Hokejová Liga mistrů – 5. hrací den (kon.) | Hokejová Liga mistrů – 6. hrací den (kon.)
konec
Hokejová Liga mistrů – 6. hrací den

Pátek 05.09.2014, 12:00Hokejová Liga mistrů
     
    To je ze třetího hracího dne vše, děkujeme za pozornost. Nezapomeňte sdílet své dojmy a postřehy na twitteru s hashtagem #CHL. Dobrou noc a u dalšího hracího dne Hokejové ligy mistrů opět na shledanou. (22:49:10)
     
    Konečný výsledek: Djugarden – Eisbären 3:2

    Vypjatý zápas je u konce a šťastnější jsou nakonec domácí, tři body zůstávají ve Stockholmu. Pro Eisbären to znamená komplikaci, Fribourg a Zlín mají ve skupině po šesti bodech, Djugarden pět, Berlín zůstává poslední s jedním bodem.
     
    Komplikace pro Eisbären, když je Andre Rankel vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl a následně inkasuje trest do konce zápasu za nesportovní chování. Berlín prohrává o gól, do konce zbývají dvě minuty a dvacet jedna sekund.
    Ještě jednou se podíváme na rozjařené tifosi po skončení hokejového zápasu Bolzano – Turku. V Jižním Tyrolsku se dnes večer bude slavit.


     
    Zbývá nám psolední utkání, kde pět minut před koncem vede Djugarden nad Eisbären Berlín 3:2. Před malou chvílí mohl rozhodnout domácí Eriksson, trefil ale jen tyč!
     
    Djugarden – Eisbären 3:2

    Velké drama probíhá ještě ve Stockholmu, kde v čase 50:24 srovnal na 2:2 Mark BELL, 42 sekund nato si ale domácí Djugarden bere vedení zpět zásluhou Markuse LJUNGHA.
     
    Konečný výsledek: HC Bolzano – TPS Turku 4:2

    Velké překvapení na severu Itálie, odkud si Turku odváží nakonec porážku 4:2. Čtyřicet sekund před koncem pečetil výhru domácích do prázdné branky Ziga PANCE.
    Slavící italské fandy jsme zvyklí vídat spíše na fotbale. Zřejmě si na něco podobného budeme muset zvykat i na zimních stadionech. Bolzano vede nad TPS 3:2, Itálie zatím poráží Finsko!

     
    Bolzano – Turku 3:2

    Tak to, co zpočátku vypadalo jako jasný zápas pro papírového favorita, se mění v překvapení. Bolzano, které je zatím bez jediného bodu, otočilo zápas s TPS Turku a v 54. minutě vede 3:2! Marco INSAM dostal přihrávku na pravý kruh, kde okamžitě vystřelil a gólman Lassila musel lovit puk ze své sítě potřetí v dnešním utkání
     
    Luleå – Hamburk 6:0

    Nejvyšší výsledek dne se ale rodí ve Švédsku. Luleå vede nad Hamburg Freezers už 6:0! Krátce po sobě se trefují Jonathan GRANSTRÖM a Daniel ZAAR.
    První domácí zápas Red Bull Salzburg v tomto ročníku Champions League musel rakouské fandy potěšit. Domácí borci se po vítězství 4:0 dostali do čela skupiny I.


     
    Konečný výsledek: Kloten Flyers – HV71 Jönköping 0:5

    Večerní zápasy nám přinášejí samé vysoké výhry. Domácí Kloten si dnešní utkání zkomplikoval hlavně častými vyloučeními na své straně. Hráči HV71 dokázali výborně trestat právě v přesilových hrách a odměnou je jim za to vysoká výhra 5:0. Jönköping hodně držel hlavně ke konci zápasu, brankář Wesslau, za odměnu si připisuje čisté konto. Rozhodně největší hvězdou dnešního utkání je ale Marcus Nilson, který zaznamenal hattrick
     
    Luleå – Hamburk 4:0

    K debaklu se schyluje i ve Švédsku. Luleå vede po zásahu Lucase WALLMARKA z úvodu třetí třetiny už o čtyři branky.
     
    Konečný výsledek: Red Bull Salzburg – JYP Jyväskylä 4:0

    JYP odvolal v čase 57:32 brankáře, domácí ale nastřelili jen tyč opuštěné branky. Čisté konto si připisuje gólman Luka GRACNAR s 35 zásahy. Salcburk se se šesti body dotáhl na JYP, stejný počet bodů bude mít s největší pravděpodobností po dnešku i HV71.
     
    A máme tu první hattrick dnešního dne!

    HV71 vedou v Klotenu už 5:0 a poslední branka znamenala hattrick pro MARCUSE NILSONA! Ten tentokrát vypálil tvrdě z první po přihrávce od Karlssona.

    Daniel Polách

    Vojtěch Raiman

    bahis siteleri