Martin – Košice 1:2 (po pr.) | Pardubice – Sparta 3:1 (kon.) | Prešov – Michalovce 5:2 (kon.)
Trnava – Budapešť 2:6 (kon.) | Vrchlabí – Kolín 5:4 (2:0 po s.n.) | Břeclav – Žďár n/S 2:3 (kon.)
Sokolov – K. Vary jun. 3:4 (kon.) | Linz – Mountfield HK 4:1 (kon.)
konec
PHK Prešov
5:2 (0:1, 2:0, 3:1)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Pátek 29.08.2014, 17:00 • ICE Aréna, Prešov • Přípravné zápasy
Partner:
     
    59:00
    Dukla dala gól!
    Tak nakoniec je prekonaný aj Vlado Slivka. Po tom čo dostal puk k tyčke Rišo Šechný ho ihneď prihral na pri opačnej tyčke stojaceho LINETA, ktorý rozvlnil sieť bránky Prešova. Slivka nemal nárok a nestihol sa presunúť.

    Asistencia: Šechný
     
    56:24
    Tak to bola bleskovka, Marián Petroc našiel v útočnom pásme KLIMEKA no a útočník Prešova z uhla rozvlnil sieť horného rohu bránky Michaloviec!

    Asistencia: Petroc
     
    55:51
    Domáci tím vedie už o tri góly, po ďalšej strele od modrej sa k puku dostal Pekarčík, mladý útočník síce ešte neusmernil puk cez betón brankára, urobil to už ale po odraze puku od betónu obranca ĽUBOSLAV VARTOVNÍK, sieť sa rozvlnila a je to 4:1!

    Asistencie: Pekarčík, V. Sabol
     
    42:22
    Parádna akcia domácich, síce Michalovce boli aktívnejšie v úvode stačil jden rýchly brejk kedy šiel Borecký s Lopaček na jedného obrancu, Boreckú našiel TOMÁŠA LOPAČEKA na opačnej strane bránku a útočník PHK posielal s prehľadom puk nad betón brankára Petra.

    Asistencia: Borecký
     
    32:47
    Mladučký JOZEF TOMČÁK s Ačkom na drese sa predviedol, dostal parádnu prihrávku do kruhu na buly, švihom to namieril k tyčke a trafia presne, Borko nemal nárok!

    Asistencia: Klimek
     
    28:50
    Hneď sa vybral po tejto nebezpečnej akcii do útoku MICHAL KIVADER po prihrávke od Pavlovského, Kivader šiel po strane sám na bránku, bol už v kruhu na buly kde naznačil strelu no ešte si potiahol puk popri betóne až ho poslal do siete!

    Asistencie: Pavlovský, V. Sabol
     
    05:37
    Dukla dala gól!
    Domáci inkasujú hoc boli doposiaľ lepším tímom. Najprv síce strelu Riečický vyrazil no následne bol už na ľade, puk bol v hre a do odkrytej brány ho zasunul FEDORKO.

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 29. Kivader (Pavlovský, Sabol), 33. Tomčák (Klimek), 43. Lopaček (Borecký), 56. Vartovník (Pekarčík, Sabol), 57. Klimek (Petroc) – 6. Fedorko, 59. Linet (Šechný)


    PHK Prešov: Riečický (41. Slivka) – V. Sabol, Vartovník, Guntáš, Ivančo, Novický, Danielčák – Pavlovský "C", Kivader, Pekarčík – Klimek, Tomčák "A", Jaroš – Petroc, J. Skokan, Lopaček – Borecký
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Borko (41. Petro) – Oros, Drotár, Urban, Brijak, Kubát, Buraľ – Banovský, Šechný, Podsedlý – Cmorej, Majerník, Halás – Zorvan, Linet, Schnelly – Fedorko
    bahis siteleri