Senica – Podbrezová 1:1 (kon.) | B. Bystrica – Ružomberok 3:1 (kon.) | Zlaté Moravce – Trenčín 0:1 (kon.)
Myjava – Košice 0:2 (kon.) | Žilina – Trnava 1:0 (kon.)
konec
FC ViOn Zlaté Moravce
0:1 (0:0)
AS Trenčín
sk Sobota 20.09.2014, 17:30 • FC ViOn Zlaté Moravce, a. s. (Zlaté Moravce) • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri ďalšom pokračovaní našej najvyššej futbalovej súťaže. V rámci 11. kola Fortuna ligy nás čaká aj duel Zlatých Moraviec s Trenčínom, z ktorého vám vďaka nášmu podrobnému textovému prenosu určite neunikne nič podstatné.

    Čaká nás zaujímavý duel tímov z opačných polovíc tabuľky. Domáci celok je na tom oproti svojmu súperovi podstatne horšie, pretože sa nachádza až na 9. pozícii z celkových dvanástich. Zlatomoravčania majú na svojom konte po 9 odohraných zápasoch 11 bodov, ktoré získali za dva triumfy a päť remíz. Ich celkové skóre je 7:11.

    Hostia spod hradu Matúša Čáka sú na tom o poznanie lepšie. Trenčania sa aktuálne nachádzajú na druhej priečke tabuľky, pričom na vedúcu Žilinu strácajú iba jediný bod a k dispozícii majú ešte dva zápasy navyše. Trenčianski futbalisti majú na svojom konte po ôsmich odohraných zápasoch 18 bodov za 5 výhier a 3 remízy. Trenčania doposiaľ v tejto sezóne vo Fortuna lige ani raz neprehrali, ich celkové skóre je 16:7.


    Posledné tri ligové zápasy:

    FC ViOn Zlaté Moravce:
    9. kolo Z. Moravce – D. Streda 1:1
    8. kolo Podbrezová – Z. Moravce 0:0
    7. kolo Žilina – Z. Moravce 4:0

    AS Trenčín:
    10. kolo Trenčín – Žilina 2:2
    8. kolo Trenčín – Myjava 2:0
    7. kolo Senica – Trenčín 1:1


    Favoritom tohto duelu sú hosťujúci futbalisti. Na základe papierových predpokladov vypísali bookmakeri stávkových kancelárii na triumf Trenčanov kurz približne 2,03, pričom na víťazstvo Zlatých Moraviec je to až približne 3,3. Ak si myslíte, že zápas sa po deväťdeisatich minútach hry skončí remízou, určite využite kurzovú ponuku stávkových kancelárií pohybujúcich sa okolo čísla 3,25.
     
    -7
    Úvodné zostavy:

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Pavlenda, Pintér, Chren (C), Nikolič – Sabo, Orávik, Ďurica, Djuričič – Mikinič, Valenta.
    Náhradníci: Novota – Mujkoš, Charizopulos, Stanić, Sukisa.

    AS Trenčín: Šemrinec – Rundič, Lawrence, Kleščík (C), Rodriguez da Silva – Mišák, Holúbek, Hajradinovič, Simon – Lobotka, de Macedo da Silva.
    Náhradníci: Vozár – Skovajsa, Bednárik, Čögley, Opatovský, Vlček, Guba.

    Rozhodca: Marhefka – Hrčka, Pozor.
     
    -1
    Hráči oboch celkov sú už pripravení na hracej ploche a zápas sa o malý moment začne. Domáci tím bude hrať v bielych dresoch, hostia v čiernej farbe.

    Dámy a páni, prajeme vám príjemný športový zážitok.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    O úvodný výkop stretnutia sa postarali domáci futbalisti. Zlatomoravčania chceli okamžite aj zaútočiť, ale prešli iba pár metrov za stredovú čiaru a o loptu prišli.
     
    2
    Trenčín sa rýchlo presťahoval na útočnú polovicu a vybojoval priamy kop spoza šestnástky z celkom zaujímavej pozície. Hostia loptu poslali pred Kováča, no k nemu iba poľahky doskackala a so zákrokom tak nemohol mať gólman AS žiaden problém.
     
