Atlant – CSKA Moskva 0:3 (kon.) | HC Slovan – Čerepovec 0:3 (kon.) | Záhřeb – N.Novgorod 1:4 (kon.)
konec
Atlant Moskevská oblast
0:3 (0:0, 0:3, 0:0)
CSKA Moskva
Úterý 16.09.2014, 17:30 • Arena Mytišči - Ice Palace Mytišči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa

    Ondřej Němec (ATL) 0+0, čas na ledě: 23:13, 4 střely, 4 trestné minuty

    Žádný slovenský zástupce do utkání nezasáhl. (19:50:30)
     
    Je dobojováno. V ospalé třetí části již branka nepadla, a tak duel rozhodlo prostřední dějství. V něm se v rychlém sledu po sobě trefili Stephane Da Costa a Jevgenij Arťuchin. Definitivní podobu výsledku dal Nikita Zajcev. CSKA Moskva tak v nepříliš pohledném klání zdolalo Atlant Moskevskou oblast 3:0. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 21:42
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:40
    CSKA se osvobozouje. O vítězi je rozhodnuto.
     
    59:26
    Stále domácí kombinují v blízkosti Galimova.
     
    59:10
    Atlant má tlak, ovšem bez vážnějších příležitostí.
     
    58:26
    CSKA se osvobozuje, domácí to zkouší bez brankáře!
     
    58:16
    Pokud Atlant nevstřelí brnaku, dohraje utkání v početní výhodě. Za hákování odchází na trestnou lavici opět Alexej Bondarev (MOS).
     
    57:55
    Po dalším zásahu Engrena došlo k menší rozmíšce mezi Němcem a Arťuchinem. Hned trojice arbitrů však tento spor utnula již v jeho počátku, a tak se vylučovat nebude.
     
    57:06
    Nyní CSKA navíc zahrozilo. Od modré čáry poslal pozdrav Engrenovi Georgij Mišarin. Rána hostujícího obránce však neměla potřebné parametry k tomu, aby bývalému brankáři Lva Praha způsobila vážnější potíže.
     
    56:58
    Domácí bojují, o tom žádná. Dnes se jim však vůbec nic nedaří. Další snahu o útok zastavuje postavení mimo hru, po němž se bude vhazovat ve středním pásmu. Voda na mlýn pro CSKA.
     
    56:28
    Alexandr Kadejkin se prohnal jako uragán útočným pásmem, načež z velkého úhlu zakončil. Galimov si ale vybruslil a ránu zlikvidoval. O vítězi utkání začíná být nejspíše definitivně rozhodnuto.
     
    55:21
    Opět Taraťuchin, tentokráte si ránu rozmyslel a přihrál na modoru čáru. Domácí však nic nevymysleli, také tato přesilová hra zřejmě zůstane nevyužita.
     
    54:38
    Taraťuchinova rána byla zblokována do ochranné sítě. Vhazovat se bude po pravici Galimova, který zatím v dosavadním průběhu duelu příliš práce neměl.
     
    54:01
    Zajcev vyhazuje přes všechny čáry, tuto přesilovou hru si zatím domácí za rámeček rozhodně nedají. Chybí kombinace, střela na branku. Ozývají se také nespokojení diváci.
     
    53:35
    Bude se vylučovat. Za hákování si odchází odpočinout hostující Alexej Bondarev (MOS). Nejspíše jedna z posledních příležitostí pro Atlant.
     
    52:36
    Hra je velmi plynulá, příliš přerušení k vidění. Zatím ale této plynulosti nedokáže využít ani jeden z celků. Obraz hry začíná být stále stejný, marné dobývání branky CSKA.
     
    51:46
    Až nyní se Atlant usadil v útočné třetině, ovšem nepřesnou přihrávkou se z něj nakonec sám vyhnal. Bude tak muset zahájit další útočnou akci.
     
    51:12
    Domácím dnes nevychází vůbec nic, další přihrávka končí v moci hostujících obránců. CSKA ke zatím nadále bezchybné.
     
    50:23
    Bogdan Kiselevič si sjel na hranici levého kruhu, odkud rychlý příklepem prověřil pozornost Engrena. Ten byl bezchybný. Domácím již nezbývá na vyrovnání ani deset minut.
     
