tyče.
     
    87
    Zvýšit náskok domácího mužstva měl Luboš Kalouda, který akci zakončoval střelou na zadní tyč, rána však nebyla přesná a šla dva metry vedle.
     
    83
    Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Haris Harba, přichází Muris Mešanović.
    Jungr dostává po hře rukou červenou kartu
     
    79
    Jihlava podnikla brejk do otevřené obrany Slovácka. Ze strany dostal míč Marek Jungr, který trefil břevno a poté rukou dopravil míč a za brankovou čáru. Toho si všiml sudí Zelinka a udělil Jungrovi druhou žlutou kartu a poté červenou.
     
    77
    Na opačné straně fauloval Došek hostujícího Kryštůfka a viděl žlutou kartu.
     
    76
    Na dlouhou přihrávku vybíhal brankář Heča a byl u míče dříve než Vladimír Kukoľ, který skluzem fauloval domácího brankáře a viděl žlutou kartu.
     
    66
    Žlutou kartu dostává Veliče Šumulikoski (1. FC Slovácko).
    Libor DOŠEK - 1:0
     
    65
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Slovácko využívá přesilovku jednoho muže v poli už po třech minutách. Trávník předložil exkluzivní balon LIBORU DOŠKOVI, který placírkou umístil míč k tyči. Vybíhající Hanuš neměl šanci.
     
    62
    Tomáš Kučera fauloval na polovině Vysočiny Diviše a rozhodčí mu udělil za nedovolený zákrok druhou žlutou kartu a poté následovala karta červená a hostující středopolař musí opustit hřiště.
     
    59
    První střídání Slovácka. Hřiště opustil Marek Havlík a přepustil místo Luboši Kaloudovi.
    Vaculík se dostal do šance po Jungrově přihrávce
     
    56
    Vysočina šla do brejku 3 na 2. Po straně unikal Jungr a měl možnost přihrát buď Harbovi nebo Vaculíkovi. Zvolil druhou možnost a Lukáš Vaculík ve velmi dobré pozici zakončil akci střelou na zadní tyč, balon šel dobrého půl metra vedle.
    Střelecký pokus Šumulikoského
     
    51
    Valenta přihrál Šumulikoskému, který střelou nártem jen těsně minul levou tyč branky Hanuše.
    Jungrova střelecká příležitost
     
    47
    Marek Jungr se objevil nečekaně za domácími zadáky a mohl vstřelit úvodní branku zápasu, jenže ve vyložené šanci selhal a poslal míč nad branku. Domácí hráči se ještě zlobili na pomezního rozhodčího, protože reklamovali ofsajd.
    Vaculíkova rána v úvodu druhého poločasu
     
    46
    O první střelu ve druhé půli se postaral kapitán Vysočiny Lukáš Vaculík, který prošel středem hřiště a vystřelil táhlou střelu jen těsně vedle.
     
    43
    Na opačné straně byl v ofsajdu Marek Jungr, který po přerušení hry vystřelil a viděl za zakopnutý balon žlutý kartónek od rozhodčího Zelinky.
     
    37
    Brankář Heča pokazil rozehrávku s domácími obrány a naservíroval balon přímo na nohu Jungrovi, který s ním utíkal po lajně a byl faulovaný Košútem za cenu žluté karty.
    Hanušův zákrok proti Valentově povedené střele
     
    35
    Pěkný fotbalový moment předvedl Valenta, který dostal přihrávku dos středu hřiště a byl zcela neobsazený a využil toho ke střelu. Rána byla umístěná k tyči a Hanuš se natáhl a vyrazil ji na rohový kop.
     
    32
    Tomáš Kučera fauloval u lajny Trávníka, rozhodčí Zelinka mu sečetl k nedovolenému zákroku předchozí dva fauly a viděl žlutou kartu.
    Havlíkův nebezpečný centr
     
    20
    Havlík dostal přihrávku na levou stranu a vyprodukoval nebezpečný centr do vápna, kde balon jemně tečoval Došek a nabíhajícímu Trávníkovi na zadní tyči chyběl krok, aby jej dorazil do brány.
    Kryštůfek trefuje hlavičkou břevno
     
    13
    Vaculík ho zahrál přesně na hlavu Lukáše Kryštůfka, který orazítkoval břevno domácí branky. Rozhodčí Zelinka ukázal na rohový kop, brankář Heča protestoval, protože se míč nedotknul.

    Tomáš Kučera

    Branky: 65. Došek (Trávník), 90. Došek (Diviš)

    Karty:   37. Košút (SLO), 66. Šumulikoski (SLO), 77. Došek (SLO) – 32. Kučera (JIH), 43. Jungr (JIH), 76. Kukoľ (JIH)   62. Kučera (JIH), 79. Jungr (JIH)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 5:0. Střely mimo: 4:3.
    1.FC Slovácko: Heča – Kuncl, Košút, Rada, Reinberk – Šumulikoski – Havlík (59. Kalouda), Valenta, Trávník, Diviš – Došek (C).
    Náhradníci: Semanko – Civič, Mezlík, Břečka, Daníček, Kalouda, Haša.

    FC Vysočina Jihlava: Hanuš – Vidlička, Kryštůfek, Krejčí, T. Marek – Kukoľ, Kučera, Jánoš, Jungr, Vaculík (C) – Harba (83. Mešanović).
    Náhradníci: Blažek – Tlustý, Kosak, Koloušek, Fulnek, Mešanović.

    Rozhodčí: Zelinka – Pelikán, Kříž

    Diváci: 4248
    bahis siteleri