Nižněkamsk – Toljatti 4:2 (kon.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
4:2 (3:0, 1:2, 0:0)
Lada Toljatti
Čtvrtek 11.09.2014, 17:00 • SCC Arena Petrochemist • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:26
    Na trestnou lavici směřuje český hráč Jíří Hunkes a s hosty to vypadá hodně bledě.
     
    51:02
    Oddechový čas pro hosty.
     
    46:51
    Bez vyloučení by to ale nebyl ten správný hokej. Dalším potrestaným mužem je Hennesy. Je tu tak druhá početní výhoda pro hosty v krátkém sledu.
     
    43:41
    Lada si zahraje přesilovou hru, kterou dnes již využila. Sekáním se provinil Bryncev a odsedí si na trestné dvouminutový trest.
     
    42:52
    Kolppanen dobrým zákrokem zamezil rychlému protiútoku soupeře, který zakončoval Golubev. Ten nejprve vypálil a následně se propasíroval i k dorážce. Finský brankař si ale poradil na výbornou.
     
    39:19
    Navýšit vedení Nižněkamsku mohl Stěpanov, který se dostal do brejku. Ve velké šanci ale nedokázal pozorného Glasse propálit.
    STAPLETON - 4:2
     
    28:30
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Po velkém tlaku se nakonec i domácí radují z početní výhody a znovu utíkají soupeři na rozdíl dvou gólů. TIM STAPLETON vystřelil i v pádu a ačkoliv jeho střela nebyla nikterak prudká zamířila přesně k levé tyči. Glass pravděpodobně na puk neviděl a svůj beton natáhl až příliš pozdě. Asistence: Dan Sexton, Jegor Milovzorov.
     
    26:52
    Opět se vylučuje. Hosté hráli v šesti, čehož si rozhodčí okamžitě všimli. Nabízí se tak přesilová hra pro Nižněkamsk.
    VALUJSKIJ - 3:2
     
    25:17
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Lada využívá přesilovku a ve druhé části zatím dominuje.SEMJON VALUJSKIJ si nabruslil k vrcholu levého kruhu, v němž vyprodukoval ránu, která nevypadala nebezpečně, ale překvapivě prošla za záda Kolppanena, který si nepohlídal prostor u tyče. Tenhle gól si domácí muž v masce za rámeček rozhodně nedá.
     
    24:20
    Nižněkamsk jde opět do čtyři. Na lavici hanby totiž putuje Stěpanov za podražení.
    PETROV - 3:1
     
    22:58
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Hosté na začátku druhé perody snižují a vrací se tak zpět do utkání. Prosadil se JURY PETROV, když si najel do útočného pásma na přihrávku Černikova tvrdou ranou se trefil přesně k pravé části branky, kterou nedokázal Kolppanen včas pokrýt. Asistence: Alexandr Černikov.
     
    19:11
    A Togliatti si zahraje přesilovou hru. Jevsejenkov se provinil držením a putuje za to na trestnou lavici.
    MILOVZOROV - 3:0
     
    16:52
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Je tu další gól domácích. Nahozený kotouč dokázal Glass vyrazit pouze do míst, kde zůstal osamocený JEGOR MILOVZOROV pro něhož to byla poté lehká práce a s velkým přehledem usměrnil puk do odkryté branky. Asistence: Dan Sexton.
    MILOVZOROV - 2:0
     
    13:50
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    JEGOR MILOVZOROV využil prostor k tomu, aby napálil puk mezi tři tyče a povedlo se mu to skvěle, protože kotouč zamířil do horní části hostující branky. Glass na tuhle střelu nedokázal včas zareagovat a smutně tak tahá podruhé kus černé pryže ze své svatyně.
     
    10:56
    Bude se opět vylučovat. Tentokrát na domácí straně, protože Klimenko se provinil hrubostí.
     
    09:50
    Na protější straně ale nebezpečně vypálil Bocharov z velkého ůhlu. Sudnicinovi propadl puk pod lapačkou a kutálel se po brankovišti. Naštěstí pro něj se k dorážce nikdo z hostů nedostal.
    RYBIN - 1:0
     
    07:32
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou krátce před návratem Střelcova. MAXIM RYBIN obdržel kotouč k modré čáře odkud poté vypálil a nekompromisní dělovkou propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Alexandr Jevsejenkov.
     
    05:30
    Na trestnou míří další hráč. Tentokrát Střelcov, který sekl protihráče a obdrží dvouminutový trest.
     
    03:06
    Bude se poprvé vylučovat za podražení putuje na trestnou lavici Fachrutdtinov. Faulovaný Sexton mu to ale oplatil a také on dostane menší trest, ale za vysokou hůl.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 8. Rybin (Jevsejenkov), 14. Milovzorov, 17. Milovzorov (Sexton), 29. Stapleton (Sexton, Milovzorov) – 23. Petrov (Černikov), 26. Valujskij


    Neftěchimik Nižněkamsk: Kolppanen – Eroten, Rjazancev, Berezin, Antropov, Jevsejenkov, Bilalov, Bryncev – Sexton, Stapleton, Milovzorov – Stěpanov, Hennessy, Chochrjakov – Rybin (C), Žukov, Klimenko – Alševskij, Polygalov, Zdunov.
    Lada Toljatti: Glass – Romanov, Podhradský, Sloboda, Hunkes, Vorobjov, Ogurcov, Šulakov – Černikov, Petrov, Golubev – Valujskij, Zaťovič, Bocharov – Šenfeld, Nikitěnko (C), Zjuzjakin – A. Střelcov, V. Střelcov, Fachrutdinov.

    Rozhodčí: Ravodin, Ronn – Parfjonov, Sysujev
    bahis siteleri