    49:26
    CSKA zavezlo puk do útočné třetiny, kde o něj ale rychle přišlo. Následovala protiofenziva Atlantu, které učinil přítrž jistým zásahem lapačkou Galimov.
     
    48:14
    Kolcov se po vyjetí z levého rohu chystal ke střele, avšak ta byla zblokovaná. Domácí byli vytlačeni do středního pásma. Stále se Atlantu nedaří vsítit branku naděje.
     
    47:30
    Andreas Engqvist si sjel do mezikruží a tvrdou ranou orazítkoval plexisklo za brankou CSKA. Po dlouhé době opět záblesk domácí příležitosti. Atlant však bude muset zabrat, pokud chce alespoň vzdáleně pomýšlet na vyrovnání. Komerční přestávka.
     
    46:28
    A domácí se navíc vydali do útoku, který však skončil postavením mimo hru, po němž se bude vhazovat ve středním pásmu. Cenné vteřiny v oslabení Atlantu.
     
    46:08
    Denis Denisov zkoušel od modré nahodit kotouč, ovšem ten si cestu srocením hráčů před Engrenem neproklestil. Mytišči poté vyhodili do středního pásma.
     
    45:37
    Atlant se zatím brání úspěšně, hosté si berou puk až za vlastní brankou, další útok bude muset být zahájen takříkajíc od píky.
     
    45:01
    Nyní přijdou domácí navíc o další dvě minuty, které by mohli směřovat do ofenzivy. Za podražení putuje podruhé v dnešním utkání na trestnou lavici Jaroslav Dyblenko (ATL).
     
    44:21
    Závěrečná perioda je zatím na větší příležitosti stále skoupá. Atlantu se nedá upřít snaha, ovšem soupeř nedovoluje domácím prakticky vůbec nic.
     
    43:33
    Hosté se usadili v útočném pásmu, kde zaměstnávají defenzivu Atlantu. Celá situace vyvrcholila přízemní ranou Prochorkina, ovšem Engren byl na svém místě a stoprocentně připraven.
     
    42:29
    Zakázané uvolnění CSKA vrací hru před Galimova, konkrétně po jeho levici. Hosté stále drží tříbrankový náskok.
     
    41:33
    Atlant ale ve svém útočném snažení nepolevuje, od modré pálil Roman Rukavišnikov. Galimov si ale tuto ránu pohlídal a navíc ještě stihl rozehrát a poslat své spoluhráče do protiofenzivy.
     
    40:35
    Domácí zahájeli třetí část poměrně aktivně, ovšem Engqvistovi v rozhodující chvíli utekl kotouče. CSKA tak vyhazuje přes všechny čáry. Zdá se, že toto oslabení hosté zvládnou.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina je za námi. Zprvu měla podobný ráz jako dějství předchozí, poté se však režie chopili hosté, kteří hned třikrát skórovali. Trefili se Da Costa, Arťuchin a Zajcev. Z vyrovanného utkání je rázem jednostranná záležitost. Podaří se Atlantu oživit naděje? Sledujte i nadále náš on-line přenos!

    Střely na branku: 13:32
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:23
    Hosté velmi dobře napadají, Atlant se zatím nedostal ani přes střední pásmo. Takto branku naděje zcela jistě nevsítí.
     
    38:58
    V závěru prostřední části se bude trestat, a to za krosček. Hříšníkem je hostující obránce Bogdan Kiselevič (MOS). Dobrá příležitost pro Atlant, takzvaný gól do šatny by jistě přišel vhod.
     
    38:42
    Atlant je znovu před Galimovem, tentokráte se vydal velmi odvážně vstříc úspěchu obránce Matthew Gilroy, který z velkého úhlu zamýšlel zasunout puk pod brankáře CSKA. Ten byl ale přepravený.
     
    37:53
    Od modré čáry pálil Roman Rukavišnikov, domácí se po delší době dostali do útočné třetiny. Zatuhlý Galimov si ale s touto ranou poradil bez sebemenších problémů. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    36:58
    Po jistém zásahu Engrena následuje komerční přestávka. Podaří se domácím ještě zkonsolidovat mužstvo a zabojovat o návrat do utkání?
     
