Česko – Rusko 1:2 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
Česko
1:2 (0:0, 0:0, 1:1 - 0:0)
Rusko
Sobota 23.08.2014, 18:00 • Zimní stadion Slaný • Reprezentace žen do 18 let
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Podruhé o víkendu Vás zdravím ze Slaného. Ženská reprezentace do 18 let včera v prvním zápase s Ruskem vstoupila do nové sezóny fotbalovým vítězstvím 1:0 a dnes nás čeká další duel, ve kterém bude mít náš soupeř jistě velkou motivaci uspět. Budeme tak věřit, že uvidíme trochu lepší gólovou podívanou – o gólech přece hokej je, byť jde zatím jen o přípravné duely.
     
    1. zápas: Česko – Rusko 1:0 (0:0, 1:0, 0:0)

    Branka: 29. Pátková.
    Vyloučení: 4:6. Bez využití.
    Střely na branku: 42:20.

    Česko: Zechovská – Jančová, Zedníková, Zíková, Holá, Bartošová, Kosinová – Pejzlová, Bukolská, Mašková – Topolská, Pátková, Patočková – Jůzková, Hymlárová, Forejtová.
     
    Český trenér Jan Fidrmuc o prvním zápase:

    „Tvoříme nový mančaft, vítězství je pro nás super. Máme tady jedenáct hráček z loňska plus osm nových, k tomu jsou ještě nějaké doma. Je dobře, že v týmu budeme mít konkurenci, chceme hrát kvalitní hokej. Na mistrovství bychom znovu chtěli hrát minimálně o třetí místo.

    Ruský tým se také nově tvoří, ale vypadá, že bude hodně silný. Rusky jsou trochu nešťastné z loňské sezóny, jak s námi prohrály zápas o bronz. Takže je vidět, že mají i trochu jiné tréninky. Přivezly víc mladších hráček, také do toho chtějí natvrdo jít.“
     
    Pod vítězství se včera tučným písmem podepsala brankářka Kateřina Zechovská. Loni tady ve Slaném v osmnáctce debutovala, letos by už měla plnit roli jedničky. „Vychytat nulu v prvním zápase, to je dobré. Samozřejmě to mohlo být lepší, jako vždycky. Holky mi hodně pomohly, musím jim poděkovat,“ vzkázala Zechovská.

    V některých chvílích neměla tolik práce, ale Rusky měly silnější druhé poloviny třetin. „Jsou rychlé a bruslivé. Hodně přečíslují a mají opravdu rychlé protiútoky,“ všímala si gólmanka, kde je největší síla soupeřek. „A před bránou mají dobře zahuštěný prostor.“

    Na to, že šlo o úvodní zápas v novém ročníku, Češky zahrály velmi dobře. „Myslím, že jsme odvedly sto procent. Všechny jsme se snažily a makaly, v tomhle to bylo super. Občas bylo pár akcí, kdy holky měly volné hráčky, ale to je tím, že ještě nejsme sehrané,“ tušila Katka Zechovská.

    „To ještě v průběhu sezóny vypilujeme. Důležité je, že hrajeme obětavě a máme dobrou partu,“ uzavřela včerejší hrdinka.
     
    Čeští trenéři dnes provedli v sestavě dvě zásadní změny, aby vyzkoušeli další hráčky. Do branky se postaví Denisa Jandová, které bude krýt záda Blanka Škodová, a místo třetí formace se do hry dostane zbývající pětka hokejistek, jež včera nenastoupily.
     
    Úvodní sestavy:

    Česko: Jandová (Škodová) – Jančová, Zedníková, Zíková, Holá, Vozdecká, Cornová – Pejzlová, Bukolská „C“, Mašková – Topolská, Pátková, Patočková – Bucifalová, Chadimová, Němcová. Trenér: Jan Fidrmuc.

    Rusko: Kondakovová (Tarakanovová) – Zuboková, Rodnovová, Jumagužinová, Těreškinová, Klimkinová, Naděždinová, Bobrovová, Čisťjakovová, Zenčenková, Dorofejevová, Kanajevová, Rachimovová „C“, Seredinová, Vodopjanová, Faljachovová, Novopolcevová, Mamonovová, Korotkichová, Bolgarevová, Dobrodějevová, Zimenková. Trenér: Alexandr Uljankin.

