Leverkusen – Hertha 4:2 (kon.) | Wolfsburg – Frankfurt 2:2 (kon.) | W. Brémy – Hoffenheim 1:1 (kon.)
Stuttgart – Kolín nad Rýnem 0:2 (kon.) | Hamburg – Paderborn 0:3 (kon.) | Schalke – Bayern 1:1 (kon.)
konec
Bayer Leverkusen
4:2 (0:1)
Hertha BSC
Sobota 30.08.2014, 15:30 • BayArena, Leverkusen • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
    Karim BELLARABI - 4:2
     
    86
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Domácí potvrzují svou dnešní výhru čtvrtou brankou. Calhanoglu potáhl míč po levé straně, na zadní tyči viděl volného KARIMA BELLARABIHO, na kterého poslal nadýchaný oblouček a nejlepší hráč dnešního zápasu se opřel do parádního voleje, kterým nedal Jarsteinovy žádnou šanci!
    Julian BRANDT - 3:2
     
    74
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    V další akci už ale domácí branku střílejí! Karim Bellarabi se přes několik obránců dostal do šestnáctky, z úhlu vystřelil do tyče, míč se ale odrazil zpátky před branku a JULIAN BRANDT už byl s dorážkou úspěšný!
    Emir SPAHIĆ - 2:2
     
    61
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Máme velice rychlo vyrovnáno! Skvěle sehraný signál domácích hráčů a rozehraném volném přímém kopu se po centru Calhanogla dostal ke gólové hlavičce zcela volný EMIR SPAHIĆ, který opět srovnává stav zápasu, nyní už na 2:2!
    Julian SCHIEBER - 1:2
     
    60
    Hertha právě vstřelila branku!
    Hosté jdou opět do vedení! Schulz se na levé straně uvolnil přes Jedvaje, dostal se až do pokutového území. Jeho centr si Leno dokázal srazit, ale bohužel pro domácí přímo na hlavu JULIANA SCHIEBERA, který už neměl problém skórovat!
    Tin JEDVAJ - 1:1
     
    50
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Domácí srovnávají krok hned zkraje druhého poločasu. Gonzalo Castro odtáhl s míčem přes půlku hřiště a poté vynikající přihrávkou našel v pokutovém území TINA JEDVAJE, který krátkou kličkou překonal i brankáře Jarsteina a pohodlně zakončil do prázdné branky!
    Tin JEDVAJ - 0:1
     
    24
    Hertha právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení! Po ztrátě míče na polovině hřiště se po rychlém brejku dostal k centru z pravé strany Julian Schieber a v šestnáctce si míč do vlastní branky srazil TIN JEDVAJ!

    Adam Lacek

    Branky: 50. Jedvaj (Castro), 61. Spahić (Çalhanoğlu), 74. Brandt (Bellarabi), 86. Bellarabi (Çalhanoğlu) – 24. Jedvaj (vla.), 60. Schieber (Schulz)

    Karty:   64. Niemeyer (HER)


    Bayer Leverkusen: Leno – Jedvaj (65. Donati), Toprak, Spahić, Boenisch – Castro, Rolfes (C) (68. Reinartz) – Bellarabi, Çalhanoğlu, Son Heung-min (46. Brandt) – Kießling.
    Náhradníci: Krešić – Papadopoulos, Donati, Reinartz, Öztunali, Brandt, Drmić.

    Hertha BSC: Almenning Jarstein – Heitinga, Lustenberger (C), Brooks, van den Bergh (65. Plattenhardt) – Niemeyer, Hosogaj (76. Hegeler) – Ndjeng, Beerens, Schulz (79. Wagner) – Schieber.
    Náhradníci: Burchert – Plattenhardt, Pekarík, Hegeler, Ben-Hatira, Mukhtar, Wagner.

    Rozhodčí: Stieler – Ittrich, Thielert
    bahis siteleri