    36:18
    Mamin zachytil mizernou rozehrávku Atlantu, obkroužil branku domácích a pokusil se zakončit. Novopašin mu však na poslední chvíli tento záměr překazil a odpálil kotouč do středního pásma.
     
    35:12
    CSKA se i po skončení početní výhody drží v útočném pásmu. Prostřední dějství patří bez výhrad hostujícímu, celku, který Atlant doslova rozebral do poslední šroubku.
     
    34:23
    V pokračující přesilové hře pálil od modré čáry Denisov. Domácí muž v masce ale další kotouč za svými zády nedopustil a přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
    Nikita ZAJCEV - 0:3
     
    33:31
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí mohou vyloučení velmi mrzet, neboť opět inkasují. Po přihrávce Radulova se do kotouče opřel NIKITA ZAJCEV. Obránce hostí poté trefil z voleje přesně prostor mezi levým betonem a lapačkou Engrena. S akciemi Atlantu to vypadá velmi špatně. Asistence: Alexandr Radulov.
     
    33:06
    Po zákroku Engrena došlo v předbrankovém prostoru nejprve ke strkanici a poté k regulérní bitce mezi hostujícím Janem Mursakem (MOS) a mstitelem Michailem Tjuljapkinem (ATL), který dostává čtyčminutové trest za hrubost. Mursak pouze standardní sazbu dvou minut.
     
    32:19
    Hosté dlouho kombinovali a hledali správnou střeleckou pozici, až o ni přišli. Zajcev poté na odražený puk nedosáhl, proto se pro něj musí vrátit až do obranného pásma. Atlant tak pošetří cenné vteřinky.
     
    31:28
    Další vyloučení, a opět jde o českého zadáka Ondřeje Němce (ATL), který v dnešním utkání předvádí více nedovolených zákroků než svého pověstného ofenzivního umu. Tentokráte jde pykat za hákování.
     
    30:46
    Domácí fanoušci ale zjistili, že by jejich miláčci potřebovali větší podporu, proto se z tribun ozývá hlasité skandování. Snahu o ofenzivu Atlantu ale maří postavení mimo hru, které bylo posouzeno jako úmyslné. Buly proběhne před Engrenem.
     
    29:45
    Alexandr Radulov si sjel do středu hrací plochy a vypálil zápěstím. Engren tento pokus pouze kontroloval, neboť touš nemířil mezi tři tyče. Moskevští mají momentálně místy až drtivou převahu.
     
    28:56
    Da Costa si znovu sjížděl ke střele, avšak na poslední chvíli jej domácí odzbrojili. Přesto zůstává CSKA v útočném pásmu. Horké chvilky pro Mytišči.
     
    28:06
    Hosté jsou usazeni v útočné pásmu, kde důkladně zaměstnávají poněkud zkoprnělou defenzivu Atlantu. Engren ale zatím nepříliš nebezpečným pokusům odolává.
     
    27:25
    Bude se navíc vylučovat. Na trestnou lavici míří za držení domácí Ondřej Němec (ATL).
     
    26:38
    Hosté jsou na koni a pokračují v útočném snažení. Pro domácí je momentální výsledek opravdu velkým šokem, se soupeřem vůbec nestíhají bruslit.
    Jevgenij ARŤUCHIN - 0:2
     
    26:01
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak to je smršť v podání hostujícího celku, CSKA probouzí diváky z letargie více než důkladně. Ihned po vhazování si najel pro přihrávku JEVGENIJ ARŤUCHIN, který posléze přesnou ranou z hranice pravého kruhu překonal Engrena. Asistence: Nikita Zajcev, Nikolaj Prochorkin.
    Stephane DA COSTA - 0:1
     
    25:54
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Že bychom se přece jenom dočkali? STEPHANE DA COSTA vyjel zpoza branky a urychleně vystřelil. Následně si sám našel odražený kotouč a dopravil jej do odkryté branky. Asistence: Alexandr Radulov.
     
    25:29
    Hraje se již velmi dlouho bez přerušení, a to převážně ve středním pásmu, kde ani jednomu z celk žádné nebezpečí nehrozí.
     
