Trnava B – Dubnica 1:1 (kon.) | Šaľa – Slovan Bratislava U21 2:1 (kon.) | Žilina B – Skalica 2:1 (kon.)
L. Mikuláš – Bodva Moldava 0:0 (kon.) | Dolný Kubín – Trebišov 2:0 (kon.) | Prešov – Bardejov 1:1 (kon.)
Poprad – Lok. Košice 3:1 (kon.) | Nitra – Šamorín 4:0 (kon.) | Michalovce – MFK Zvolen 0:0 (kon.)
konec
MFK Dynamo Dolný Kubín
2:0 (0:0)
Slavoj Trebišov
sk Sobota 30.08.2014, 16:00 • Štadión MUDr. Ivana Chodáka Dolný Kubín (Dolný Kubín) • MONACObet liga
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu, ktorí sa rozhodli kliknúť na tento online prenos, ktorý je zameraný na zápas našej druhej najvyššej futbalovej súťaže – DOXXbet liga. V ňom sa stretne domáci MFK Dolný Kubín proti hosťom Slavoj Trebišov. Výkop zápasu je naplánovaný na 16:00.

    Hlavným rozhodcom zápasu bude Michal Očenáš, ktorému na čiarach budú asistovať Gabriel Ádám a Radoslav Bobko. Štvrtým náhradným rozhodcom bude Michal Perašín, delegátom zápasu a delegátom pozorovateľom rozhodcov bude Jozef Kmec. Zápas sa odohrá na Štadión MUDr. Ivana Chodáka v Dolnom Kubíne.
     
    MFK Dolný Kubín je po ročnej pauze opäť v druhej lige, avšak zatiaľ sa mu výsledkovo moc nedarí. Po 5 kolách sa v skupine Východ nachádza na poslednom mieste, získal zatiaľ len 3 body, ale kľudne ich mohol mať aj viac. V prvom kole prehral s Košicami B 4:2, pritom viedol 2:1. V druhom kole podal doma dobrý výkon proti Prešovu, ale nedokázal dať gól a súper z troch šancí dal 3 góly a tak prehrali Oravci 3:0. V Bardejove utrpel ďalšiu facku, keď prehral po hrubých chybách v obrane 4:1. Potom prišla aj prehra 3:2 po penaltách v pohárovom zápase s Bytčou. Prvá súťažná výhra prišla v 4.kole, keď doma po dobrom výkone porazil Rimavskú Sobotu 1:0. V poslednom zápase siahal dlho na cenný bod z horúcej pôdy v Ružinej, ale napokon dal Zvolen v 87.minúte gól a ostali len oči pre plač. V tomto domácom zápase je tak potrebné vyhrať, čo by za určitých okolností znamenalo odlepiť sa z dna tabuľky. Cez týždeň nastali v domácom tíme menšie hráčske zmeny, na hosťovanie do Černovej odišiel Patrik Murín, po ročnej pauze sa ku futbalu vrátil Milan Bezák, ktorý naposledy pôsobil v Ružomberku.
     
    Slavoj Trebišov je tiež tohtoročným nováčikom v druhej lige. Oproti domácim sa im však darí oveľa lepšie, patrí im 7 bodov a nachádzajú sa na 8.mieste. V prvom kole však utrpeli hneď na úvod výprask 5:0 so Zvolenom, aj v ďalšom kole cestoval vonku a vyhral na pôde L.Mikuláša 2:1. V prvom domácom zápase potom prehrali 1:0 s Lokomotívou Košice. V ďalšom kole vonku sa im opäť darilo a vyhrali 1:0 nad Moldavou nad Bodvou. V poslednom zápase uhral remízu 1:1 so silným Popradom.
    V tomto zápase na Orave budú určite chcieť získať ďalšie body.
     
