Chrudim – Chorzów 5:2 (kon.)
konec
FK Chrudim
5:2 (3:2)
Clearex Chorzów
Sobota 30.08.2014, 17:00 • Sportovní hala, Chrudim • Přípravný zápas
     
    38:20
    Solisz v samotném závěru napálil břevno domácí branky!
     
    38:00
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí dávají definitivní pojistku za dnešním zápase, dva chrudimští hráči šli sami na brankáře, čehož využil Max a přesnou přihrávkou našel nohu MATĚJE SLOVÁČKA, který vstřelil pátou branku Chrudimi! Hráči z Polska se ještě shrnuli o rozhodčího a žádají si neuznání branky, ta ale platí – 5:2!
     
    34:02
    A znovu v hlavní roli Alvarito! Nyní šel španělských hráč v chrudimských službách sám na brankáře, štěstí zkusil mezi nohy, ale neuspěl! Purolczak balon do sítě nepropustil!
     
    31:13
    Po Rešetárově pasu se ve velké šanci ocitl Alvarito, jeho lehké zakončení však pozorný brankář Purolczak vykopl na rohový kop!
     
    27:58
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Drobná chybka v obraně polského týmu přináší čtvrtou branku ERA-PACKu! Kilmer zůstal naprosto osamocený s balonem před brankářem Purolczakem, rozhodl se ještě o posunutí míče na volného MICHALA MAREŠE, jenž neměl sebemenší potíž poslat balon do sítě – 4:2!
     
    24:16
    Alvarito perfektní přihrávkou pod sebe našel Kilmera, jehož rána z první trefila pouze dobře postaveného Purolczaka!
     
    19:00
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Další posila chrudimského týmu si připisuje do statistik vstřelenou branku! Felipe našel přesným pasem nabíhajícího PAULINHA, který umístil míč ideálně k pravé tyči Purolczakovy svatyně – 3:2!
     
    18:41
    Na druhé straně mohl vrátit náskok na stranu Chrudimi Michal Mareš, mladší z obou bratrů působících v ERA-PACKu, ale zamířil těsně nad branku!
     
    18:02
    Chorzów právě vstřelil branku!
    V Chrudimi se dvě minuty před koncem poločasu začíná od nuly! MIROSLAV MIOZGA dostal milimetrovou křižnou přihrávku na levou stranu a nekompromisní ranou k tyči nedal Olinhovi žádnou šanci zasáhnout – 2:2!
     
    16:06
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí ještě v první poločase otáčejí skóre ve svůj prospěch! Nutno však podotknout, že velmi šťastnou! TOMÁŠ KOUDELKA totiž centroval z pravé strany, míč se po několika odrazech dokutálel až za brankovou čáru – 2:1!
     
    14:43
    Střelec zatím jediné branky hostí Wojtyna tvrdě zastavil Koudelku a uviděl od sudího žlutou kartu. Zároveň polský tým dosáhl hranice pěti akumulovaných faulů.
     
    14:35
    Solisz přihrál míč na Sopucha, který tvrdou ranou o jednoho z chrudimských hráčů poslal balon mimo tři tyče!
     
    12:01
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Po dvanácti minutách hry to chrudimskému týmu vyšlo! Přímočará a hlavně rychlá akce skončila přesnou přihrávkou Matěje Slováčka na naběhnutého ALVARITA, který z bezprostřední blízkosti dostal míč do sítě – 1:1!
     
    06:17
    Chorzów právě vstřelil branku!
    Máme zde vedoucí branku, k velkému překvapení se do vedení dostávají hosté! DANIEL WOJTYNA tvrdou ranou téměř od půlící čáry umístil míč přímo do šibenice a nechal Olinhu plachtit na prázdno – 0:1!
     
    03:36
    Matěj Slováček měl v krátkém sledu po sobě dvě stoprocentní příležitosti, pokaždé ale netrefil míč ideálně a ten tak za brankovou čarou neskončil!
     
    02:26
    Matěj Slováček chytrou přihrávkou po lajně vysunul do šance Lukáše Rešetára, chrudimský kapitán lehkým obhozem brankáře minul také branku Clearexu!
     
    01:58
    Pohledná akce Chrudimi přinesla první větší příležitost! Max si elegantně ve vzduchu narazil s Felipem, následné zakončení ale těsně přeletělo Purolczakovu svatyni!

    Petr Dejnožka

    Branky: 12. Alvarito (Slováček), 16. Koudelka, 19. Paulinho (Felipe), 27. M. Mareš (Kilmer), 38. Slováček (Max) – 6. Wojtyna, 18. Miozga

    Karty:   14. Wojtyna (CHZ)


    FK Chrudim: Olinha (Žďánský) – Koudelka, Slováček, Chmelík, Mareš M., Max, Mareš M. II, Kilmer, Alvarito, Felipe, Paulinho, Rešetár
    Clearex Chorzów: Purolczak (Pstrusinski, Heilman) – Miozga, Salisz, Golly, Segest, Omylak, Grecz, Wojtyna, Sopuch, Podobiňski, Rabczak, Mitkocoski
    bahis siteleri