Třinec – Plzeň 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 3:1 (kon.) | Zlín – Pardubice 1:3 (kon.)
Olomouc – Liberec 4:3 (kon.) | Mountfield HK – Litvínov 1:2 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 1:8 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:1 (0:0, 2:0, 1:1)
HC Škoda Plzeň
Pátek 26.09.2014, 17:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    Tomáš SÝKORA - 3:1
     
    59:55
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A Západočechům se daří využít přesilovku, a dosáhli tak alespoň čestného zásahu! Rákos chyboval u mantinelu, Jeřábek našel před brankou TOMÁŠE SÝKORU a ten prostřelil bez přípravy zcela překvapeného a bezmocného Hrubce! Ten tím přišel o čisté konto – 3:1! Asistence: Jakub Jeřábek.
     
    58:53
    Plzeň ale ještě dostane možnost na vstřelení čestné branky a překažení čistého konta Hrubce. Tomáš Linhart (TRI) je totiž potrestán dvěma minutami za hru vysokou holí.
    Daniel RÁKOS - 3:0
     
    57:04
    Třinec právě vstřelil branku!
    DANIEL RÁKOS zvyšuje při svém comebacku již na 3:0 pro Třinec! Dravecký přihrál od mantinelu znovu přesně na svého spoluhráče, Rákos dostal puk pod kontrolu a bekhendovou kličku zakončil přízemní střelou za Machovského betonem – 3:0! Asistence: Vladimír Dravecký.
     
    53:50
    Po nahození Západočechů na Hrubce vypadl puk na brankoviště před Dvořáka. Toho sice Marek Trončinský (TRI) nepustil ke střele, ale bude muset pykat dvě minuty za podražení.
     
    44:18
    Rákos se octl v dobré pozici před Machovským, ale branku těsně minul. Na druhé straně fauloval Tomáš Linhart (TRI) a je vyloučen na dvě minuty za držení protihráče.
     
    36:59
    Před koncem druhé třetiny bude mít Plzeň možnost na korekci stavu v přesilové hře. Vyloučen je tentokrát Vladimír Roth (TRI) za nedovolené bránění.
    Jakub ORSAVA - 2:0
     
    34:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ale přeci jen Oceláři přesilovku využívají a odskakují do dvoubrankového vedení! Dravecký přihrál od mantinelu před branku na úplně volného JAKUBA ORSAVU a ten nekompromisně propálil bezmocného Machovského – 2:0! Asistence: Vladimír Dravecký, Rostislav Klesla.
     
    33:33
    Trončinský chyboval při rozehrávce a mohlo to mít pro Oceláře fatální následky! Pak ovšem Trončinský skočil pod nohy Pletkovi a puk mu vypíchl. Následný bekhendový pokus Kratěny branku Hrubce těsně minul!
     
    32:36
    Dlouho to ale v rovnovážném stavu nevydrželo. Branislav Kubka (PLZ) je další potrestaným hráčem poté, co se provinil podražením. Po komerční přestávce přijde dvouminutová přesilovka pro Třinec.
     
    31:42
    Moravčík vyvezl puk dopředu, tam ale přihrál nepřesně a Oceláři jeli do přečíslení! Adamský najížděl z těžkého úhlu, přesto zkoušel místo přihrávky na Krepse vystřelit! Rozvlnil jen boční síť.
     
    30:00
    A vylučuje se vesele dál. Vyloučen je Lukáš Pulpán (PLZ) na dvě minuty za hákování. Třinec bude hrát teď přesilovou hru čtyř proti třem. Mezitím střílel nebezpečně Polanský, Machovský zakročil.
     
    29:30
    Tak třinecká přesilová hra se také konat nebude, na trestnou lavici musí David Nosek (TRI). Rozhodčí usoudili, že si v souboji u mantinelu pomohl hákováním.
     
    29:05
    A nyní dostávají Třinečtí dokonce možnost přesilové hry. Za katr odjíždí slovenský útočník Jozef Balej (PLZ). Odsedí si dvě minuty za vysokou hůl. Půl minuty se bude hrát ve čtyřech, pak začne domácí přesilovka.
    Zbyněk IRGL - 1:0
     
    28:32
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři udeřili v oslabení a jdou do vedení! Rufer zamotal hlavu rozehrávajícím obráncům, obral o puk Kubku a přihrál před branku. Tam si kotouč zpracoval ZBYNĚK IRGL a bekhendem zavěsil do horního rohu brány – 1:0! Asistence: Adam Rufer.
     
    27:38
    Sotva se M. Doudera vrátil z trestné lavice, už musí Slezané do čtyř znovu. Rostislav Klesla (TRI) podrazil ve středním pásmu Schleisse a je vyloučen na dvě minuty. Přesilovka Škody začne po komerční přestávce.
     
    25:25
    Plzeň se nastěhovala před Hrubce a v dobré pozici branku těsně minul T. Sýkora. Hosté si ale zahrají přesilovku. Milan Doudera (TRI) dostal dvě minuty za podražení.
     
    18:38
    Ale do šance se v oslabení hnal Orsava! Kadlec totiž zaváhal na modré čáře a třinecký útočník jel sám, jenomže ve finální fázi trefil pouze Machovského lapačku! Největší šance dosavadního průběhu.
     
    18:26
    Na závěr úvodní dvacetiminutovky je tady ještě jedna přesilovka, tentokrát pro Plzeň. Oceláři hráli v šesti a dvě minuty odpyká právě Adam Rufer (TRI).
     
    11:33
    Vyloučen Nicholas Johnson (PLZ) na dvě minuty za sekání.
     
    07:53
    Další přesilová hra pro domácí mužstvo. Vyloučen je Lukáš Pulpán (PLZ) na dvě minuty za sekání.
     
    03:33
    Oceláři hráli s pukem dokonce v útočném pásmu, než přišel ostrý zákrok na Matuše. Třinecký útočník se zvedá jen za pomoci spoluhráčů a odjíždí otřesen na střídačku. Plzni končí přesilová hra. Jakub Jeřábek (PLZ) vyloučen na dvě plus deset minut za naražení na hrazení zezadu. Dvouminutový trest odsedí Dominik Kubalík.
     
    02:33
    Je tady první přesilová hra pro plzeňské indiány. Potrestaným hráčem je Martin Adamský (TRI), jenž bude pykat dvě minuty za podražení.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 29. Irgl (Rufer), 35. Orsava (Dravecký, Klesla), 58. Rákos (Dravecký) – 60. T. Sýkora (Jeřábek)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Klesla (C), Roth, M. Doudera, Trončinský, Linhart, Nosek, Galvas – Adamský, Polanský (A), Irgl – Dravecký, Matuš, Kreps – Orsava, Žejdl, Rákos – Rufer, Kindl, Cienciala. Trenér: Jiří Kalous.
    HC Škoda Plzeň: Machovský (Polívka) – Pulpán, Kadlec (A), Jeřábek (A), Kubka, Boháč, Moravčík, Pavlíček – Pletka, Simon, Kratěna (C) – Johnson, Lev, Balej – J. Sýkora, T. Sýkora, Schleiss – Kubalík, Beran, Dvořák. Trenér: Milan Razým.

    Rozhodčí: Mrkva, Polák – Gebauer, Lederer

    Diváci: 4551
    bahis siteleri