Maďarsko U21 – Polsko U21 4:6 (kon.) | Slovensko U21 – Česko U21 2:2 (kon.) | Maďarsko – Polsko 0:2 (kon.)
Slovensko – Česko 1:10 (kon.)
konec
Slovensko U21
2:2 (2:1)
Česko U21
Středa 17.09.2014, 13:45 • Městská hala Vodova • Turnaj čtyř zemí
     
    40
    Jiráský se pokusil konstruktivně rozehrát a namazal přesně pro Rohal´a, který mohl rozhodnout, ale míč poslal těsně vedle!
     
    37
    Slovensko má roh, co je důležitější, je však to, že hraje s pěti hráči v poli!
     
    37
    Dang vytáhl možná klíčový zákrok zápasu! Jakub Válek na českého gólmana postupoval sám přes půl hřiště, těsně před ním si chtěl stáhnout míč pod sebe, ale Robert Dang mu ho vykopl.
     
    31
    Kuč nepřešel přes protihráče a bylo z toho slovenské přečíslení. Tkáčik nahrával na vzdálenější tyč před odkrytou bránu Holákovi, ten trestuhodně minul.
     
    29
    Jen co český tým vyrovnal, čekají ho další komplikace. Faul Chlada je už pátým v tomto poločase! Stav akum. faulů 1:5.
     
    29
    Česko U21 právě vstřelilo branku!
    Česká republika konečně prolomila střeleckou smůlu. Josef Gabčo přihrál na Ervina KUČE, který chytrým obloučkem krásně přehodil vyběhnutého gólmana.
     
    28
    V souboji dvou hráčů s číslem šest se Vavrač prosadil přes Tibora Kelíška, který jej poté surově poslal k zemi. Žlutá karta je zcela na místě. Stav akum. faulů 1:3.
     
    27
    Slováci se brání i za cenu vlastního sebeobětování! Schneider poslal nádherný pas na nabíhajícího Vavrače, před kterým zívala prázdná klec a obránce Boris. Vavrač zamířil přesně na hlavu Slováka a ten neuhl.
     
    26
    V ochozech to jen zahučelo po ráně Hrubého, která směřovala do šibenice! Velčický předvedl krásnou robinzonádu a vytěsnil míč nad.
     
    20
    Česká hrubka mohla stát i na počátku třetí gólové akce Slováků. Hrubý neustál souboj a Tkáčik šel s Borisem 2 na 1. Zakončení vyšlo na Borise, kterého Dang skvěle vychytal.
     
    18
    Denis Tkáčik se provinil proti pravidlům, navíc dostává žlutou kartu. Slovensko má pět faulů! Stav akum. faulů 5:3.
     
    18
    S českým týmem mohlo být ještě hůř. Martin Holák si udělal prostor na brankovišti a pálil. Jeho první střelu Dang pouze zpomalil a balón pokračoval v pohybu směrem do brány. V tu chvíli zaskočil za svého brankářského kolegu Hrubý a odkopl balón pryč.
     
    17
    Slovensko U21 právě vstřelilo branku!
    Také k druhé brance Slováků se přimotal smolař Vobořil, který na polovině přišel o míč a Robert Polák si mohl vybrat, jaké zvolí řešení. Nakonec si vybral příhru na Marka HUDÁČKA, jenž v poklidu překonal padajícího Danga.
     
    12
    Michal Bohmer poslal k zemi těsně před bankovištěm Chlada a vidí za svůj zákrok žlutou kartu. Stav akum. faulů 3:2.
     
    12
    Mário Boris zahodil velkou gólovku! Zničehonic se ocitl sám před Dangem, kterého chtěl přehodit, což se také podařilo, ale s gólmanem přeloboval i bránu.
     
    8
    O pár vteřin později dokonce zaduněla tyč slovenské brány! Jiráský táhl protiútokem středem, pak balón předložil Gabčovi, jehož střelu vytěsnil Kollár na spojnici tyčí.
     
    8
    Další obrovská šance Česka! Obstaral ji Gabčo, který řešil přečíslení vlastním zakončením a jen těsně minul pravou tyč.
     
    6
    Chlad měl výbornou příležitost k tomu, aby vrátil českým barvám vedení, Kollár však bleskově vyběhl a zmenšil českému hráči střelecký úhel, poté zakončení zneškodnil.
     
    3
    Slovensko U21 právě vstřelilo branku!
    Tomáš Vobořil se před vlastní bránou dostal pod tlak, neudržel stabilitu a ztratil míč. K němu se dostal Martin HOLÁK, jenž přízemní střelou překonává Danga.
     
    1
    Česko U21 právě vstřelilo branku!
    Fantastický nástup České jedenadvacítky! Již po jedenácti vteřinách poprvé udeřilo. Jan Homola přehodil všechny obránce a našel zabíhajícího Nikose TACHTADŽISE, který střelou o tyč otevřel skóre.

    Pavel Rosendorf

    Branky: 3. Holák, 17. Hudáček (Polák) – 1. Tachtadžis (Homola), 29. Kuč (Gabčo)

    Karty:   12. Bohmer (SVK21), 18. Tkáčik (SVK21), 28. Kelíšek (SVK21)


    Slovensko U21: Kollár (Velčický) – Černek, Holák, Kelíšek, Polák, Gajdošík, Válek, Boris, Bohmer, Hudáček, Rohal´, Svitek, Tkáčik.
    Česko U21: Dang (Růžička) – Vavrač, Homola, Vobořil, Gabčo, Schneider, Šplíchal, Tachtadžis, Jiráský, Hrubý, Šídla, Chlad, Kuč.

    Rozhodčí: Horváth, Frak

    Diváci: 50
    bahis siteleri