Atlant – CSKA Moskva 0:3 (kon.) | HC Slovan – Čerepovec 0:3 (kon.) | Záhřeb – N.Novgorod 1:4 (kon.)
konec
Atlant Moskevská oblast
0:3 (0:0, 0:3, 0:0)
CSKA Moskva
Úterý 16.09.2014, 17:30 • Arena Mytišči - Ice Palace Mytišči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Nikita ZAJCEV - 0:3
     
    33:31
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí mohou vyloučení velmi mrzet, neboť opět inkasují. Po přihrávce Radulova se do kotouče opřel NIKITA ZAJCEV. Obránce hostí poté trefil z voleje přesně prostor mezi levým betonem a lapačkou Engrena. S akciemi Atlantu to vypadá velmi špatně. Asistence: Alexandr Radulov.
    Jevgenij ARŤUCHIN - 0:2
     
    26:01
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak to je smršť v podání hostujícího celku, CSKA probouzí diváky z letargie více než důkladně. Ihned po vhazování si najel pro přihrávku JEVGENIJ ARŤUCHIN, který posléze přesnou ranou z hranice pravého kruhu překonal Engrena. Asistence: Nikita Zajcev, Nikolaj Prochorkin.
    Stephane DA COSTA - 0:1
     
    25:54
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Že bychom se přece jenom dočkali? STEPHANE DA COSTA vyjel zpoza branky a urychleně vystřelil. Následně si sám našel odražený kotouč a dopravil jej do odkryté branky. Asistence: Alexandr Radulov.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 26. Costa (Radulov), 27. Arťuchin (Zajcev, Prochorkin), 34. Zajcev (Radulov)


    Atlant Moskevská oblast: Engren (Šikin) – Tjuljapkin, Novopašin, Baldajev, Dyblenko, Rukavišnikov, Němec, Gilroy – Engqvist, Kozlov, Voronin, I. Radulov, Taraťuchin, Gluchov, Černov, Leščenko, Kolcov, Kadejkin, Šošnikov, Jašin, Šmeljov
    CSKA Moskva: Galimov (Lalande) – Denisov, Bondarev, Mišarin, Zajcev, Billins, Kiselevič, Panin – Tělegin, Korotkov, Ljubimov, Stas, Grigorenko, Mursak, Arťuchin, A. Radulov, Prochorkin, Da Costa, Mamin, Kuzmenko

    Rozhodčí: Jeřábek, Gofman – Sirotkin, Metalnikov
    bahis siteleri