konec
Velká cena Itálie

Vítěz: L. Hamilton

Neděle 07.09.2014, 14:00 • Okruh: Královský park, Monza, Itálie • Formule 1
     
    Konec závodu.
    Lewis Hamilton vítězí ve Velké ceně Itálie!
     
    53
    LEWIS HAMILTON jako první proťal cílovou pásku a vítězí ve Velké ceně Itálie! Druhý dojel Nico Rosberg, třetí skončil Felipe Massa.
     
    53
    Jezdci najeli do posledního kola a Lewis Hamilton si jede pro vítězství ve Velké ceně Itálie!
     
    50
    Průběžné pořadí: 1. Hamilton, 2. Rosberg, 3. Massa, 4. Bottas, 5. Ricciardo, 6. Vettel, 7. Magnussen, 8. Pérez, 9. Button, 10. Räikkönen.
     
    45
    Průběžné pořadí: 1. Hamilton, 2. Rosberg, 3. Massa, 4. Bottas, 5. Vettel, 6. Ricciardo, 7. Magnussen, 8. Pérez, 9. Button, 10. Räikkönen.
    Nico Rosberg a jeho výlet mimo trať.
     
    30
    Nico Rosberg vyjel mimo trať, čímž ztratil drahocenné vteřinky! Jeho zaváhání bleskově využil Lewis Hamilton, který se probil na první místo.
    Odstoupení Fernanda Alonsa.
     
    29
    Tak to je špatná zpráva pro italské fanoušky! Fernandu Alonsovi vypověděl službu jeho vůz a španělský jezdec tak ze závodu předčasně odstupuje!
     
    21
    Valtteri Bottas si v dnešním závodě nebere servítky, po předjetí Kevina Magnussena se momentálně nachází na čtvrtém místě! Neuvěřitelná stíhací jízda v podání finského pilota!
     
    9
    Nico Rosberg nedobrzdil do zatáčky a vyjel mimo trať. Vzápětí musel absolvovat slalom mezi cedulemi, aby se mohl vrátit na trať.
     
    7
    Kvůli Chiltonově nehodě musely být vyvěšeny žluté vlajky.
    Nehoda Maxe Chiltona.
     
    7
    Max Chilton nezvládl nájezd do zatáčky a narazil se svým vozem do bariér. Jezdec stáje Marussia je tak prvním závodníkem, který dnes neuvidí šachovnicový praporek.
     
    Závod právě odstartoval.

    Michal Šandor

    bahis siteleri