    Rozhodčí: Růžičková – Dopitová, Novotná.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:34
    Hned po půlminutě hry si musela Jandová připsat první těžký zákrok, lapačkou se natáhla po střele Kanajevové.
     
    00:37
    Jenže vzápětí Češky sebraly puk a vynutily si první faul. Polina Bolgarevová (RUS) je vyloučena za hákování.
     
    01:26
    Našemu týmu se nedařilo, tak vzala kotouč Michaela Pejzlová a z pravého kruhu prověřila vyrážečku Jelizavety Kondakovové.
     
    01:51
    Češky poprvé usilovně zatlačily na ruské brankoviště, vzápětí se ale naše soupeřky osvobozují.
     
    02:28
    Na přesilovku se dostal i třetí útok, a teď mohl skórovat. Veronika Bucifalová zůstala před brankovištěm, neuspěla ale ani z prvního pokusu, ani z dorážek!
     
    02:45
    Rusky jsou v plném počtu, ale vyhodily puk na zakázané uvolnění a moc si neoddechnou.
     
    03:09
    Náš tým to vycítil a zůstal usazený ve třetině, od modré pálila Anna Zíková. Ruská gólmanka však měla čistý výhled a zasáhla.
     
    03:57
    Po chvilce už sborná přece jen mohla vystřídat. Na Kondakovovou ovšem brzo letěla další rána, s níž měla velké potíže.
     
    04:52
    České juniorky jsou na ledě od začátku jasně aktivnějším týmem, což se nám samozřejmě líbí.
     
    05:12
    Někteří fanoušci a fanynky se po otočce Michaely Pejzlové už radovali z gólu, radost to ale byla předčasná. Kondakovová udržela puk pod svým tělem.
     
    06:38
    Dalo se ale čekat, že se náš soupeř zvedne, a teď byl skoro na minutu v obranném pásmu českého týmu. Defenziva ho naštěstí nepustila k nebezpečnější střele.
     
    07:19
    Hodně dlouho se hrálo bez přerušení, až přišel icing ruského týmu.
     
    07:37
    Teď Rusky potřebovaly získat pásmo, tak nahodily puk na Jandovou a donutily ji, aby ho podržela pod lapačkou.
     
    08:47
    Akce ruské útočníce Zenčenkové vypadala hodně zajímavě. Hned po buly vykroužila do středu pole a mířila na druhý růžek, nicméně ho minula.
     
    09:37
    Hra teď nepostrádá velký spád. U české střídačky se do tvrdého souboje dosala Martina Zedníková, která tradičně hraje s brýlemi, ale hned se zvedla, jako by se nic nestalo.
     
    10:33
    Po úvodní aktivitě českého týmu v posledních minutách přebraly taktovku Rusky, ale tady je na místě pochválit práci celé naší pětky v obranném pásmu.
     
    11:35
    Loňská kapitánka úspěšného výběru do 15 let Veronika Bucifalová zůstala na ledě, když už některé její spoluhráčky vystřídaly, a zase se parádně rvala o kotouč. Její výkon nás zatím rozhodně těší.
     
    12:46
    Už se zase hraje na druhé straně, Zenčenková chtěla Jandovou překvapit a zasunout puk kolem bližší tyče. Tam ale měla naše gólmanka brusli pevně přitisknutou.
     
    13:51
    Zakázané uvolnění vrací hru před ruskou brankářku. Velmi slušné tempo hry by už mohlo přinést nějaké gólové šance.
     
    14:16
    Jako bych to zakřikl, přišlo totiž české zaváhání a nejaktivnější Ruska Jelizaveta Zenčenková uháněla dopředu úplně sama. Zvolila přízemní střelu, a tak Denisa Jandová zůstala stát a svými betony vystavila kotouči důraznou stopku! Pak jí musely pomoct dojíždějící spoluhráčky, které nedovolily dorážku.
     
    15:48
    Sborná hraje hodně živě, náš výběr se ale jistě nebude chtít nechat zahanbit.
     
    16:28
    Zase sledujeme dlouhou pasáž bez přerušení, hra se stěhuje z jednoho konce ledu na druhý. Češky teď dostaly situaci pod kontrolu.
     
    17:41
    Pejzlová získala kotouč v rohu útočné třetině a bekhendem hledala svou spoluhráčku. Puk se biliárově odrážel od bruslí a nechybělo moc, aby Kondakovovou překvapil, nicméně její spoluhráčky to zvládly vyřešit.
     