    Podľa tabuľkového postavenia favorizujú stávkové kancelárie hostí, ale určite nás čaká vyrovnaný a zaujímavý zápas. Obaja súperi sa proti sebe stretli už vlani v III.lige, kde platilo pravidlo môj dom môj hrad. Káder oboch tímov však prešiel zmenami. Osobne si myslím, že to bude zápas o jednom góle, kto ho dá, tak ten vyhrá.
     
    Úvodné zostavy:

    MFK Dolný Kubín: Trabalík – Sopúch, Bumbera, Kliment, Laura, Drengubiak(K), Beňuš, Kolorédy, Veselovský, Otruba, Sani.
    Náhradníci: Kapičák – Lacko, Bezák, Buška, Čučka.

    Slavoj Trebišov: Sudimák – Capko(K), Glushkov, Makela, Čižmár, Dragula, M. Lukáč, E. Lukáč, Olah, Tomko
    Náhradníci: Syvakivskyi – Cairo, Bandoľa, Vaňo, Šimko, Kolesár, Deme.

    Rozhodca: Michal Očenáš – Gabriel Ádám, Radoslav Bobko – Michal Perašín.
     
    Vítam všetkých divákov, ktorí ste klikli na tento online prenos. Hlásime sa Vám priamo z Dolného Kubína, kde sa čo chvíľa začne zápas medzi MFK Dolný Kubín a Slavoj Trebišov.

    V Dolnom Kubíne vládne príjemné teplejšie počasie pod mrakom. Zostavy oboch tímov sú už známe a zverejnené, môžte si ich prezrieť. Hráči sú už po predzápasovej rozcvičke, čo chvíľa sa tak zápas začne.
     
    Oba tímy spolu s rozhodcami už nastupujú na ihrisko! Po pozdravení a hode mincou sa nám zápas môže začať. Domáci tím dnes nastupuje v modrých dresoch, hostia si na seba obliekli dresy žlté.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Zápas sa nám práve začal! Výkop mali domáci futbalisti a pokúsia sa tak o prvý útok v zápase.
     
    1
    Kolorédy hľadal dlhou loptou na pravej strane Otrubu, lopta však končí za autovou čiarou a tak sa prvý krát v zápase dostanú ku lopte aj hostia.
     
    2
    Hostia loptu stratili a tak sa o ďalší útok pokúšal domáci tím. Dlhá nakopnutá lopta dopredu končí však v rukaviciach brankára hostí Sudimáka.
     
    3
    Domáci tím je častejšie pri lopte, ale smerom dopredu sa im nedarí dostať. Zatiaľ je to len také ťukanie lopty v zadu.
     
    3
    Otruba vyslal z pravej strany prízemný center do 16-tky, lopta však skončila len pri obrancovi hostí a hostia sa tak pokúsia o útočnú akciu.
     
    4
    Hosťom sa táto útočná akcia vydarila na polovicu. Do 16-tky sa s loptou dostal Makela, ale domáci obranca mu ju zobral. Lopta sa však ešte ku hosťom vrátila, ale nepresné zakončenie má vo svojej moci brankár domácich Trabalík.
     
    5
    Hostia začína v zápase ožívať, našťastie pre domácich teraz Glushkov nestihol vbehnúť do 16-tky za dlhou loptou, ktorú zobral Trabalík do svojich rukavíc.
     
    6
    Domáci tím zahrával z ľavej strany priamy kop, center Otrubu do 16-tky však hostia dokázali odkopnúť do bezpečia.
     
    7
    Ďalšia nepresná dlhá lopta smerom dopredu od domácich futbalistov. Zatiaľ je to opatrný úvod stretnutia, domáci sú však pri lopte častejšie, je to však len taký ťukes v zadu.
     
    8
    Hostia teraz trochu pohrozili domácim futbalistom, Glushkov im robil menšie problémy, loptu však napokon odkopáva do bezpečia Trabalík. Zatiaľ sme tak v zápase nejaké lepšie zakončenie na bránu nevideli.
     