    24:37
    Andrej Stas projel do útočného pásma, načež vypálil k levé tyči. Kotouč ale poměrně o velký kus minul branku Atlantu. Prakticky první střelecký pokus druhé části, i když nikterak nebezpečný.
     
    23:23
    A opět se domácím nepodařilo projít přes střední pásmo. Nevzhlednost utkání demonstruje i občasný pískot z jinak utichlých tribun.
     
    22:32
    Atlant velmi aktivně bojuje v útočném pásmu, ovšem nakonec získávají kus gumové pryže hosté. Nutno přiznat, že o malinko více elánu předvádějí hokejisté Mytišči.
     
    21:49
    Zakázané uvolnění CSKA. Zatím nic nenasvědčuje faktu, že by se měla úroveň podívané zvedat. Oba celky působí mátožně, bez myšlenky, tudíž i bez finálního provedení.
     
    20:51
    Němcova přihrávka byla příliš pomalá, domácí jí zachytili až v útočném pásmu. Píská se tak těsně, ale spravedlivé postavení mimo hru. Buly proběhne ve střední třetině.
     
    20:21
    Alexandr Radulov se hnal podél pravého mantinelu za kotoučem, který ale nedostihl. Následně se chytl za tvář a reklamoval nedovolený zákrok. Sudí ale trestat nebude.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Je za námi úvodní perioda, která příliš zajímavých okamžiků nenabídla. Obě mužstva měla po jedné vážnější šanci, domácí mohl poslat do vedení Kadejkin. Hostující možnost pak nevyužil Prochorkin. Stav je tak nerozhodný. Uvidíme, zda přinesou následující minuty zlepšení herního projevu. Sledujte i nadále náš on-line přenos!

    Střely na branku: 9:13
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:21
    Lehkou střelu Engren likviduje, Hnedle poté raději přerušuje hru a uklidňuje spoluhráče. Tento zákrok byl velmi důležitý, neboť tlak CSKA stoupal.
     
    18:57
    Hoté si nerozumněli, bude se vhazovat ve středním pásmu, a to vinou postavení mimo hru. Přechod modré dnes není předností ani jednoho z celků.
     
    18:23
    Mytišči nadále sbírá cenné vteřinky v útočném pásmu. Z přesilové hry již mnoho nezbývá, toto oslabení zřejmě hokejisté v modrém zvládnou bez úhony.
     
    17:43
    A opět se Atlant osvobozuje. Pokud chtějí hosté pomýšlet na úspěch, nezvolili zatím vůbec správný směr.
     
    17:11
    Kotouč je až u Galimova, domácí zahajují oslabení tím nejlepším možným způsobem. Po dostřídání se CSKA vydá opět vstříc Engrenově svatyni.
     
    16:38
    Prochorkin opět v akci, tentokráte zkoušel zavěsit prudkým švihem. Rozezvučel však pouze plexisklo za brankou domácích. Hosté si ale zahrají přesilovou hru, na lavici hanby odjíždí Jaroslav Dyblenko (ATL).
     
    16:02
    Gluchov dostal kotoučem do tváře, za pomoci spoluhráčů a velkého potlesku fanoušků odchází ihned do kabiny. Šití bude asi důkladné, neboť rána Stase měla opravdu tvrdé parametry.
     
    15:50
    Tjuljapkin zbrzdil po přechodu útočné modré čáry hru, načež se rozhodl přihrát najíždějícímu spoluhráči. Do pasu ale vložil hůl obránce CSKA, který tak zabránil hrozícímu nebezpečí.
     
    15:05
    Arťom Černov zkoušel štěstí z velké dálky. Hostující strážce svatyně si s pokusem poradil, poté ovšem raději podržel kotouč ve své moci. Přístup útočníků Atlantu byl okamžitý.
     
    14:44
    Hosté se vydávali do rychlého protiútoku, avšak zahráli vysokou holí. Tento fakt neunikl pozornosti sudích, a tak bude puk uveden do hry znovu před Galimovem.
     
    14:06
    Jašinův švih z pravé strany nemohl Galimovovi nadělat velké potíže, s takovouto razancí si na hostujícího brankáře Atlant rozhodně nepřijde. Buly v útočném pásmu Mytišči.
     