    18:34
    Teď se dopředu utrhla pro změnu naše hráčka, byla to Barbora Patočková. Na rozdíl od Rusky ale byla zezadu tísněna a Kondakovovou nedokázala prostřelit. Už to měla těžké, přesto znovu moc nechybělo.
     
    19:08
    Zase jsme viděli ruský pokus přebruslit naši obranu po dlouhé nahrávce, Dianu Kanajevovou však zastavil ofsajd.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Obecenstvu tady ve Slaném se první třetina nemohla nelíbit, přinesla velmi svižný hokej v podání obou týmů, kterému ovšem chyběl větší počet šancí a o gólech nemluvím. Naše hokejistky měly tradičně silnější start, Rusky následně odpověděly. Pokud bude každopádně zápas pokračovat v nastoleném tempu, můžeme se na jeho další průběh jedině těšit.

    Druhá třetina začne přiblině v 18:41.
     
    Střely na branku v 1. třetině:

    Česko 11 – Rusko 7
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:59
    Zatím si oba soupeři spíše jen vyměňují nepřesnosti, teď se ke střele nedostala ruská dvojička, která byla nebezpečně rozjetá.
     
    21:36
    Z rohu našeho pásma vydolovaly kotouč Rusky a kapitánka Rachimovová se s ním vydala k brance. Naštěstí ji přestřelila, možná se o to postarala i teč některé z českých hráček.
     
    22:38
    Na druhé straně hrací plochy se puk trochu motal před brankou, ale nakonec se dostal do neutrální zóny.
     
    23:16
    Druhá třetina nabízí opravdu velký počet nepřesností. České hokejistky se teď musí vypořádat s forčekingem ruského týmu, který je opravdu mohutný.
     
    24:04
    Dvě hokejistky se ne obranné modré čáře nedohodly správně a Bolgarevová toho zase využila k úniku. Na svém místě však opět byla Denisa Jandová, která puk přikryla na hrudi.
     
    24:59
    Česká brankářka vyzrála i na souhru, kterou zakončovala Vodopjanovová. Betonem se natáhla k pravé tyčce a ne úplně prudkou střelu vykopla.
     
    25:43
    Ruské hokejistky jsou ve druhé části lepším týmem, občas s nimi máme velké problémy. Nyní z úhlu mířila k bráně Rachimovová, puk jsme jí ale dokázali vypíchnout.
     
    26:30
    Po delší době má drobnou práci také Jelizaveta Kondakovová, střelu od modré čáry si ale musela pohlídat.
     
    26:57
    První útočná formace českého výběru se pak už k přesnému pokusu nedostala a Rusky prchly do protiútoku, což je jejich silná disciplína. Naštěstí to skončilo ofsajdem.
     
    27:41
    Když Češky střídaly, Alice Chadimová se na led přihnala s velkým elánem a dokázala váhající soupeřku o kotouč obrat. Z úhlu ale poslala puk před branku příliš prudkým bekhendem a z nadějné akce nic nebylo.
     
    28:50
    Znovu si sborná rychle přiťukla u útočné modré čáry, ale Martina Zedníková vytrčila svou hokejku a puk v posledním možném momentu vypíchla.
     
    29:41
    Autorka jediného včerejšího gólu Kristýna Pátková natáhla za kruhy ke střele, které razance rozhodně nescházela. Přesnost bohužel ano a Kondakovová zasáhla lapačkou.
     
    30:26
    Zakázané uvolnění českého týmu po delší době zastavuje hru. Stále čekáme na příležitosti, které by mohly znamenat první změnu skóre.
     
    31:07
    Nabídka Rachimovové se s úspěchem nesetkala, hokejky před českým brankovištěm ji úspěšně zblokovaly.
     
    31:16
    No, Rusky se po útočném buly blýskly bleskurychlou kombinací a Jumagužinová pálila z první. Jandová ale předvedla rychlý postřeh.
     
    32:02
    Konečně! Elitní útok je ve velkém tlaku. Bukolská nejdřív bekhendem těsně přestřelili břevno, pak ve velké šanci neuspěla ani Pejzlová. Výborné střídání, ale gól tomu chybí!
     
    32:11
    Ale aspoň je z toho přesilová hra po faulu na Michaelu Pejzlovou. Anna Klimkinová (RUS) pyká za hákování.
     
