Třinec – Plzeň 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 3:1 (kon.) | Zlín – Pardubice 1:3 (kon.)
Olomouc – Liberec 4:3 (kon.) | Mountfield HK – Litvínov 1:2 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 1:8 (kon.)
konec
Mountfield HK
1:2 (1:1, 0:1, 0:0)
HC VERVA Litvínov
Pátek 26.09.2014, 18:00 • Zimní stadion v Hradci Králové • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    MAJDAN - 1:2
     
    31:29
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva neproměnila ani další obrovskou šanci, jenže sedm sekund po konci přesilovky už se raduje! Sklenička posunul od modré čáry do pravého křídla JURAJI MAJDANOVI, který to zkusil i z hodně nepříznivého úhlu. Před Kantorem možná puk ještě tečoval jeho obránce, každopádně u první tyčky zůstal kousek místa a hosté se poprvé ujímají vedení – 1:2! Asistence: Zbyněk Sklenička.
    CHALOUPKA - 1:1
     
    19:47
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Rozhodčí se chystal během litvínovského tlaku vylučovat, ale na to nedojde. Hosté totiž třináct sekund před sirénou vyrovnávají hodně šťastnou trefou do šatny! Od modré poslal puk před branku Martin Ručinský a PETRU CHALOUPKOVI se ho podařilo tečovat tak šikovně, že si kotouč zahrál biliár od zadní tyčky do Kantorových zad a pak za brankovou čáru – 1:1! Asistence: Martin Ručinský.
    VALCOURT - 1:0
     
    16:11
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Domácím se přesilovka nijak zvlášť nedařila, přesto ji deset sekund před koncem využívají! Tomáš Pospíšil přemýšlel za bránou, co má udělat, až si všiml úplně volného COLLINA VALCOURTA. Ten okamžitě poslal puk do litvínovského růžku a domácí se ujímají vedení – 1:0! Asistence: Tomáš Pospíšil.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 17. Valcourt (Pospíšil) – 20. Chaloupka (Ručinský), 32. Majdan (Sklenička)


    Mountfield HK: Kantor (Sáblík) – Slovák, Frühauf, Pláněk, Mikuš, Jank, Vašíček, Piegl – Kudrna, Mertl, Šimánek "C" – Dej, Kukumberg, Pospíšil – Skokan, Knotek, Červený – Beránek, Nedvídek, Valcourt. Trenér: Peter Draisaitl.
    HC VERVA Litvínov: Francouz (Horák) – Chaloupka, Kubát, Pavlík, Sklenička, Pavelka, Zeman, Baránek – Jánský, Hübl, Lukeš – Martynek, Hanzl, Ručinský – Majdan, Piroš, Trávníček "C" – Písařík, Šrámek, Jurčík. Trenér: Radim Rulík.

    Rozhodčí: Lacina, Svoboda – Flegl, Polonyi.

    Diváci: 4378
    bahis siteleri