    13:38
    Nebylo k tomu příliš daleko, Prochorkin z hranice pravého kruhu jen těsně minul domácí branku. Engren na prudkou střelu vůbec nestihl zareagovat, proto může být rád, že nezapadla za jeho záda.
     
    12:52
    CSKA je opět v útočném pásmu, kde ale naráží na pozornou defenzivu domácích. Zatím posloucháme stále stejnou písničku. Pozmění některý z celků noty?
     
    12:15
    Atlant k tomu měl dobrou příležitost, odražený kotouč se dostal ke Kadejkinovi, který ale z mezikruží nedokázal překonat Galimova. Po přerušení došlo k menší strkanici, ovšem dvojice hlavních arbitrů vylučovat nehodlá.
     
    12:09
    Po nepříliš obtížném zásahu Galimova následuje druhá reklamní pauza. Nadále se nemůžeme dočkat gólu, který by ospalé dění jistě rozhýbal. Povede se to ve zbylém průběhu periody?
     
    11:28
    Mursak velmi aktivně napadá, což přineslo ovoce. Billinsovu ránu od modré ale Engren chytat nemusel, neboť si neproklestila cestu chumlem hráčů v předbrankovém prostoru.
     
    10:38
    Alexandr Radulov nezachytil prudký pas, a tak se píská zakázané uvolnění. Bude se vhazovat po levé ruce Galimova. Stále čekáme na branku, ba dokonce na výraznější brankovou příležitost.
     
    09:58
    Leščenkův pokus z mezikruží Galimov vytěsnil. Pro hostujícího mága to jistě nebyl lehký zákrok, neboť si dlouho nesáhl na kotouč.
     
    09:32
    Hosté mají více ze hry. Ljubimov vyjel zpoza branky a pokusil se zasunout puk k pravé tyči. Domácí muž v masce si ale tento prostor pohlídal a následně přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    08:10
    Arťuchin držel dlouho kus gumové pryže u pravého mantinelu, ovšem nakonec byl přistoupivším borcem Mytišči přece jenom odzbrojen.
     
    08:07
    Rychlý útok Moskvy zakončoval Denisov. Engren ale záměr hostujícího zadáka přečetl a volej zlikvidoval. U puku je tak znovu Atlant, který se vydává kupředu.
     
    07:18
    Vladimir Žarkov se prohnal do útočného pásma, načež vypálil golfovým úderem. Rána od levého mantinelu ale domácího brankáře nezaskočila, Engren ji vytěsnil pravým betonem. Hnedle nato CSKA nedokázalo zastihnout touš v útočném pásmu, a tak se vhazuje ve střední třetině.
     
    06:33
    V herním projevu obou celků se objevuje celá řada nepřeností. Momentální vlastní kotouč hosté, kteří se s ním chtějí probít skrze dobře bráněné střední pásmo.
     
    06:01
    Následuje komerční přestávka. Zatím sledujeme nepříliš atraktivní podívanou, což podpořila hned dvě vyloučení. Ani jedno domácí nedokázali zužitkovat, a tak se hraje nadále bez branek.
     
    05:24
    Kolcov se prodíral kupředu, avšak byl včas zastaven na modré čáře. Družině s rudou hvězdou na hrudi se ale také nepovedla rozehrávka, kotouč míří až k Engrenovi.
     
    04:47
    CSKA je plném počtu, domácí prakticky vůbec nezahrozili. Uvidíme, jaký scénář nabídne hra pěti proti pěti. Podívají se kupředu také hosté?
     
    04:08
    Kotouč je až u Engrena, hokejisté v bílém, tedy CSKA, zatím přežívá i další obtížnou situaci. Atlant si s početními výhodami neví rady.
     
    03:28
    Domácí příznivci si přejí gól, proti je ale zatím Galimov, který nyní zlikvidoval pokus Rukavišnikova. Nutno ale podotknout, že rána rozhodně neměla gólové parametry.
     
    02:48
    Přesilová hra Atlantu ale bude pokračovat. Na trestnou lavici totiž odchází za sekání Alexej Bondarev (MOS). Takovýto star si hosté jistě nepředstavovali.
     