    32:59
    Původně zamýšlená přihrávka na modrou čáru se odrazila do mnohem lepší pozice na hokejku Terezy Topolské. Tu ale tváří v tvář vychytala Kondakovová!
     
    33:39
    Češky jsou na koni, tohle chce využít! Hrajeme hodně dobrou přesilovku.
     
    33:57
    Pejzlová s Maškovou byly na brankovišti hodně aktivní a zdálo se, že by mohly puk došťouchat do sítě. Bohužel se jim to nepovedlo.
     
    34:12
    Rusky hrají v plném počtu a dostaly puk až k Denise Jandové. Velká škoda nevyužité početní výhody, která po gólu volala víc než důrazně.
     
    34:43
    Naše soupeřky z toho teď chtějí těžit, zůstávají usazené v českém pásmu.
     
    35:11
    Ještě že tak! Češky nutně potřebovaly vystřídat, ale nemohly to stihnout tak rychle a Rusky dopředu uháněly ve třech. Naštěstí se naše pětice stihla na poslední chvíli vrátit.
     
    36:21
    Několik tvrdých soubojů svedla na kraji brankoviště Martina Mašková. Ani jeden pokus o dorážku ji ale nevyšel.
     
    37:10
    Fantastická Denisa Jandová! Ruská trojice sehrála útok hodně povedeně, na jejím konci dostala puk Jekatěrina Dobrodějevová. Už se zdálo, že má před sebou prázdnou bránu, ale pravý beton Jandové se jí najednou objevil v cestě a znemožnil i dorážku!
     
    37:59
    Zakázané uvolnění našeho výběru. Teď jsme pod tlakem, chce to hru uklidnit. A samozřejmě vyměnit hráčky na ledě, jak to půjde.
     
    38:32
    Unavené hokejistky pořád musely zůstat ve hře a Jumagužinová už se po dorážce radovala z gólu. Hlavní rozhodčí se ale podívala na svého brankového kolegu a společně rozhodli, že kotouč čáru nepřekročil!
     
    38:55
    Pak už mohly naše holky konečně vystřídat a zase cení útočné drápky.
     
    39:07
    Pro změnu je tu ruský icing, na led jde náš první útok a zkusí ještě před sirénou skórovat.
     
    39:17
    Teď ale puk vyletěl mimo mantinely. Češky znovu střídají, trenéři chtějí udržet tempo.
     
    39:54
    Martina Mašková se zčistajasna objevila před ruskou svatyní a vypíchla kotouč, jenže už byla v moc velkém úhlu a bekhendem branku trefit prakticky nemohla.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Po méně výrazném startu druhé třetiny se hra zase parádně rozjela a tentokrát už měly oba týmy dost šancí na to, aby bezbrankový stav prolomily. V obranách se chvílemi objevují velká okénka, i tak ale skóre zůstává 0:0. Na ledě je cítit velká rivalita, Češky do toho dávají hodně srdce a chtějí znovu vyhrát!

    Třetí třetina začne přibližně v 19:23.
     
    Střely na branku ve 2. třetině:

    Česko 13 – Rusko 8
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:55
    Ruské hokejistky chvilku vozily kotouč po mantinelu, ale zpětná přihrávka před bránu nenašla žádného adresáta.
     
    41:33
    Po buly v obranném pásmu vzala puk na hokejku Bára Patočková a Češky měly k dispozici přečíslení. Patočková viděla, že její parťačku už soupeřky dohání, tak pálila sama. Namířila puk ale jen do lapačky Kondakovové.
     
    42:10
    Další střelecké pokusy patřily Kristýně Pátkové a Veronice Bucifalové, ten druhý byl trochu zblokován. Na branku ale nakonec nezamířil.
     
    43:08
    Na druhé straně vyslala tvrdý projektil Natalia Zimenková, Jandová se měla co činit.
     
    43:33
    Po přihrávce z rohu měla dobrou příležitost Kateřina Bukolská. Zkusila to na bližší růžek, ale ruská gólmanka zasahuje!
     
    44:29
    Náš tým je při chuti, na Rusky v jejich pásmu dobře tlačí.
     
    44:58
    Teď už se hra dostala ven a bohužel je z toho první české vyloučení v zápase. Daniela Němcová (CZE) je potrestána za hru telem.
     
