Bochum – Stuttgart 2:0 (kon.) | Stuttgarter Kickers – Dortmund 1:4 (kon.) | Homburg – Mönchengladbach 1:3 (kon.)
FT Braunschweig – Kolín nad Rýnem 0:4 (kon.) | Walldorf – Hannover 1:3 (kon.) | Vik. Köln – Hertha 2:4 (kon.)
Viktoria Berlín – Frankfurt 0:2 (kon.)
konec
VfL Bochum
2:0 (1:0)
VfB Stuttgart
Sobota 16.08.2014, 15:30 • rewirpowerSTADION, Bochum (GER) • Německý pohár
Předzápasové kurzy
     
    85
    Šesté střídání zápasu se odehrává za velkého potlesku tribun. Ten si vysloužil Tasaka a zaslouženě. Japonský záložník byl dneska velmi vidět a odvedl slušný výkon. Jeho místo převzal Gulden.
     
    79
    Opět střídá také Bochum. Ze hřiště odchází Gregoritsch, který byl blízko gólu, ale jeho hlavičce chybělo opravdu málo. V dnešním utkání si zahraje také Zahirović.
     
    77
    Timo Werner mohl být okamžitě hrdinou! Stuttgart nachytal obránce domácího týmu, kterým nevyšla ofsajdová past. Najednou se ve vápně a za obranou domácích objevila dvojice hráčů v červených dresech. Didavi ovšem poslal nepřesnou přihrávku na Wernera, který nedokázal usměrnit míč mezi tři tyče.
     
    76
    Poslední změnu vymyslel Armin Veh. Utkání končí pro Harnika, kterého nahradil Werner.
     
    72
    A málem překvapila domácí Bochum! Neururerovi svěřenci zaútočili po pravé straně, odkud přilétl centr do vápna Stuttgartu. Tam stál na malém vápně Gregoritsch a svou hlavičku poslal pouze pár milimetrů vedle pravé tyče Ulreichovy klece.
     
    68
    Na počin hostující střídačky reaguje také domácí trenér. Za aplausu tribun odstoupil ze hřiště Šesták, jehož místo převezme Terrazzino.
     
    67
    Podruhé vystřídal Stuttgart. Svou ostrou premiéru si dnes odbyl Romeu, který už přenechal místo Leitnerovi.
     
    62
    Máme tu první střídání Armina Veha. Kouč Stuttgartu reaguje na hru stažením Kostiće, kterého nahradil Maxim.
     
    48
    Bochum právě vstřelil branku!
    To je vstup do druhého poločasu jako hrom! SIMON TERODDE tentokrát běžel za krásným pasem za obranu, stál tváří v tvář Ulreichovi a počínal si jako zkušený mazák. Hostující brankář se mu totiž pokoušel zmenšit úhel, ale domácí útočník nezazmatkoval a malým lobem mu poslal míč kolem pravého ramene do branky – 2:0!
     
    45+1
    Dokonce se musel rychle vracet. Situaci dokázal vyřešit Oriol Romeu (STU), když zastavil rozběhnutého Šestáka. Záložník Stuttgartu uviděl žlutou kartu.
     
    43
    Na druhé straně to Christian Gentner (STU) přehnal se svou razancí a místo míče trefil u autové čáry nohu soupeře. Zasloužená žlutá karta.
     
    40
    Nechybělo mnoho a mohlo to být 2:0! Celozzi našel při autovém vhazování Tasaku, který poslal prudký centr na přední tyč. Tam šel Ulreich, ale míč mu vypadl. Hostující brankář ho nezachytil ani napodruhé při vzdušném souboji se Šestákem. Bohužel pro domácí ovšem skákal míč v místě, kde stál pouze Schwaab, jenž ho poslal pryč z vápna.
     
    33
    To až teď a domácím pořádně zatrnulo! Po centru z levé strany se míč dostal ven z vápna, kde se k němu jako první dostal Oriol Romeu a okamžitě ho poslal zpátky na branku. Střele hostujícího hráče z Chelsea chyběly pouze centimetry!
     
    24
    Český stoper ve službách domácího týmu uviděl oprávněnou žlutou kartu. Pro Jana Šimůnka (BOC) je to třetí žlutá ve třetím zápase za Bochum.
     
    9
    Bochum právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba Stuttgartu končí brankou domácího týmu! Brankář Ulreich rozehrál lajdácky na velké vápno, kde stál Schwaab v trojnásobném obklíčení a dva napadající hráči ho donutili pouze přiťuknout do strany SIMONU TERODDEMU, který hostujícího stopera vymazal, posunul si míč do středu a poslal ho podél brankáře Ulreicha do branky – 1:0!

    Daniel Ryl

    Branky: 9. Terodde, 48. Terodde

    Karty:   24. Šimůnek (BOC) – 43. Gentner (STU), 45+1. Romeu (STU)


    VfL Bochum: Luthe "C" – Celozzi, Šimůnek, Fabian, Perthel – Tasaka (85. Gulden), Latza, Losilla, Gregoritsch (79. Zahirović) – Šesták (68. Terrazzino), Terodde.
    Trenér: Peter Neururer.

    Náhradníci: Butscher, Terrazzino, Zahirović, Cwielong, Bulut, Esser, Gulden.

    VfB Stuttgart: Ulreich – Klein, Schwaab, Rüdiger, Sakai – Gentner "C", Romeu (67. Leitner) – Harnik (76. Werner), Didavi, Kostić (62. Maxim) – Ibišević.
    Trenér: Armin Veh.

    Náhradníci: Niedermeier, Leitner, Gruezo, Werner, Kirschbaum, Rausch, Maxim.

    Rozhodčí: W. Stark – M. Pickel, M. Emmer (vš. GER)

    Diváci: 24 000
    bahis siteleri