Myjava – Trnava 2:0 (kon.)
konec
TJ Spartak Myjava
2:0 (1:0)
FC Spartak Trnava
sk Pátek 12.09.2014, 18:30 • Štadión Spartaka Myjava, Myjava • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Žltú kartu dostává Ivan Schranz (FC Spartak Trnava).
     
    90+3
    Bol to gól, či nie?! Podľa rozhodcu nie – po rohu zakončoval zblízka Jendrišek, Solnička loptu v poslednej chvíli skrotil na bránkovej čiare, kde ešte dokopával Schranz, podľa rozhodcu lopta za čiarou nebola a Schranz v súboji fauloval Solničku!
     
    84
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Peter Sládek, prichádza Tomáš Bruško.
     
    82
    Jendrišek vo veľkej šanci! Po predĺženom centri z ľavej strany zakončoval osamotený na päťke, Solnička mu umne zmenšil strelecký uhol a dokázal lapiť túto skvelú šancu!
     
    79
    Mohlo to byť rozdielom triedy! Pekár nádherne potiahol loptu po ľavej strane, kde už proti sebe nemal brániaceho hráča, krížnou prihrávkou loptu naservíroval Bílovskému, ktorý strieľal z miesta pokutového kopu, vo vyloženej pozícii mieril nad!
     
    75
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Erik Daniel, prichádza Denis Duga.
     
    73
    Vlasko v svojej tutovke číslo 3! Ani teraz ale neskóroval – v tomto prípade prešiel cez ľavú stranu, dostal sa až do šestnásky a zblízka vystrelil, mieril ale tesne nad bránu!
     
    69
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Arnold Šimonek, prichádza Filip Oršula.
     
    69
    Žltú kartu dostává Peter Jánošík (Spartak Myjava).
     
    67
    Myjava dala gól!
    Neskutočné, doslova z ničoho-nič strieľa Myjava druhý poisťujúci gól! Po centri z rohového kopu zakončoval zblízka nožničkami Černáček, ktorý trafil do hlavy brániaceho Janečku. Od neho sa lopta odrazila na ľavú stranu, kde bol úplne voľný PETER JÁNOŠÍK a z päťky strelou pomedzi nohy prekonáva Rusova!
     
    59
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Cleber Silva Nascimento, prichádza Nikolas Špalek.
     
    57
    Žltú kartu dostává Peter Solnička (Spartak Myjava).
     
    49
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Martin Mikovič, prichádza Erik Jendrišek.
     
    47
    Pekár takmer prekvapil Rusova! Myjavský záložník si prebral loptu na ľavej strane a nečakane to skúsil prudkou strelou spoza obrancu, mieril tesne nad brvno! Rusov loptu nekontroval, skôr sa neisto snažil zasiahnuť.
     
    45
    Žltú kartu dostává Tomáš Marček (Spartak Myjava).
     
    42
    Trnava stále hrozí! Kuzma sa dostal k lopte na osi ihriska vo vzdialenosti 20 metrov a okamžite to skúsil strelou k ľavej žrdi, ktorú len tesne minul!
     
    34
    Žltú kartu dostává Martin Mikovič (FC Spartak Trnava).
     
    32
    Vlasko v super-šanci číslo 2! Čonka prihrával do šestnástky z ľavej strany, Vlasko si prebral loptu tesne pred päťkou a z otočky vystrelil, Solnička na zemi nohou vyrazil!
     
    22
    Trnava mohla vyrovnať! Vlasko v obrovskej šanci, keď mu Schranz loptu nádherne naservíroval na pravý roh päťky, Vlasko si loptu zasekol a prudko vystrelil, trafil ale len brvno, od ktorého sa lopta odrazila späť do hry!
     
    13
    Mohlo byť zvýšené! Častulín si spracoval perfektnú prihrávku do behu na pravej strane a poslal strieľaný center do šestnástky, Rusov na loptu nedosiahol, rovnako ale dopadol aj útočník Myjavy Arnold Šimonek, ktorý by inak zakončoval do odkrytej brány! Pred dobiehajúcim Pekárom potom na protiľahlej strane odkopol Siva.
     
    9
    Myjava dala gól!
    Domáci otvárajú skóre zápasu a dostávajú sa do rýchleho vedenia! Akciu začal Sládek, ktorý sa uvoľnil v šestnástke a strieľal z výbornej pozície, jeho pokus k pravej žrdi ešte vyrazil Rusov. Sládek sa ale dostal k odrazenej lopte na pravej strane šestnástky a vrátil ju presne do stredu, kde bol ŠTEFAN PEKÁR a ten loptu umiestnil prízemnou strelou k ľavej žrdi – 1:0!

    Tomáš Schügerl

    Branky: 9. Pekár (Sládek), 67. Jánošík (Černáček)

    Karty:   45. Marček (MYJ), 57. Solnička (MYJ), 69. Jánošík (MYJ) – 34. Mikovič (TRN), 90+3. Schranz (TRN)


    TJ Spartak Myjava: Solnička – Jánošík, Černáček (C), Častulín – Pekár, Ciprys, Bílovský, Marček, Daniel (75. Duga) – Sládek (84. Bruško), Šimonek (69. Oršula).
    Náhradníci: Belic – Beňo, Švec, Kastelovič, Duga, Bruško, Oršula.

    FC Spartak Trnava: Rusov – Janečka (C), Siva (74.Farrugia), Tóth, Čonka – Sabo, Kuzma – Vlasko, Nascimento (59. Špalek), Mikovič (49. Jendrišek) – Schranz.
    Náhradníci: Kneževič – Greššák, Špalek, Vyskočil, Jendrišek.

    Rozhodčí: Chmura – Benko, Ádám

    Diváci: 2316
    bahis siteleri