    3
    V úvode zápasu sa na trávniku nedeje nič zaujímavé a hráči sa iba oťukávajú. Zlaté Moravce chceli ísť do útoku, ale skúsený tím Trenčanov im nič podobné nedovolil.
     
    4
    Trenčín ostáva na útočnej polovici a takmer z toho bola zaujímavá šanca pre hostí! lopta poskakovala za šestnástkou a nik sa k nej nehlásil, tak si ju na kopačku pohotovo zobral Simon. Jeho rana spoza šestnástky ale nebola presná a dostatočne razantná.
     
    5
    Do útoku sa ale dostali konečne aj domáci futbalisti! Zlatomoravčania sympaticky potiahli loptu, no pred šestnástkou o ňu prišli. Trenčania ju však nedokázali rýchlo odpratať a nasledovala strela z voleja, ktorá ale nemohla brankára ohroziť.
     
    6
    Do vedenia by sa v úvode chceli dostať oba tímy. Aktivitu badať na obidvoch poloviciach trávnika, no vážnejšie šance zatiaľ postrádame. Šemrinec rozohráva loptu ďaleko od svojej bránky.
     
    7
    Trenčania sa napokon prepracovali až do šestnástky súpera. K lopte sa tam na moment dostal Macedo da Silva, no v rýchlosti nezakončil celkom razantne a šanca z toho nebola.
     
    8
    Kováč si počkal na loptu a s pokojom na kopačkách ju rozohral na opačnú polovicu trávnika. Tam sa síce jeho spoluhráči snažia, ale nevedia ju vybojovať späť na svoje kopačky.
     
    9
    Takmer sme videli zaujímavú šancu pre Trenčín! Nikolič si teraz v obrane nerozumel s gólmanom, čo sa snažil využiť Hajradinovič, ale napokon bol Nikoličom čistým spôsobom zrazený k zemi.
     
    10
    Nikolič vyprodukoval ďalšiu chybu a ponúkol priestor opäť iba svojmu súperovi. Trenčania sú neustále pripravení zaútočiť, no zatiaľ im chýba presnejšia koncovka. Po tejto situácii letela lopta pred bránku, kde ju ale s prehľadom v pomalej rýchlosti schoval do rukavíc Kováč.
     
    11
    Úvodná desaťminútovka je už za nami, no my musíme konštatovať, že sme žiadnu zaujímavejšiu situáciu nevideli. Hráči oboch celkov stavajú na pozornej defenzíve a chýba nám nebezpečnejšie zakončenie.
     
    12
    Opäť zaujímavo sa črtajúca šanca pre Trenčín, ale napokon opäť neúspešná. Teraz sa do útoku tlačil Rodrigues da Silva, no k nemu v sekunde priskočili až dvaja obrancovia a odzbrojili ho.
     
    13
    Stále čakáme na akékoľvek vzrušenie na hracej ploche. Domáci futbalisti sa v tejto chvíli presunuli na útočnú polovicu, kde budú čakať na svoju príležitosť.
     
    14
    Trenčania si napokon v obrane nerozumeli celkom presne a takmer sa to ich súperovi podarilo využiť. Hostia nechávali skákajúcu loptu vo vápne pre Šemrinca, no Mikinič rýchlo šprintoval proti nej, ale gólman AS bol napokon rýchlejší.
     
    15
    Trenčín si už bude na podobné chybičky v defenzíve dávať veľký pozor. Hostia sú stále stiahnutí pred vlastnou bránkou a musia sa brániť.
     
    16
    Zlatomoravčania vybojovali po menšom faule štandardku na útočnej polovici ďaleko od súperovej šestnástky. Po odkope letela lopta až do vápna, ale tam bol najpozornejší iba Šemrinec.
     
    17
    Hostia chceli loptu rýchlo rozohrať a dostať sa do bleskového brejku. Loptu si ťahal Lobotka, no tesne za stredovou čiarou bol nepekným spôsobom zastavený. Pintér si za faul vyslúžil žltú kartu.
     
