Chelsea – Schalke 1:1 (kon.) | Maribor – Sporting 1:1 (kon.) | Porto – BATE 6:0 (kon.)
Ath. Bilbao – Šachtar 0:0 (kon.) | AS Řím – CSKA Moskva 5:1 (kon.) | Bayern – Manchester City 1:0 (kon.)
Barcelona – APOEL 1:0 (kon.) | Ajax – PSG 1:1 (kon.)
konec
AS Řím
5:1 (4:0)
CSKA Moskva
Středa 17.09.2014, 20:45 • Stadio Olimpico, Řím (kapacita 70 634 diváků) • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
    Střela Pančekova
     
    90+2
    Pančenkův technický obstřel zapadl jen těsně vedle pravé tyče. Na tuto střelu by byl De Sanctis krátký!
    Byla tohle branka? Střela Milanova, který se trefil do spodní části břevna, od kterého se míč odrazil zpátky do branky. Jestliže to byla branka, to je nejasný.
     
    86
    Milanov trefil z hranice pokutového území míč ideálně, nicméně mu gólovou radost pokazilo břevno, jenž orazítkoval!
    Ahmed MUSA - 5:1
     
    82
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté se dočkali čestného úspěchu. AHMED MUSA vběhl odvážně v pokutovém území mezi dvojici bránících hráčů a ačkoliv klopýtl, dokázal se s vypětím všech sil dostat do zakončení a překonat doposud výtečného De Sanctise.
     
    76
    Poslední střídání domácích. Unaveného Manolase nahradí Yanga-Mbiwa. Pro nového hráče na hrací ploše to je navíc premiéra v dresu AS.
     
    72
    Domácí trenér Garcia sahá ke střídání. Ze hry stahuje Gervinha, opačným směrem posílá Ljajiće.
    Tři v jednom! Nejprve břevno hostujícího Doumbii, křik brankáře De Sanctise a smutek hostujícího fanouška.
     
    69
    Doposud největší příležitost hostů! Po rozehrávce rohového kopu se dostal do zakončení Doumbia, který orazítkoval pouze břevno De Sanctisovy svatyně!
     
    66
    Avizované střídání je tady. Poslední změnou v sestavě hostů bude odchod aktivního Jerjomenka. Na jeho místo přichází Pančenko.
    Střela Jefremova
     
    62
    Musa vybojoval obětavým skluzem míč pro své spoluhráče, čehož mohl využít Jefremov. Jeho jedovatou střelu vyrazil se vší námahou De Sanctis a odražený míč odvrátil do bezpečí jeden z domácích obránců. Rohový kop pro CSKA.
     
    54
    Lodivod CSKA Slutsky střídá. Pro dnešek už má odpracováno Tošić, kterého nahradí Jefremov.
    Alessandro FLORENZI - 5:0
     
    50
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Pjanić poslal do pokutového území ukázkový centr, na který si ideálně naběhl Florenzi, jehož hlavičku ztečoval za záda bezmocného brankáře Ignaševič.
     
    46
    O poločasové přestávce udělal trenér CSKA jednu změnu. Do druhého poločasu už nenastoupí Nababkin, jehož nahradil Ščennikov.
    Nepříjemná střela Pjaniće
     
    41
    Pjanić natáhl ke střele, kterou však dokázal vytěsnit Akinfejev. Hostující kapitán tak zachránil pohotovým zákrokem svůj tým od další branky!
    GERVINHO - 4:0
     
    31
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Totti poslal z první míč na rozběhnutého GERVNIHA, jenž si následně pohrál s obráncem CSKA a poté chladnokrevně zakončil k tyči!
     
    26
    Vynucené střídání na straně domácích. Vinou zranění opouští trávník Iturbe, který se značnou měrou podepsal pod aktuvální stav. Na hřišti jej nahradí Florenzi.
    MAICON - 3:0
     
    20
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Tady to zavání debaklem! Ofenzivní obránce MAICON si zaběhl za hostující obranu, kde následně v pokutovém území nic nevymýšlel a střelou pod břevno, kterou pravděpodobně i jemně tečoval obránce CSKA navýšil stav zápasu na 3:0!
    Velká šance hostujícího Doumbii
     
    16
    CSKA mělo velkou příležitost ke snížení! Rychlonohý Doumbia se nadechl k velkému sólu, které načal ve středovém kruhu. Následně si poradil s dvojicí soupeřů, až se dostal do samostaného úniku. Nicméně souboj tváří v tvář vyzněl pro brankáře DE Sanctise, jenž využil Doubiova škobrtnutí.
    GERVINHO - 2:0
     
    10
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Tak to je snový start domácího týmu! Iturbe se tentokrát proměnil do role nahravače, když našel přesnou přihrávkou v pokutovém území GERVINHA. Ten si rychle přehodil míč na svoji pravačku a poté prostřelil hostujícího brankáře! Domácí fanoušci jsou ve varu!
    Juan ITURBE - 1:0
     
    6
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Domácí vytěžili ze své aktivity vedoucí gól! Gervinho našel ukázkovou ulicí zcela volného JUANA ITURBEHO, který následně postupoval zcela sám na ruského brankáře. Při vzájemném souboji zachoval mladý útočník chladnou hlavu a přízemní střelou k tyči rozvlnil síť!

    Petr Král

    Branky: 6. Iturbe (Gervinho), 10. Gervinho (Iturbe), 20. Maicon (Iturbe), 31. Gervinho (Totti), 50. Ignaševič (vla.) – 82. Musa


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 8:6. Střely mimo: 1:9.
    AS Řím: De Sanctis – Maicon, Astori, Manolas (76. Yanga-Mbiwa), Torosidis – Nainggolan, S. Keita, Pjanić – Iturbe (26. Florenzi), Totti (C), Gervinho (72. Ljajić).
    Náhradníci: Skorupski – Yanga-Mbiwa, Cole, Florenzi, Paredes, Ljajić, Destro.

    CSKA Moskva: Akinfejev (C) – Fernandes, Ignaševič, V. Berezuckij, Nababkin (46. Ščennikov) – Milanov, Natcho – Tošić (54. Jefremov), Jerjomenko (66. Pančenko), Musa – Doumbia.
    Náhradníci: Čepčugov – A. Berezuckij, Ščennikov, Černov, Jefremov, Pančenko, Bazeljuk.

    Rozhodčí: D. Fernández – Cabañero, Alonso – J. Fernández (všichni Španělsko)
    bahis siteleri