    45:21
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak to je hodně něšťastné, Rusky ve své první přesilovce skórují a jdou do vedení. Kotouč se motal před naší svatyní a i když Jandová jednou zvládla zasáhnout, JELENA VODOPJANOVOVÁ pak do kotouče šťouchla tak, že naší brankářce projel mezi betony do sítě – 0:1. Asistence: Diana Kanajevová.
     
    46:41
    Naše hokejistky to ale jen vyburcovalo. První útok měl hodně dlouhé střídání, hlavně Michaela Pejzlová bušila na vyrovnání, ale bohužel marně.
     
    47:42
    Už se zdálo, že Češky o kotouč přijdou, ale nakonec ho ještě Tereza Topolská vybojovala. Táhlou střelou pak donutila Kondakovovou zasáhnout.
     
    48:37
    Rusky nejsou v rozehrávce vůbec přesvědčivé. Forčeking by pro nás mohl být tím pravým klíčem, jak je nahlodat a pak i konečně skórovat.
     
    49:46
    Do útoku zavezla puk Pejzlová a pak se přesunula před branku, kde se snažila clonit gólmance při pokusu Maškové. Kondakovová ale vyrážečkou zasáhla.
     
    50:25
    Druhý útok se dvakrát rozjel středním pásmem, až podruhé to skončilo střelou. Zleva to zkusila Barbora Patočková.
     
    50:55
    Ještě to zkusila z otočky Topolská, mimo. Je jasné, že na střelecké pokusy i dnes své soupeřky poměrně jasně předčíme, ale zůstává otázkou, zda nám to bude k něčemu platné...
     
    51:44
    Aktivita české strany je přerušena, čárová rozhodčí nám odpískala úmyslný ofsajd.
     
    52:12
    Obětavosti je ve hře z naší strany opravdu hodně. Teď jsme se rychle dostali do útočného pásma a budeme v náporu pokračovat.
     
    52:40
    Topolská zakombinovala se Zíkovou, bohužel to už k další hráčce nevedlo a pokus z úhlu nemohl uspět.
     
    53:00
    Ale tohle je naprosto zasloužené ovoce, jdeme na přesilovku! Diana Kanajevová (RUS) pyká za podražení. Náš tým má možnost využít svou převahu!
     
    53:51
    Pejzlová to zkusila z levé strany, puk branku minul. Následný pokus Michaely Jančové od modré čáry stačila gólmanka přikrýt před dojíždějící hráčkou.
     
    54:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Už jsem se bál, že k nám osud nebude milosrdný, ale nakonec je tady přece jen naprosto zasloužené vyrovnání! Barbora Patočková poslala od hrazení nabídku TEREZE TOPOLSKÉ, která se do puku opřela z první a trefila se nádherně k první tyčce – 1:1! Asistence: Barbora Patočková, Libuše Holá.
     
    54:47
    Po dlouhé době musela své spoluhráčky podržet Denisa Jandová, která zastavila průnik Bolgarevové. Ruská hráčka naštěstí neměla prostor a musela střílet z úhlu.
     
    55:16
    Hraje se nahoru – dolů. Vůbec bych se nedivil, kdyby ještě padl gól, sledujeme hodně zajímavou třetí třetinu.
     
    56:10
    Kristýna Pátková vybojovala puk v rohu a ještě měla před brankou spoluhráčku. Zkusila to ale sama, Rusky k ní přistoupily a znemožnily střelu.
     
    56:52
    Po českém icingu se Rusky rvaly za pukem, nakonec ho Polina Bolgarevová poslala přes obránkyni na Denisu Jandovou.
     
    57:11
    Ruské hokejistky vrátily puk do pásma mimo rámec pravidel a zastavuje je ofsajd.
     
    57:56
    Michaela Pejzlová měla dost místa na to, aby to zkusila sama. Její bekhend bohužel doputoval vedle druhé tyčky, spoluhráčka do něj nedokázala sáhnout.
     
    58:45
    Už je tady zase urputná druhá formace, které drží sbornou v šachu.
     
    59:17
    Ale dlouho to nevydrželo a na druhé straně musela Jandová na hrudi krotit horký brambor z hokejky Naděždinové.
     
    59:31
    Martina Mašková v souboji upadla a doklouzala do útočné třetiny, takže následný přechod modré čáry přerušuje ofsajd.
     