    18
    Hra sa na chvíľu dokonca aj pozastaviť. Trenčiansky hráč musel byť po zákroku ošetrovaný priamo na ihrisku, no našťastie sa po chvíli postavil a môže pokračovať. Pevne veríme, že bude plne v poriadku.
     
    19
    Nepríjemným faulom sa ale prezentoval aj hosťujúci Macedo da Silva, ktorý takisto inkasuje žltú kartu.
     
    20
    Po nedovolenom zákroku domáci hráči loptu rozohrali a ostávajú na útočnej polovici. ViOn sa pokúša vymyslieť niečo zaujímavé, hostia sa bránia.
     
    21
    Domáci hráči dokonca po svojej aktivite vybojovali aj rohový kop. Hostia sa ale príliš nemuseli obávať, pretože po odkope žiadne nebezpečenstvo neprišlo. Šemrinec ani nezasahoval.
     
    22
    Šemrinec loptu rozohral na opačnú polovicu a Trenčín sa to pokúsil využiť. Rodrigues chcel centrovať do vápna, no so silou to zjavne prehnal a bola z toho v podstate slabá strela. Kováč bez zaváhania chytá.
     
    23
    Trenčín sa po neúspešnom pokuse v útoku bleskovo vrátil a Rodrigues dokonca zakročil v defenzíve. ViOn by chcel ísť do útoku, ale vôbec sa mu proti zabezpečenej defenzíve hostí nedarí.
     
    24
    Viac ako polovica polčasu je už za nami, ale na vyloženú šancu stále iba čakáme. Nedovolíme si tvrdiť, že sledujeme zlý futbal, ale šance nám zatiaľ rozhodne chýbajú.
     
    25
    Trenčania vybojovali loptu v obrane, po ľavej strane ju potiahli k šestnástke a tam dokonca vybojovali aj svoj prvý roh v tomto zápase. Ten zahrali nacvičeným signálom, po ktorom ale zakončenie vôbec neprišlo.
     
    26
    Zlatomoravčania loptu rozohrali na opačnú polovicu, no tam vôbec nič nevymysleli. Stále iba čakáme na akúkoľvek zaujímavú šancu.
     
    27
    Hra sa opäť presunula do okolia stredového kruhu, ale tam sa nedeje nič zaujímavé. Pri lopte sú Trenčania, ktorí budú chcieť zúžitkovať svoju aktivitu.
     
    28
    Na zemi ostal ležať domáci Ďurica. Nevideli sme presne, čo sa stalo, ale zrejme sa zranil pri súboji o loptu. Na trávnik musí prísť tímový lekár ViOnu.
     
    29
    Napokon to ale našťastie nebolo nič vážne. Lekári Ďuricovi rýchlo pomohli a ten môže našťastie pokračovať v hre.
     
    30
    Za nami je už prvá polhodina hry. Pri lopte sú teraz domáci futbalisti, ktorí sa snažia zaútočiť, no stále sledujeme iba pokusy o ofenzívne ladené akcie. Trenčín má obranu veľmi pevnú.
     
    31
    Zlaté Moravce zahrávali po menšom faule za stredovou čiarou štandardku. Lopta po nej síce letela do vápna, no tam sa k nej vôbec nikto nedostal. Stále čakáme na zaujímavé zakončenie.
     
    32
    Tempo hre skutočne nechýba, ale tutovky určte áno. Zlatomoravčania v ostatných minútach súpera trochu zatlačili a aj v týchto chvíľach vysoko napádajú trenčiansku rozohrávku, ale zatiaľ bezúspešne.
     
    33
    Tretia žltá karta smeruje na stranu hostí, vyslúžil si ju Rundič, Ten zastavil hráča prenikajúceho k šestnástke a ViOn bude mať k dispozícii zaujímavú štandardku.
     
    34
    Domáci hráči chceli loptu po odkope prudko poslať priamo pred bránku súpera, no to sa im napokon nepodarilo. Trenčania guľatý predmet tečovali iba za čiaru mimo bránky a nasledovať bude roh pre Zlaté Moravce.
     