    9
    Ani táto útočná akcia domácemu tímu nič nepriniesla, lopta končí len za postrannou čiarou, bude to odkop od brány hostí.
     
    10
    Domáci teraz dlhšie držali loptu na kopačkách, šancu či strelu sme však nevideli. Po chybnej prihrávke napokon loptu aj stratili.
     
    11
    Domáci tím sa teraz dostal do menších problémov, našťastie pre domáci tím sa hostia ku zakončeniu nedostali. Milan Lukáč vybojoval loptu v hlavičkovom súboji, loptu priťukol Glushkovi, ten však z voleja loptu netrafil.
     
    12
    Z protiútoku domáceho tímu bola napokon aj strela na bránu hostí, spoza 16-tky vyslal Bumbera však len veľmi slabú strelu, s ktorou nemal brankár hostí žiadne problémy.
     
    13
    Domáci tím zahrával rohový kop, moc nechýbalo a pri troške šťastia sme mohli vidieť prvý gól zápasu. Do hlavičkového zakončenia sa dostal Bumbera, loptu však poslal rovno do rukavíc brankára hostí.
     
    14
    Svojou aktivitou v 16-tke vybojoval Kliment pre domáci tím rohový kop. Hostia sa tak musia pripraviť na bránenie tejto štandartky.
     
    15
    Domáci zahrali rohový kop dobre, na vysoký center však najvyššie vyskočil brankár hostí a loptu má vo svojej moci.
     
    16
    Domáci tím sa hneď po zisku lopty snažil o rýchly protiútok, dlhý pas smeroval na Lauru, brankár vybiehal z brány a išiel lopte oproti, asistent rozhodcu však odmával ofsajd.
     
    17
    Domáci tím zahrával zaujímavý priamy kop v blízkosti domácej 16-tky, Makela to skúšal priamo na bránu, Trabalíka však týmto pokusom neprekvapil.
     
    18
    Diváci sa zatiaľ na štadióne musia nudiť. Moc sme toho nevideli, všetko sú to len také nepresné pokusy, alebo ťukesy vzdadu. Na poriadny vruh v zápase tak stále čakáme.
     
    19
    Domáci tím sa dostal na dostrel brány hostí, spoza 16-tky sa po zisku loptu pokúšal o tvrdú strelu po zemi Kolorédy, loptu však zblokovala obrana hostí do bezpečia.
     
    20
    Pri lopte sú momentálne hostia, smerom dopredu sa však dostať nemôžu. Zatiaľ si loptu ťukajú vzadu medzi sebou.
     
    21
    Hostia však loptu rýchlo stratili, domáci sa dostali do brejku, ale tvrdý pokus Saniho skončil vysoko nad bránou hostí.
     
    22
    Hostia sa teraz pokúšali o rýchlu a priamočiaru akciu, loptu dostal na ľavú stranu do behu Makela, asistent rozhodcu však zdvihol svoju zástavku a odmával ofsajd.
     
    23
    Veľká škoda teraz pre domáci tím, Sani sa dostal na dostrel brány hostí mal aj veľa priestoru na zakončenie, on však zvoli kľučku a snažil sa dostať bližšie ku bráne, loptu však tak zbytočne stratil.
     
    24
    Diváci na štadióne majú možnosť sledovať už aktívnejší zápas. Oba tímy začínajú ožívať a dostávať sa s loptou smerom dopredu, kazia to len nepresné prihrávky a zakončenia.
     
    25
    O ďalšiu útočnú akciu sa pokúšal domáci tím, dlhá nakopnutá lopta dopredu na Saniho však končí len pri brankárovi hostí.
     
    26
    Laura ťahal loptu po ľavej strane, zastavil ho až tesne pred bránou hostí Makenda, pomohol si však rukou a tak to bude priamy kop pre domáci tím.
     
