Bohemians – Tatran 3:6 (kon.) | Pardubice – Bulldogs 2:5 (kon.) | Vítkovice – Otrokovice 7:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 9:2 (kon.)
konec
FbŠ Bohemians
3:6 (0:2, 1:2, 2:2)
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
Sobota 20.09.2014, 12:50 • Aréna Sparta • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
    Jakub GRUBER - 3:6
     
    55:19
    Tatran právě vstřelil branku!
    Střešovice mají dnes i hodně nebezpečné protiútoky. Z jednoho takového nepřesně střílel Gruber. Odražený míček se ale dostal znovu k hráčům Tatranu a šanci na reparát dal JAKUBU GRUBEROVI Richter a tentokrát už se střešovický střelec mýlit nemohl. Asistence: Martin Richter.
    Jakub ŠÁRKA - 3:5
     
    52:46
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Domácí se dotahují na rozdíl dvou branek. V rychlém protiútoku si Šárka na Rebra ještě nepřišel, akce ale pokračovala a k zakončení se sám před Rebrem dostal opět JAKUB ŠÁRKA, jehož klička slavila úspěch. Branku provázely rozpaky, protože Šárka trefil přesně zadní tyčku, od které se míček odrazil hned ven, ale rozhodčí stál blízko a branku potvrdil. Bez asistence.
    Martin KISUGITE - 2:5



     
    46:08
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Domácí krásně vykombinovali obranu Tatranu. V situaci 3 na 2 nahrál nejdříve Kisugite Höfferovi na dlouhou hůl, ten si ale poradil, míček zpracoval a křížem ho vrátil MARTINOVI KISUGITEMU, který ho zametl do odkryté branky. Asistence: Aleš Höffer.
    Jakub GRUBER - 1:5


     
    40:50
    Tatran právě vstřelil branku!
    Lukáš chtěl zadovkou z rohu najít jednoho ze svých spoluhráčů. To se mu ale nepovedlo a míček se dostal k JAKUBU GRUBEROVI, který z otočky trefuje přesně růžek Korábovy branky. asistence: Marek Vávra.
    Martin RICHTER - 1:4
     
    38:00
    Tatran právě vstřelil branku!
    Z nenápadné akce přidává Tatran čtvrtý gól. Slavík přihrál po mantinelu Nushartovi, který se z rohu vydal před branku. Jeho pokus Koráb ještě vyrazil, ale pro dorážku si za zády obránce seběhl MARTIN RICHTER a bez větších potíží navyšuje vedení hostů. Asistence: Tomáš Nushart.
    Petr HEŘMANSKÝ - 1:3


     
    31:59
    Tatran právě vstřelil branku!
    Martin Richter teď dokázal prodat všechny své zkušenosti. Z rozehrávky z rohu našel napříč celým hřištěm přesně hůl PETRA HEŘMANSKÉHO, který prostřel přesouvajicího se Korába. Krásná akce. Asistence: Martin Richter.
    Jakub ŠÁRKA - 1:2


     
    30:05
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Tak přece jenom se domácí dočkali. Bagin v protiútoku posunul míček na střed na JAKUBA ŠÁRKU, který se podíval a trefil přesně. Asistence: Vojtěch Bagin.
    Filip ULLMANN - 0:2


     
    08:51
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tak to je studená sprcha pro aktivně hrající klokany. Těsně za půlící čárou zkusil štěstí FILIP ULLMANN a jeho střelu zastavila až síťka. Asistence: Ondřej Vašíček.
    Jan NATOV - 0:1


     
    08:38
    Tatran právě vstřelil branku!
    JAN NATOV dostal na středu moc prostoru, vytočil se a kolem clonících hráčů před Korábem trefuje přesně. Asistence: Ondřej Riebauer.

    Lukáš Vacuška


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 31. Šárka (Bagin), 47. Kisugite (Höffer), 53. Šárka – 9. Natov (Riebauer), 9. Ullmann (Vašíček), 32. Heřmanský (Richter), 38. Richter (Nuchart), 41. Gruber (M.), 56. Gruber (Richter)


    FbŠ Bohemians: Koráb (Hyršl) – Kisugite, Forman, Lukáš, Kuncman, Čihák, Chlumský – Höffer, Šimek M., Bagin, Šimek D., Bílek, Tůma, Mandík, Poláček, Kindl, Kočí, Šárka
    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Rebro (Kafka) – Heřmanský, Gruber, Deutsch, Slavík, Vašíček, Holčák, Syrovátko – Nushart, Natov, Richter, Riebauer, Kolísko, Vávra, Fridrich, Ullmann, Fořt, Švejkovský

    Rozhodčí: Petr Černý, Jiří Janoušek
    bahis siteleri