    02:32
    Gilroyova rána od modré čáry pouze prosvištěla kolem levé tyče, Mytišči ale zůstává i nadále v útočném pásmu.
     
    01:37
    CSKA vyhodilo do středního pásma, zatím se domácím nedaří usídlit v blízkosti Galimovovy svatyně. Obrana hostí funguje bezchybně.
     
    01:03
    Bude vylučovat. Za nebezpečnou hru vysokou holí si odchází odpočinout Jevgenij Arťuchin (MOS). Jak Atlant naloží s touto výhodou?
     
    00:27
    Hosté se ihned vydali do útoku, nejprve páli z otočky Alexandr Radulov, následně testoval Engrenovu pozornost Da Costa. Ten ale přestřelil.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hokejisté obou celků již nastupují na ledovou plochu, duel bude za malou chvíli zahájen.
    Arena Mytišči je přirpavena k zahájení atraktivního duelu.

     
    Úvodní sestavy:

    Atlant Moskevská oblast: Engren (Šikin) – Tjuljapkin, Novopašin, Baldajev, Dyblenko, Rukavišnikov, Němec, Gilroy – Engqvist, Kozlov, Voronin, I. Radulov, Taraťuchin, Gluchov, Černov, Leščenko, Kolcov, Kadejkin, Šošnikov, Jašin, Šmeljov

    CSKA Moskva: Galimov (Lalande) – Denisov, Bondarev, Mišarin, Zajcev, Billins, Kiselevič, Panin – Korotkov, Ljubimov, Stas, Grigorenko, Mursak, Arťuchin, A. Radulov, Prochorkin, Da Costa, Mamin, Kuzmenko

    Rozhodčí: Jeřábek, Gofman – Sirotkin, Metalnikov.
    Souboje Atlantu a CSKA mívají povětšinou velmi vysokou úroveň

     
    Československá stopa

    Do utkání zasáhne v dresu Atlantu pouze ofenzivně laděný zadák Ondřej Němec. Petr Vrána figuruje v seznamu zraněných. CSKA na soupisce žádného českého ani slovenského rodáka nemá.
     
    Pohled do statistik

    Atlant se momentálně nachází na jedenáctvé pozici Západní konference, na svém kontě má pět bodů. V prvním kole zdolal Kazaň 4:1, načež stejným poměrem padl v Magnitogorsku. Hnedle poté zvítězil 4:3 po prodloužení v Jekatěrinburgu. V posledním duelu neuspěl na ledě Dinama Minsk (2:3).

    CSKA patří čtvrtá příčka se ziskem devíti bodů. Sezonu odstartovalo vítězství 4:1 nad Dynamem Moskva, poté si moskevští hokejisté poradili s Chanty-Mansijskem a Čeljabinsek, Na Dynamo Minsk ale nestsačili stejným poměrem jako Atlant.
     
    Vítejte u našeho on-line přenosu! Kontinentální hokejová liga má na programu další sérii utkání, do které patří také souboj celků Atlant Moskevská oblast a CSKA Moskva. Úvodní buly bude v Ice Palace Mytišči, tedy domovském stánku Atlantu, vhozeno v 17:30. Přeji příjemný sportovní zážitek!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 26. Costa (Radulov), 27. Arťuchin (Zajcev, Prochorkin), 34. Zajcev (Radulov)


    Atlant Moskevská oblast: Engren (Šikin) – Tjuljapkin, Novopašin, Baldajev, Dyblenko, Rukavišnikov, Němec, Gilroy – Engqvist, Kozlov, Voronin, I. Radulov, Taraťuchin, Gluchov, Černov, Leščenko, Kolcov, Kadejkin, Šošnikov, Jašin, Šmeljov
    CSKA Moskva: Galimov (Lalande) – Denisov, Bondarev, Mišarin, Zajcev, Billins, Kiselevič, Panin – Tělegin, Korotkov, Ljubimov, Stas, Grigorenko, Mursak, Arťuchin, A. Radulov, Prochorkin, Da Costa, Mamin, Kuzmenko

    Rozhodčí: Jeřábek, Gofman – Sirotkin, Metalnikov
    bahis siteleri