    27
    Exekútorom tejto štandartky bol Otruba, jeho center do 16-tky odhlavičkovala obrana hostí do bezpečia.
     
    29
    Domáci tím zahrával ďalšiu podobnú situáciu, jej exekútorom bol opäť Otruba, teraz poslal loptu na zadnú tyč, kde skákal do hlavičky Veselovský, loptu však netrafil.
     
    30
    Na ihrisku ostáva ležať brankár hostí Sudimák, hra je prerušená a prišli ku nemu klubový lekári. Pre istotu sa už rozcvičuje nahraný brankár hostí Syvakivskyi.
     
    31
    Napokon je však v poriadku a v hre bude pokračovať. Pri lopte budú hostia.
     
    32
    Loptu však rýchlo stratili a na kopačkách ju majú teraz domáci futbalisti. Pokúšajú sa o nejakú rýchlu akciu smerom dopredu.
     
    33
    Dopredu sa domáci tím síce s loptou dostal, napokon však putuje po chybe ku hosťom.
     
    34
    Hostia sa teraz tiež pokúšali o útočnú akciu, dlhú loptu po zemi však stihol brankár domácich Trabalík dobehnúť a včas odkopnúť do bezpečia.
     
    35
    Po súboji Lauru s Makendom získavajú hostia rohový kop, ale je to veľmi diskutabilné či sa loptu ako posledný dotkol domáci hráč.
     
    36
    Rohový kop hosťom nič nepriniesol, loptu vyboxoval preč domáci brankár Trabalík.
     
    36
    Hráč hostí Emil Lukáč vidí za tvrdý zákrok odzadu na domáceho Lauru prvú žltú kartu v zápase.
     
    37
    Domáci tím mal teraz veľké šťastie pri tejto akcii hostí! Celé sa to začalo na ľavej strane po chybe Beňuša, po následnom centri na zadnú tyč išiel do zakončenia Glushkov, jeho tvrdá strela len veľmi tesne minula bránu domáceho tímu, trošku nižšie a loptu mohla skončil v domácej bráne.
     
    39
    Domáci tím sa po zisku lopty snažil o rýchlu útočnú akciu, na pravej strane v blízkosti 16-tky hostí však po zbytočnom faule Sopúcha loptu stráca.
     
    40
    Následne sa hostia po rýchlom brejku dostali do útočnej akcie, ich snahu však zastavil ofsajd.
     
    41
    Táto útočná akcia zase patrila domácemu tímu, po ľavej strane ju ťahal Laura, následne poslal aj prízemný center do 16-tky, loptu však pred Klimentom odkopol do bezpečia obranca hostí.
     
    42
    Pre zmenu sa o útočnú akciu snažili aj hostia, ale boli v ďalšom ofsajde a tak sa do žiadnej príležitosti nedostali.
     
    43
    Pomaly sa blíži koniec prvého polčasu, pri lopte sú domáci, ale po ďalšej zbytočnej chybe sa o ňu pripravili. Zrejme sa už ničoho zaujímavého do konca polčasu nedočkáme, aspoň tomu zatiaľ nič nenasvedčuje.
     
    45
    Hlavný rozhodca Michal Očenáš nadstavuje ešte jednu minútu! Pri lopte sú momentálne hostia, smerom dopredu sa však nedostávajú.
     
    45+1
    Tejto útočnej akcii sa domáci tím ubránil, navyše získal loptu a bude mu patriť posledná akcia prvého polčasu.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Hlavný rozhodca napokon už akciu domáceho tímu dohrať nenechal a ukončil prvý polčas. V ňom sme moc zaujímavého nevideli, všetko to boli len nepresné pokusy z oboch strán. Je to zatiaľ vyrovnaný zápas, všetko je tak ešte v druhom polčase otvorené.

    Krátko pred začiatkom druhého polčasu sa Vám opäť prihlásime. Ostaňte nám verný aj naďalej.
     
