Dunajská Streda – Žilina 2:2 (kon.)
konec
DAC 1904 Dunajská Streda
2:2 (1:1)
MŠK Žilina
sk Pátek 29.08.2014, 18:30Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    88
    Neuveriteľné! Tóth zastúpil svojho gólmana na bránkovej čiare a zabránil tak jasnému gólu! Po tejto strele už malo byť definitívne rozhodnuté, no videli sme nemožné a Čmelíkova strela v sieti neskončila.
     
    85
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Pavol Jurčo, prichádza Roland Černák.
     
    84
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Michal Škvarka, prichádza William Alves de Oliveira.
     
    75
    Naopak, Dunajská Streda sa dostala do útoku a vybojovala zaujímavú štandardku. Tej sa chopil Szabo, no Krnáč všetko prečítal a poľahky zakročil.
     
    73
    Obrovská šanca hostí! Najskôr strela z hranice šestnástky, ktorú zázračne vytlačil Penksa, ale iba na roh. Po ňom obrovský zmätok a nebezpečenstvo pred bránkou, no napokon bola lopta zrazená iba na ďalšiu štandardku od zástavky.
     
    72
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Gábor Straka, prichádza Noe Achille Amban Kwin.
     
    71
    Domáci Straka sa dopustil nepekného faulu a mal inkasovať druhú žltú kartu, ktorá by ho poslala priamo pod sprchy. Hlavný rozhodca mu ale kartový trest odpustil a Dunajská Streda pokračuje v plnom počte.
     
    70
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Jaroslav Mihálik, prichádza Jakub Paur.
     
    65
    Hlavný rozhodca udeľuje tretiu žltú kartu v tomto stretnutí. Tentokrát ju vytiahol pred Tóthom, ktorý sa dopustil faulu v strede trávnika.
     
    61
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Vojtech Horváth, prichádza Roman Sabler.
     
    59
    Naopak, domáci sa museli brániť a mohli inkasovať! Po skvelej príci pečovského sa k lopte dostal Jelič, ale nemal nad čím premýšľať a rýchlo ju posunul Mihálikovi. Ten mal vo vápne ťažkú pozíciu a priestor troch žrdí minul.
     
    51
    Dunajská Streda dala gól!

    Je vyrovnané! DARIJO KRIŠTO sa dostal k lopte na ľavej strane šestnástky, nemal nad čím premýšľať a ľavačkou poslal krížnu strelu až za chrbát Krnáča, ktorý bol teraz veľmi pomalý.
     
    50
    Žilina dala gól!

    Hostia idú do vedenia! Po dobrej práci na pravej strane sa lopta dostala na hranicu šestnástky, kde stál nikým nepokrytý JAROSLAV MIHÁLIK a okamžitou prudkou ranou prekonáva bezmocného Penksu.
     
    49
    Dunajská Streda mala po menšom faule k dispozícii štandardku spoza šestnástky. Chopil sa jej Szabo, ktorý to vôbec nemyslel zle. Penksa ale ostal pozorný a všetko upokojil.
     
    48
    Zaujímavá akcia domáceho tímu! na jej konci mal loptu na kopačke Ujlaky, no jeho perfektná prihrávka pred bránku nenašla v radoch hostí pochopenie. Šošoni loptu v poslednej chvíli odkopli aspoň za postrannú čiaru.
     
    43
    Hostia mohli ísť opäť do vedenia! Loptu ťahal do útoku Čmelík a mal komu nahráva, no napokon si na nabiehajúceho spoluhráča nepočkal a situáciu zbytočne pokazil. Toto môže Šošonov ešte mrzieť.
     
    37
    Domáci tím rozohral štandardku a dostal sa do zaujímavej pozície. Opäť v nej bol veľmi aktívny Jurčo, no napokon zakončiť nedokázal.
     
    36
    Hosťujúci Letič sa pri obrane dopustil faulu a vidí zaň žltú kartu.
     
    31
    Domáci stále ostávajú na útočnej polovici! Jurčo robí skvelú prácu, no nedokáže nájsť spoluhráčov v takej pozícii, aby mohli zakončiť. Žilina má veľké problémy.
     
    30
    Dunajská Streda ale pokračuje veľmi aktívne! Jurčo sa pokúsil zopakovať situáciu spred dvoch minút a skutočne mu nechýbalo veľa, aby opäť zakončil. Hostia si už ale dali pozor.
     
    28
    Dunajská Streda dala gól!

    Je vyrovnané! PAVOL JURČO využil veľké zaváhanie defenzívy, sám sa predral pred bránku, kde si položil na zem Krnáča a pohodlne ponad neho zakončil do odkrytej siete.
     
    22
    Domáci Straka podrazil súpera pri obrannom zákroku a vyslúžil si žltú kartu.
     
    19
    Obrovská šanca Dunajskej Stredy na vyrovnanie! Po Szabovom centri hlavičkoval priamo spred bránky Ujlaky, no jej priestor tesne minul. Krnáč si poriadne vydýchol.
     
    16
    Vzápätí rýchly protiútok domáceho tímu. Na jeho konci bol Szabo a nechýbalo mu veľa, aby ohrozil Krnáča. Ten ale napokon nezasahoval, pretože strelu zrazil iba za postrannú čiaru Piaček.
     
    15
    Penksa situáciu riadne podcenil! Domáci útočník v snahe o rýchlu rozohrávku opustil svoju bránku, no to sa mu mohlo stať osudným. na jeho šťastie Mihálik nemal dosť priestoru na zakončenie.
     
    8
    Žilina dala gól!

    LUKÁŠ ČMELÍK dostal prihrávku na pravú stranu do šestnástky a nemohol zaváhať. Neostávalo mu skutočne nič iné, než presne vystreliť a jeho pokus skončil v sieti.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 28. Jurčo, 51. Krišto – 8. Čmelík, 50. Mihálik

    Karty:   22. Straka (DUN), 65. Tóth (DUN) – 36. Letić (ZIL)


    DAC 1904 Dunajská Streda: Penksa – Tóth, Ujlaky, Turňa, Szabó – Brašeň, Majerník (C), Straka (72. Kwin Kwin), Krišto – Horváth (61. Sabler), Jurčo (85. Černák).
    Náhradníci: Izsmán – Kwin Kwin, Šnirc, Antunović, Sabler, Černák.

    MŠK Žilina: Krnáč – Piaček, Letić, Mabouka, Škriniar – Káčer, Pečovský (C), Škvarka (84. Alves de Oliveira), Jelić – Čmelík, Mihálik (70. Paur).
    Náhradníci: Le Giang – Králik, Hučko, Paur, Klec, Alves de Oliveira, Guba.
    bahis siteleri