Vítkovice – Ingolstadt 5:1 (kon.) | Třinec – Bern 7:0 (kon.) | Tappara – Stavanger 7:3 (kon.)
Kuopio – Sparta 4:5 (2:3 po s.n.) | Krefeld – Skellefteå 1:2 (kon.) | Kölner Haie – Košice 2:1 (kon.)
Vienna Capitals – Färjestad 4:1 (kon.) | Ženeva – Frölunda 4:3 (kon.) | Briançon – Villach 1:2 (kon.)
Zug – SaiPa 1:2 (kon.) | Zürich – Vålerenga 4:1 (kon.) | SønderjyskE – IFK Helsinky 4:5 (0:2 po s.n.)
Liberec – Kärpät 3:4 (kon.) | Djurgården – Fribourg 5:4 (po pr.) | Växjö – Mannheim 6:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
7:0 (2:0, 3:0, 2:0)
SC Bern
Čtvrtek 21.08.2014, 17:30 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5118 míst) • Hokejová Liga mistrů
Předzápasové kurzy
Partner:
    ORSAVA - 7:0
     
    57:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    To je debakl! JAKUB ORSAVA unikl po pravé straně a po minutě přidává svou druhou branku! Orsava ujel všem bernským obráncům a přestože měl na zádech Furrera, dokázal v pádu přesně zakončit – 7:0! Asistence: Jiří Polanský.
    ORSAVA - 6:0
     
    56:09
    Třinec právě vstřelil branku!
    Přece jenom padla branka i ve třetí třetině! Na trochu netypický útočný výlet se vydal domácí Klesla, žabičkou našel přesně hůl JAKUBA ORSAVY, jehož střelu Bührer přes všechnu snahu neudržel a propustil do sítě – 6:0! Asistence: Rostislav Klesla.
    LINHART - 5:0
     
    38:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec je dnes k nezastavení! Dravecký přihrál z rohu kluziště na modrou čáru ke střele TOMÁŠI LINHARTOVI a urostlý bek propálil vše, co mu stálo v cestě! Třinec vede již o pět branek – 5:0! Asistence: Vladimír Dravecký.
    TRONČINSKÝ - 4:0
     
    36:25
    Třinec právě vstřelil branku!
    To je zápas! Třinec přidává v oslabení další branku a jakou! MAREK TRONČINSKÝ ujel po levé straně Ritchiemu a předvedl takzvanou Hertlovu fintu! Vrátil si puk za sebe mezi nohama a zakončil střelou do levého horního rohu – 4:0! Bez asistence.
    POLANSKÝ - 3:0
     
    20:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec zahájil druhou třetinu přesilovou hrou a bleskově ji využil. Irgl zavážel puk za bránu, ale v poslední chvíli jej předložil JIŘÍMU POLANSKÉMU na brankoviště a Polanský svým druhým gólem v zápase zvýšil na 3:0! Asistence: Zbyněk Irgl, Lukáš Žejdl.
    NOSEK - 2:0
     
    10:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla suverénní přesilovka v podání Třince! Bern se nedokázal dostat z obranného pásma, Polanský manévroval s pukem na levém kruhu a přihrál do vyložené šance DAVIDU NOSKOVI, který nezaváhal a na třetí pokus už propálil Bührera – 2:0! Asistence: Jiří Polanský, Zbyněk Irgl.
    POLANSKÝ - 1:0
     
    07:18
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec skóruje a jde do vedení! Oceláři se dokázali usadit v útočném pásmu, k puku se dostal Irgl, přihrál za branku JIŘÍMU POLANSKÉMU, který si vybruslil před Bührera a zasunul puk k pravé tyči – 1:0! Asistence: Zbyněk Irgl, Martin Adamský.

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 8. Polanský (Irgl, Adamský), 11. Nosek (Polanský, Irgl), 21. Polanský (Irgl, Žejdl), 37. Trončinský, 39. Linhart (Dravecký), 57. Orsava (Klesla), 58. Orsava (Polanský)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Roth, Klesla (C), Trončinský, M. Doudera, Galvas, Nosek, Linhart – Dravecký, Plíhal, Kreps – Adamský, Polanský (A), Irgl – Orsava, Žejdl, Rufer – Chmielewski, Matuš, Hrňa. Trenér: Jiří Kalous.
    SC Bern: Bührer (Mischler) – Gerber, Blum, Gragnani, Jobin, Krueger, Furrer, Kreis, Kinrade – A. Berger, Reichert, P. Berger – Rüfenacht, Ritchie (A), Bertschy – Holloway, Moser, Plüss (C) – Loichat, Scherwey, Gardner (A). Trenér: Guy Boucher.

    Rozhodčí: Ladislav Smetana (AUT), René Hradil (CZE) – Jiří Gebauer (CZE), Vít Lederer (CZE)

    Diváci: 3723
    bahis siteleri