    Ešte môžme spomenúť aj zatiaľ známe polčasové výsledky z ostatných zápasov čo sa hrajú súbežne:
    Šaľa – ŠK Slovan Bratislava B 0:1
    Prešov – Bardejov 1:0
    MŠK Žilina B – Skalica 1:0
     
    Oba tímy sú už spolu s rozhodcami späť na ihrisku! Druhý polčas sa už čoskoro začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas sa nám práve začal! Výkop mali hostia, snažia sa hneď o rýchlu útočnú akciu.
     
    46
    To sa im však nepodarilo a do brejku skúšajú ísť domáci futbalisti. Zatiaľ sú však hosťami výborne napádaný a nemajú moc priestoru.
     
    47
    Aj napriek tomu sa domáci tím dostal aspoň ku centru z ľavej strany, obrana hostí však fungovala dobre a loptu poslala do bezpečia.
     
    48
    Otruba ťahal ďalšiu útočnú akciu domáceho tímu, dostal sa až do 16-tky a vybojoval pre domácich zaujímavé autové vhadzovanie.
     
    49
    Po dlhom aute až do 16-tky hostí sa ku lopte dostali hostia a odkopli ju ďaleko od svojej brány. Domáci tím však ešte pri lopte ostane.
     
    50
    Napokon sa domáci dostali aj do zakončenia, Bumbera poslal tvrdú strelu z väčšej vzdialenosti, lopta však skončila len vysoko nad bránou hostí.
     
    51
    Hostia sa snažili o rýchly protiútok, ten im však nevyšiel a loptu stratili. Od úvodu druhého polčasu je aktívnejší domáci tím, avšak robí veľa nepresností.
     
    52
    Po dlhej dobe sa dostali ku lopte aj hostia a bolo z toho aj dosť nepríjemné zakončenie na domácu bránu. Glushkov mieril do ľavého horného roku z uhla, lopta tak tesne domácu bránu minula.
     
    53
    Momentálne sa hrá rýchly futbal hore dole, oba tímy sa však prezentujú len nepresnými zakončeniami.
     
    54
    O rýchly útok sa teraz snažili hostia, ale po chybnej prihrávke loptu stratili. O útok sa tak bude pokúšať domáci tím.
     
    55
    Dolný Kubín dal gól!

    Prvý gól v zápase vidíme až v druhom polčase, dávajú ho domáci a tak je stav stretnutia 1:0! Domácim vyšiel perfektne ich rýchly protiútok, obrana hostí teraz totálne zaspala, centrovaná lopta prepadla pred bránu hostí, kde stál nikým nekrytý MIKULÁŠ BUMBERA a poľahky prekonal brankára hostí – 1:0!
     
    55
    Pri snahe o zákrok sa zranil brankár hostí Sudimák, a tak musí nútene pre zranenie z ihriska odstúpiť! Hra je momentálne prerušená, čakáme kým sa do brány hostí postaví náhradný brankár Syvakivskyi.
     
    56
    Zraneného brankára hostí Sudimáka nahradí v bráne jeho brankársky kolega Syvakivskyi.
     
    57
    Syvakivskyi na svoj prvý zákrok moc dlho čakať nemusel, pri pravej tyčke sa do zakončenia dostal domáci Otruba, ale Syvakivskyi sa stihol presunúť a loptu vyraziť mimo nebezpečenstva!
     
    58
    Domáci tím nedávno strelený gól veľmi povzbudil, sú veľmi aktívny a nebezpečný! Do hlavičkového zakončenia sa po presnom centri dostal Kliment, jeho pokus len tesne minul bránu hostí.
     
    59
    Žltú kartu dostává Laura (MFK Dolný Kubín).
     
    60
    Hostia sa však ešte ani zďaleka nevzdávajú a pokúšajú sa rýchlo vyrovnať. Cez pozornú obranu domácich sa prebiť nemôžu.
     