    35
    Domáci hráči rozohrali rohový kop priamo do šestnástky, s čím si ale s prehľadom poradil Šemrinec a loptu ukážkovo vyboxoval. Následne sa ale Zlatomoravčania pokúšali o zotrvanie v útoku, čo chcel zákrokom znemožniť Mišák, no inkasuje iba žltú kartu.
     
    36
    ViOn stále ostáva na útočnej polovici a vybojoval aj ďalší rohový kop. Ten zahrali domáci hráči nakrátko, no Mikiničovi sa po ňom loptu vôbec nepodarilo pretlačiť pred brankára. Zlaté Moravce v ostatných minútach vôbec nevyužili svoje postavenie na útočnej polovici.
     
    37
    ViOn si musel dávať pozor aj v defenzíve, kam sa stiahol po dlhej dobe. Po rýchlej rozohrávke gólmana Šemrinca sa totiž do útoku rútil Simon, no bol ukážkovo zastavený ešte skôr, než by mohol vôbec pomýšľať na strelu.
     
    38
    Prvý polčas sa nám pomaly blíži ku koncu, ale stále nevidíme nič zaujímavé. V posledných minútach musíme pochváliť snahu domáceho tímu, ktorý si svojou aktivitou vybojoval aj dobré štandardky, no zakončenia zatiaľ nebezpečenstvo nepriniesli.
     
    39
    Trenčín sa opäť stiahol na vlastnú polovicu. Domáci futbalisti sa tam aj v tomto prípade pokúšajú nasťahovať, no zrejme sa im to nepodarí. Orávik má loptu na kopačke, ale dostať ju pred brankára AS bude veľmi náročné.
     
    40
    Orávikovi sa napokon loptu do vápna prepasírovať nepodarilo a do útoku zamieril Trenčín. Na konci rýchlej akcie bola síce strela, ale tá letela iba veľmi ďaleko od priestoru troch žrdí a Kováč nemusel vôbec zasahovať.
     
    41
    V závere prvého polčasu sa prebúdzajú aj domáci fanúšikovia. Tí sa hlasnými pokrikmi snažia nabudiť svoj tím, ktorý dnes určite má na to, aby favoritovi zápasu nejaké body uchmatol.
     
    42
    Zlaté Moravce sa opäť dostali až ku šestnástke súpera. Loptu tam dostali po centri z ľavej strany, no žiadnu zaujímavú situáciu to neprinieslo, pretože center nikoho nenašiel.
     
    43
    Konečne sme videli aj nejaký zákrok! Trenčania využili svoju rýchlosť a loptu bleskovo dostali do útoku, kde sa streleckým pokusom prezentoval Mišák. Jeho rana prešla cez dvojicu obrancov, nie však cez pozorného Kováča.
     
    44
    Kováč loptu s pokojom na kopačke rozohral na opačnú polovicu trávnika, kde sa ale jeho spoluhráčom nedarí nič vymyslieť. Naopak, Zlaté Moravce sa musia v samom závere tohto polčasu brániť, pretože Trenčín vycítil svoju šancu.
     
    45
    Trenčania napokon v útoku dokonca aj vybojovali rohový kop a bola z toho druhá zaujímavá šanca v zápase! Poskakujúca lopta sa na hranici päťky dostala ku Kleščíkovi, no ten ju v rýchlosti napálil iba do rukavíc gólmana Kováča.
     
    45+1
    Nadstavovať sa budú dve minúty. Počas nich sa do útoku pokúšajú naďalej dostávať aj hostia, ale Roodrigues da Silva bol tvrdo zrazený k zemi a bude musieť byť oštrovaný.
     
    45+2
    Rodriguesa poslal k zemi Sabo a urobil to skutočne veľmi nepríjemne. Hosťujúceho hráča museli ošetriť aj lekári a fanúšikom sa to vôbec nepáči. Napokon sa ale da Silva našťastie postavil a odkráčal za čiaru. Pevne veríme, že všetko bude v poriadku. Hlavný arbiter kartu neudeľuje.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Nadstavený polčas sa skončil a my musíme konštatovať, že sme doposiaľ veľa zaujímavého nevideli. Hráči oboch tímov síce predviedli veľmi slušné tempo, ale so zakončením to dnes bolo podstatne horšie a nebyť záverečnej aktivity hostí, zrejme by sme nevideli ani len poriadny brankársky zákrok. Stav na informačne tabuli je po prvej štyridsaťpäťminútovke rovnaký ako pred jej začiatkom, ale my veríme, že sa to v druhej polovici duelu ešte zmení.

