Teplice – Svítkov 1:0 (kon.) | Most – Pardubice 2:1 (kon.) | Svítkov – Pardubice 3:8 (kon.)
Teplice – Most 2:0 (kon.)
konec
HBC Svítkov Stars Pardubice
3:8 (0:4, 3:4)
HBC Pardubice
Neděle 24.08.2014, 12:30 • Wikow arena Hronov • Český pohár
     
    Třetí místo v Českém poháru v hokejbalu po přesvědčivém výkonu v tomto utkání vybojovali hráči HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice.
     
    27:35
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Z pardubické střídačky na plochu přiletěla přilba jako výraz uznání MICHALU VÁLKOVI za dosažený hattrick. Asistence: Otto Urbanec, Tomáš Hák.
     
    26:09
    Vyloučen Jan Turčani (Svítkov) za nedovolené bránění.
     
    25:26
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Bezpečný náskok Pardubicím vrací kapitán PETR FILIP. Asistence: Pavel Kubeš.
     
    24:22
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Teď by se možná hodil videorozhodčí. Střela DAVIDA ČERNICKÉHO odrazem od konstrukce branky okamžitě vyletěla ven a rozhodčí uznal Svítkovu gól. Pardubická střídačka z toho nevypadá moc nadšená. Asistence: Martin Čejgl, Martin Hlavsa.
     
    22:50
    Svítkov právě vstřelil branku!
    V utkání se opravdu moc nebrání a je prostor na pěkné kombinace. Turčani běžel po pravém křídle a v pravý okamžik nahrál před branku, kde MICHAL JANOTA tečoval balonek pod víko. Asistence: Jan Turčani.
     
    19:21
    Pardubice právě vstřelily branku!
    ROMAN KREJČÍ předvedl rychlé nohy, po levém křídlu se natlačil až před branku a bekhendem zakončil nad Ptáčkovu vyrážečku. Asistence: Ondřej Waber, Pavel Kubeš.
     
    17:59
    Svítkov právě vstřelil branku!
    Přesilovku bleskově využil JAN TURČANI. Asistence: Martin Čejgl.
     
    17:48
    Teď má Svítkov šanci něco se skóre udělat, vyloučen Urbanec (Pardubice) za hákování.
     
    16:29
    Pardubický Kubeš v samostatném úniku nepřekonal Ptáčka, zakončil vedle tyčky.
     
    15:28
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Pardubice vstoupily se střeleckou chutí i do druhého poločasu. Z pravé strany se prosadil MICHAL VALEK. Asistence: Tomáš Skřivánek.
     
    14:13
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Poločas se dohrává před brankou Svítkova. Tentokrát se po mocném tlaku Pardubic prosadil GABRIEL JAN, jenž překonal ležícího Mroviece. Ten nejdříve reagoval na střelu Pittharda a zakleknul. Jan Gabriel potom umístil míček do horní poloviny branky a potřetí byl brankář pardubického Svítkova bez šance.
     
    11:34
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Efektivita se projevila i tentokrát. Po mírném tlaku Svítkova se prosadil pardubický SKŘIVÁNEK TOMÁŠ, který dorazil odraženou střelu od betonu Mroviece. Brankář Svítkova opět bez šance.
     
    08:02
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hezká individuální akce i na druhé straně. Skoro by se dalo říci, že totožná. Pardubický LUKÁŠ VLASÁK prokázal své kvality a zbavil se hned dvou dotírajících obránců. Zakončil blafákem do pravého růžku svítkovské klece. Brankář byl bez šance.
     
    06:53
    Velká šance Svítkova! Krásná individuální akce Veleckého, která skončila až před brankou Stárka. Velecký prošel snad přes čtyři protihráče. Mohl to být krásný gol.
     
    02:20
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Z pěkné hokejbalové akce se ujímají vedení Pardubice. Po přihrávce z levé strany se prosadil VÁLEK MICHAL. Ten mířil nad pravý Moroviecův beton.

    Přemysl Ježek

    Branky a nahrávky: 18. Turčani (Čejgl), 23. Janota (Turčani), 25. Černický (Čejgl, Hlavsa) – 3. Válek, 9. Vlasák, 12. Skřivánek, 15. Gabriel, 16. Valek (Skřivánek T.), 20. Krejčí (Waber, Kubeš), 26. Filip (Kubeš), 28. VÁlek (Urbanec, Hák)


    HBC Svítkov Stars Pardubice: Mroviec, Ptáček – Slováň, Hlavsa, Šatara, Turčani, Michal, Čeřovský- Černický, Čejgl, Harkenberg, Cinko, Velecký, Pitthard, Krištof, Šiblo, Janota, Král, Mifek
    HBC Pardubice: Stárek (Smékal) – Filip, Vlasák, Hak, Krejčí, Pecina- Gabriel, Kubeš, Ihgršt, Merda, Bílý, Valek, Skřivánek T., Časal, Urbanec, Waber, Skřivánek J.

    Rozhodčí: Záhora, Kettner