    61
    Hostia však loptu rýchlo stratili a do nebezpečného zakončenia sa dostal domáci tím, Sani si však v osobnom súboji s brankárom pomohol faulom a tak sa do zakončenia dostať napokon nemohol.
     
    62
    Sani ostal po tomto súboji ležať na ihrisku, brankár hostí je v poriadku. Sani bude ošetrený za postrannou čiarou.
     
    62
    Striedanie v tíme Slavoj Trebišov: z ihriska odchádza Čižmár, prichádza Kolesár.
     
    63
    Sani je už späť v hre a hneď sa snažil dostať do hlavičkového zakončenia. Loptu však napokon netrafil.
     
    64
    Domáci tím ubral zo svojej aktivity a to sa snažia využiť hostia. Ich útoky však cez pozornú defenzívu domácich prejsť nemôžu. Domáci cítia šancu aby všetky body ostali doma a snažia sa svojou hrou to aj docieliť.
     
    67
    Dlhšiu dobu sme nič zaujímavé nevideli, hrá sa teraz opatrnejší futbal bez striel či šancí. Oba tímy často strácajú lopty.
     
    68
    Bola nariadená penalta pre domáci tím! A to je pre hostí veľmi, veľmi, veľmi zlé, pretože Saniho v nájazde na bránu poslal nedovolene k zemi brankár Syvakivskyi a dostáva červenú kartu! Hostia tretieho náhradného brankára nemajú, do brány sa tak musí postaviť nejaký hráč z poľa!
     
    69
    Už za spomínaný faul vidí brankár hostí Syvakivskyi červenú kartu!
     
    70
    Dolný Kubín dal gól!

    Nariadený pokutový kop bez problémov strelou ku pravej tyčke premieňa domáci kapitán MICHAL DRENGUBIAK! Stav stretnutia je tak 2:0!
     
    71
    Domáci tím sa dostal už do dvojgólového vedenia a všetko nasvedčuje tomu, že všetky body ostanú doma. Hostia hrajú len s 10 hráčmi, v bráne stojí hráč z poľa a sú aktívnejší. Hostia sa však ešte snažia sa dostať smerom dopredu, ale bezúspešne.
     
    72
    Domáci tím je momentálne pri lopte, nikam sa však neponáhľa a snaží sa čo najdlhšie si loptu podržať na kopačke. Hostí však treba pochváliť, aj napriek okolnostiam v akých sa nachádzajú sa ešte nevzdávajú.
     
    74
    Striedanie v tíme Slavoj Trebišov: z ihriska odchádza Makela, prichádza Cairo.
     
    76
    Diváci na štadióne teraz moc aktívny futbal nesledujú. O výsledku zápasu si dovolím vzhľadom na okolnosti v akých sú hostia tvrdiť, že je rozhodnuté, ale stať sa môže ešte všeličo.
     
    77
    Hostia sa pokúsili o rýchly brejk, napokon však prenikajúceho Shekela zastavil čisto Sopúch, hostia však budú zahrávať rohový kop.
     
    78
    S tým si bez problémov domáca obrana poradila a loptu poslala do bezpečia. Hostia ju opäť rýchlo stratili a tak sa domáci dostali ku lopte, pokúsia sa o útočnú akciu.
     
    79
    Domácemu tímy rýchly protiútok vyšiel skvelo, po nedovolenom faule získavajú z ľavej strany zaujímavý priamy kop.
     
    80
    Ten napokon zahrával Sopúch, centrovanú loptu do 16-tky vyboxoval brankár hostí, teda hráč z poľa, ktorý sa musel tejto úlohy zmocniť.
     
    81
    Prvé striedanie v domácom tíme, odišiel Sani a prišiel Lacko.
     
    83
    Pri lopte je momentálne domáci tím, nikam sa však neponáhľa a zbiera cenné sekundy. Domáci sa snažia o postupné a pomalšie útočné akcie.
     