    Druhý polčas sa začne približne o 18:35.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas sa začal výkopom hosťujúceho tímu. Trenčania budú chcieť nadviazať na svoju aktivitu zo záveru druhého polčasu, ale budú to mať veľmi náročné. Ani jeden z tímov cez prestávku nestriedal.
     
    47
    Trenčania sa postupnými krokmi dostali až na útočnú polovicu, kde to strelou spoza šestnástky skúsil Hajradinovič, no jeho rana bola ďalším z hostí zblokovaná a skončila iba mimo bránky.
     
    48
    Domáci futbalisti chceli ísť do útoku. Loptu si tam potiahol Mikinič, ale rýchlo sa vracajúci Holúbek si ho postrážil a guľatý predmet mu okamžite vzal.
     
    49
    Na trávniku sa stále nedeje nič zaujímavé. Do útoku sa pokúšajú prebojovať Trenčania, no ich snaha je zastavená už za polovicou. Takýmto štýlom gól dnes asi neuvidíme.
     
    50
    Trenčania stále bojujú na útočnej polovici, ale zatiaľ im to vôbec nepomáha. Hráči spod hradu Matúša Čáka nevedia loptu nadlhšie udržať na svojich kopačkách a strela neprichádza.
     
    51
    Do útoku sa ale dostali Zlaté Moravce a vybojovali štandardku z väčšej vzdialenosti spoza šestnástky. Po nej letela zaujímavo vyzerajúca lopta priamo pred bránku, no napokon skončila iba tesne vedľa troch žrdí.
     
    52
    Domácich hráčov pekná štandardka zrejme povzbudila a pokračujú vo svojej ofenzívnej aktivite. Valenta už už siahal po lopte, ale bol iba v ofsajde.
     
    53
    Aj naďalej sledujeme iba medzišestnástkový futbal bez akýchkoľvek šancí.Do vedenia by sa síce radi dostali hráči oboch tímov, no jednoduché to rozhodne nie je.
     
    54
    Trenčín dal gól!

    Z ničoho nič tu máme prvý gól zápasu! Postaral sa oň PATRIK MIŠÁK, ktorý nenápadným volejom po prihrávke z pravej strany dokonale zaskočil Kováča.
     
    55
    Zápas sa nám konečne rozhýbal! Po futbale bez akýchkoľvek šancí padol gól v podstate z prvej dobrej príležitosti v tomto polčase.
     
    56
    Trenčania sú teda vo vedení, ale to neznamená, že si môžu dovoliť poľaviť. Naopak, Zlaté Moravce po inkasovanom góle zvyšujú svoju aktivitu smerom dopredu a Trenčín sa musí brániť.
     
    57
    Do veľmi zaujímavej šance prenikol domáci Valenta. Ten je dnes na hrote veľmi aktívny, no v tejto chvíli ho zastavil iba ofsajdový verdikt pozorného čiarového arbitra.
     
    59
    ďalšia zaujímavá šanca pre hosťujúci tím! Opäť v nej bol Mišák, ktorý bol aj v tejto chvíli v správnom čase na správnom mieste. Dostala sa k nemu lopta v šestnástke, no v rýchlosti ju Partik tečoval iba tesne vedľa bránky.
     
    60
    ViOn si musí dávať obrovský pozor. Domácemu trénerovi robí vrásky na čele už aj aktuálny stav, ďalší gól v Kováčovej sieti by už zrejme definitívne rozhodol.
     
    61
    Hodina hry je za nami a my musíme konštatovať, že presný zásah futbalu rozhodne pomohol. Domáci tím musí postupne otvárať defenzívu a tlačiť sa do zakončenia.
     
    62
    V zakončení to ale domácemu tímu zatiaľ veľmi nejde. Opäť sa tam aktívne snažil presadiť Valenta, ale opäť ho zastavil iba ofsajd.
     