    59:56
    Uff! Mezi kruhy plácla do puku jedna z Rusek a Jandová se ohnala lapačkou, naštěstí kotouč letěl mimo.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Ve třetí třetině mohly Češky skórovat víc než jednou, nicméně hlavně že se jim podařilo odpovědět na ruský gól a také z přesilovky šest minut před koncem vyrovnala Tereza Topolská. To znamená, že druhá bitva juniorských reprezentací bude pokračovat pětiminutovým prodloužením.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:28
    Hraje se pochopitelně ve čtyřech na obou stranách, od modré zkusla Kondakovovou překvapit Michaela Jančová. Gólmanka puk podržela.
     
    61:05
    Na ledě je hodně volného místa, které jistě budou chtít oba soupeři využít. Rusky se nyní dopustily zakázaného uvolnění.
     
    61:23
    Bolgarevová vyslala zpoza modré čáry nepříjemný padáček, který Denisa Jandová zkrotila až napodruhé. Situaci ale zvládla dřív, než by hrozila dorážka.
     
    62:10
    Katka Bukolská se do pásma vydala sama, čekala totiž na střídání svých spoluhráček. Nakonec hledala rozjetou Pejzlovou, jenže bezúspěšně.
     
    62:40
    Zase hrozilo nebezpečí na druhé straně, od mantinelu tvrdě vystřelila Diana Kanajevová. Jenže pouze doprostřed brány, kde čekala připravená Jandová.
     
    63:44
    Nahození Zedníkové vypadlo Kondakovové z lapačky, hokejkou si ho však rychle přihrnula do svého vlastnictví. Střelecké pokusy v prodloužení nescházejí, ale ke gólu jim dost chybí.
     
    64:29
    Až to zase svým typickým způsobem zkusila Michaela Pejzlová. Dlouhým obloukem od hrazení se dostala až do střelecké pozice, na Kondakovovou ale nevyzrála!
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Ani prodloužení nerozhodlo, na řadu tak přicházejí samostatné nájezdy. Začne česká strana, symbolicky kapitánka Kateřina Bukolská.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Bukolská pálila na druhou tyč, gólmanka ji ale vybruslila a úspěšně zasáhla – 0:0.
     
    Polina Bolgarevová zmátla Jandovou povedenou kličkou a Rusky po první sérii vedou – 0:1.
     
    Bekhendový blafák nepřinesl Kristýně Pátkové úspěch. Kondakovová byla znovu výborná – 0:1.
     
    Teď už ale uspěla i Jandová, která se parádně přesunula se Zenčenkovou – 0:1.
     
    Michaela Pejzlová bekhendovou kličkou přestřelila a Rusky vítězí – 0:1.
     
    V samostatných nájezdech zvítězilo Rusko.
    Rozhodující pokus proměnila POLINA BOLGAREVOVÁ.
     
    Konec zápasu.
     
    To je velká škoda. Dneska jsme zase měli na vítězství, ale nevyšlo to. Jak cenná je výhra pro naše soupeřky, dobře dokumentuje ruská radost po úspěšné penaltové loterii. V konečném zúčtování český tým přestřílel Rusky 42:25! Jenže góly zkrátka chybí...
     
    Pro dnešek je to ode mě ze Slaného vše. Trilogii vzájemných zápasů juniorek Česka a Ruska uzavřeme zítra, tentokrát se hraje už ve 12 hodin. Nezapomeňte znovu držet našim holkám palce, buď přímo na stadionu, nebo aspoň na Onlajnech. Pěkný večer! (20:10:47)

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 55. Topolská (Patočková, Holá) – 46. Vodopjanovová (Kanajevová), rozh. náj. Bolgarevová


    Česko: Jandová (Škodová) – Jančová, Zedníková, Zíková, Holá, Cornová, Kosinová, Bartošová, Vozdecká – Pejzlová, Bukolská „C“, Mašková – Topolská, Pátková, Patočková – Bucifalová, Chadimová, Němcová. Trenér: Jan Fidrmuc.
    Rusko: Kondakovová (Tarakanovová) – Zuboková, Rodnovová, Jumagužinová, Těreškinová, Klimkinová, Naděždinová, Bobrovová, Čisťjakovová, Zenčenková, Dorofejevová, Kanajevová, Rachimovová „C“, Seredinová, Vodopjanová, Faljachovová, Novopolcevová, Mamonovová, Korotkichová, Bolgarevová, Dobrodějevová, Zimenková. Trenér: Alexandr Uljankin.

    Rozhodčí: Růžičková – Dopitová, Novotná.
    bahis siteleri