    84
    Na ľavú stranu dostal loptu Otruba, jeho centrovanej lopte do 16-tky hostí zabránil obranca hostí a tak to bude rohový kop pre domáci tím.
     
    85
    S ním si bez problémov poradila obrana hostí a loptu poslala do bezpečia, skoro až ku domácej bráne. Domáci sú tak opäť pri lopte a pomaly zakladajú svoju útočnú akciu.
     
    86
    Premiéru v domácom tíme zažije Bezák, ktorý nahradil na ihrisku Otrubu.
     
    87
    Ku lopte sa teraz dostali hostia, avšak po chybe ju aj rýchlo stratili a na dostrel domácej brány sa nedostali. Lopta sa tak dostala ku domácim futbalistom, ktorý opäť pomaly zakladajú svoju útočnú akciu.
     
    88
    Domáci tím sa dostal aj blízko 16-tky hostí, ale ku strele sa napokon nedostal a loptu navyše stratil. Do rýchleho brejku sa pokúsia dostať hostia.
     
    89
    Striedanie v tíme MFK Dolný Kubín: z ihriska odchádza Laura, prichádza Buška.
     
    90
    Hlavný rozhodca Michal Očenáš nadstavuje ešte dve minúty! Všetko nasvedčuje tomu, že záver zápasu sa dohrá v pokojnom tempe.
     
    90+1
    Pri lopte sú momentálne domáci futbalisti, ale smerom dopredu sa dostať nemôžu.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    Zápas medzi MFK Dolný Kubín a Slavoj Trebišov sa skončil víťazstvom domáceho tímu 2:0! Góly sme videli až v druhom polčase, keď v 55.minúte otvoril skóre zápasu Bumbera a v 70.minúte premenil pokutový kop Drengubiak. Druhý polčas bol omnoho zaujímavejší než ten prvý. V prvom to bolo ako keby len také hľadanie tímov sa v zápase, veľa nepresností. Druhý polčas začali od začiatku aktívnejšie domáci, čo korunoval Bumbera gólom. Po tomto góle musel pre zranenie ihrisko opustiť brankár hostí Sudimák a jeho miesto zaujal jeho kolega Syvakivskyi . Ten v 69.minúte podrazil v nájazde na bránu Saniho a videl červenú kartu! Do brány tak musel hráč z poľa a pokutový kop s prehľadom premenil domáci kapitán Drengubiak. Po tomto góle už diváci videli, ako sa oba tímy snažia zápas už len dohrať, domáci mali už len pološance a hostia sa len bránili.

    Dolný Kubín tak vyhral druhý domáci zápas v rade a má na konte 6 bodov a keďže Moldava prehrala tak sa odlepili z posledného miesta. Dolný Kubín cestuje na ďalší zápas na Východ, kde si zmeria sily s Lokomotívou Košice, Trebišov čaká domáci zápas s Michalovcami.

    To je už z tohto online prenosu všetko. Z Dolného Kubína Vám želám príjemný zvyšok soboty. (19:33:26)

    Miroslav Revaj

    Branky: 55. Bumbera, 70. Drengubiak (pen.)

    Karty:   59. Laura (DKU) – 36. Emil Lukáč (SLT)   69. Syvakivskyi (SLT)


    MFK Dynamo Dolný Kubín: Trabalík – Sopúch, Bumbera, Kliment, Laura, Drengubiak(K), Beňuš, Kolorédy, Veselovský, Otruba, Sani.
    Náhradníci: Kapičák – Lacko, Bezák, Buška, Čučka.

    Slavoj Trebišov: Sudimák – Capko(K), Glushkov, Makela, Čižmár, Dragula, M. Lukáč, E. Lukáč, Olah, Tomko
    Náhradníci: Syvakivskyi – Cairo, Bandoľa, Vaňo, Šimko, Kolesár, Deme.

    Rozhodčí: Michal Očenáš – Gabriel Ádám, Radoslav Bobko – Michal Perašín
    bahis siteleri