    63
    Trenčín sa pokúša využiť menšie pootvorenie defenzívy súpera na druhý presný zásah. ViOn sa musí mať veľmi na pozore, pretože hostia v tejto sezóne potvrdzujú svoju aktivitu.
     
    64
    Trenčín vybojoval faul na hranici šestnástky a zahrávať bude veľmi zaujímavý priamy kop! Stane sa tak po zákroku Mišáka, ktorý by si mal na takéto situácie dávať väčší pozor, pretože jednu žltú kartu už na svojom konte v tomto zápase má.
     
    65
    Lopty sa chopil doposiaľ jediný strelec tohto zápasu Mišák, no skórovať sa mu vôbec nepodarilo. Guľatý predmet poslal iba veľmi vysoko nad bránku súpera.
     
    66
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Patrik Sabo, prichádza Márius Charizopulos.
     
    67
    Máme za sebou prvé striedanie v tomto zápase, ktoré využil domáci kouč. Ten sa pokúša rozvíriť vodu pred bránkou Šemrinca, pretože jeho tím potrebuje vyrovnať.
     
    68
    ViOnu sa napokon predsa len takmer podarilo vyrovnať! Po ďalekonosnom centri sa v šestnástke k lopte dostal Chren, no ranu domáceho kapitána hosťujúci gólman iba vytlačil na rohový kop.
     
    69
    Po rohu už žiadne podobne nebezpečné zakončenie neprišlo a hostia si vydýchli. Trenčania si ale vo zvyšnej časti hry musia všetkých hráčov poriadne postrážiť, inkasovali by totiž iba veľmi neradi.
     
    70
    Trenčianski futbalisti si už prevzali loptu na svoje kopačky, ale zatiaľ sa s ňou nachádzajú iba na vlastnej obrannej polovici. Lawrence tam bude zahrávať autové vhadzovanie.
     
    71
    Trenčín sa po vhadzovaní postupne dostal až na útočnú polovicu, ale tam súpera nedokáže ničím prekvapiť.
     
    72
    ViOn sa stále nevie dostať do útoku. Hostia majú všetko plne pod kontrolou a súpera vôbec nepúšťajú do šance. Hra je opäť veľmi pokojná.
     
    73
    Alebo sme to zakríkli? Trenčania sa z ničoho nič dostali až ku šestnástke súpera, kde si svoju pozíciu vylepšoval Simon, no napokon šancu prepásol a k strele sa nedostal. ViOn si vydýchol.
     
    74
    Trenčín pokračuje vo svojej ofenzívnej snahe. Hostia potiahli loptu do útoku prostredníctvom Lobotku a Lawrencea, ale zatiaľ tam s ňou nič nevymysleli.
     
    75
    Trenčania sa napokon odhodlali aj k streleckému pokusu. Spoza obrany to skúsil Holúbek, no jeho rana skončila iba na vlastnom spoluhráčovi,ktorý sa nestihol uhnúť.
     
    76
    Trenčín má loptu neustále pod kontrolou. teraz sa síce hostia stiahli na vlastnú polovicu, ale vôbec im to nerobí problém a všetko s prehľadom zvládajú.
     
    77
    Alebo napokon predsa len nie? Trenčania si teraz v rozohrávke predsa len nerozumeli a takmer ponúkli loptu Orávikovi. Ten ale nemal žiadnu podporu a jeho aktivita teda bola zbytočná.
     
    78
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Dušan Djuričič, prichádza Milan Mujkoš.
     
    78
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Moses Simon, prichádza Dávid Guba.
     
    79
    Zlaté Moravce sa po čase dostali do útoku a vybojovali tam faul vo veľmi dobrej pozícii tesne za šestnástkou. Skvelá šanca pre ViOn, ktorý sa pokúša vyrovnať.
     
    80
    A domáci hráči boli skutočne veľmi blízko! lopty sa chopil Orávik, poslal ju priamo na bránku, kde mal Šemrinec čo robiť, aby strelu vyrazil aspoň na rohový kop.
     
    81
    Prvý roh domácich bol zrazený a nasledoval druhý odkop od zástavky. Ten ale takisto nebezpečenstvo nepriniesol a Trenčín zatiaľ drží vedenie na svojich kopačkách.
     
    82
    Hra sa nám v ostatných minútach poriadne rozprúdila. Trenčania sa musia neustále brániť, pretože domáci celok cíti šancu na vyrovnanie a pokúša sa ju využiť. ViOn je skutočne veľmi aktívny.
     
    83
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Patrik Mišák, prichádza Matúš Opatovský.
     
    84
    Trenčín je teraz aktívny a drží loptu ďaleko od svojej bránky. Hostia dokonca vybojovali aj rohový kop, po ktorom si ale loptu pohodlne stiahol iba Kováč.
     
    85
    Zlaté Moravce už takmer oslavovali gól! Obrovský prehľad na trávniku využil Charizopulos na prudký center pred bránku, kde v čistej šanci jeho spoluhráč Mujkoš hlavou napálil loptu priamo do brankára hostí.
     
    86
    Lawrence nepekne zasiahol do brucha Orávika a vyslúžil si za to žltú kartu. Trenčín sa bude musieť v závere vysporiadať s narastajúcim tlakom súpera.
     
    87
    Domáci tím sa dostal aj ku streleckému pokusu, ktorý ale hostia bezproblémovo zblokovali. Tlak ViOnu bude v posledných sekundách narastať, AS sa musí brániť.
     
    88
    Dnešné stretnutie sleduje 1128 divákov.
     
    88
    Striedajúci Mujkoš sa opäť tlačil do zaujímavej situácie, ale napokon ani z nej nič nebolo. Domáci hráči sa prezentovali iba zbytočným útočným faulom a Trenčania sa s následnou rozohrávkou vôbec neponáhľajú.
     
    89
    Loptu napokon na opačnú polovicu trávnika poslal až gólman Šemrinec, čím hostia získali niekoľko desiatok cenných sekúnd. Zdá sa, že skúsený tím spod hradu Matúša Čáka zápas zvládne.
     
    90
    Trenčania sa dokonca dostali aj do útoku a dokonca do prečíslenia! Na jeho konci si loptu pýtal Hajradinovič, ale prihrávka na neho neprešla. Trenčín sa bráni útokom.
     
    90+1
    Rozhodca bude nadstavovať iba jedinú minútu. Počas nej hostia striedajú. Vlček prichádza na trávnik namiesto da Silvu.
     
    90+2
    Po striedaní ešte domáci tím zahral rohový kop. Skvelú šancu ale Zlatomoravčania nevyužili, pretože po centri žiadne ohrozenie trenčianskej bránky neprišlo.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    Zápas sa skončil triumfom hostí z Trenčína. Futbalisti spod hradu Matúša Čáka sa teda po trojbodovom zisku posúvajú na prvú priečku v tabuľke, kde zotrvajú minimálne do večerného zápasu Žiliny.

    S týmto konštatovaním sa už s vami pre dnešok lúčime a prajeme ešte príjemný zvyšok večera.
    Za pozornosť ďakuje Veronika Pancuráková. (19:24:16)

    Veronika Pancuráková

    Branky: 54. Mišák

    Karty:   17. Pintér (ZMO) – 19. de Macedo da Silva (TRE), 33. Rundič (TRE), 35. Mišák (TRE), 86. Lawrence (TRE)


    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Pavlenda, Pintér, Chren (C), Nikolič – Sabo (66. Charizopulos), Orávik, Ďurica, Djuričič (78. Mujkoš) – Mikinič, Valenta.
    Náhradníci: Novota – Mujkoš, Charizopulos, Stanić, Sukisa.

    AS Trenčín: Šemrinec – Rundič, Lawrence, Kleščík (C), Rodriguez da Silva – Mišák (83. Opatovský), Holúbek, Hajradinovič, Simon (78. Guba) – Lobotka, de Macedo da Silva (90+1. Vlček).
    Náhradníci: Vozár – Skovajsa, Bednárik, Čögley, Opatovský, Vlček, Guba.

    Rozhodčí: Marhefka – Hrčka, Pozor

    Diváci: 1128
    bahis siteleri