Udinese – Parma 4:2 (kon.) | Palermo – Lazio 0:4 (kon.)
konec
Udinese Calcio
4:2 (2:2)
Parma Calcio 1913
Pondělí 29.09.2014, 19:00 • Stadio Communale Friuli, Udine • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno. Zpočátku opatrný duel se změnil v brankovou přestřelku. Rozhodující byl druhý poločas, v němž dvakrát skórovali domácí. O osudu utkání rozhodli Heurtaux a Théréau. Udinese Calcio tak zdolalo Parmu 4:2. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 5:5 (20:53:45)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Přímý kop v podání Antonia Cassana neprošel přes ideálně postavenou domácí zeď. Udine bude navíc vhazovat.
     
    90
    K základní hrací době duelu budou nastaveny rovné tři minuty. Co přinesou?
     
    89
    Gobbi si srovnal blaon ke střele, načež dělovkou protáhl Karnezise. Ten reflexivním zákrokem vyrazil na rohový kop. Standardní situace se poté Parmě příliš nepovedla.
     
    88
    Théréau se řítil do další slibné střelecké pozici, ovšem Mirante celou situace dobře přečetl a včasným výběhem domácí příležitost eliminoval. Šance Parmy tak stále žijí.
     
    87
    Domácí střídají. Místo Dos Santose naskočí na závěrečné minuty duelu Pasquale.
     
    86
    Udine momentálně kombinuje na vlasntí polovině a soupeři k ničemu nepouští. Stále častěji využívá děr ve vysunuté defenzivní linii hostí.
     
    85
    Hosté se ale nevzdávají a stále útočí. Rohový kop ale nebyl příliš nebezpečný, domácí fotbalisté balon odkopli do bezpečí. Hrát ale může opět Parma.
    Cyril THÉRÉAU - 4:2
     
    84
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Domácí zasazují soupeři zřejmě definitivní úder. CYRIL THÉRÉAU si seběhl do pokutového území, odkud milimetrovou ranou k tyči navýšil vedení Udinese.
     
    82
    Vše je ale zpět ve starých kolejích. Žlutá armáda dobývá obranný val Udine. Moc se jí to ale zatím nedaří.
     
    81
    Udine navíc vybojovalo rohový kop, po jehož exekuci pálil ostře Badu. Projektil si ale cestu mezi tři tyče nenašel. To však nemusí domácí vůbec mrzet, našetřili alespoň cenné vteřinky.
     
    80
    Do pokutového území Udinese létá jeden balon za druhým. Domácí fotbalisté ale stále odolávají. Utkání se pomalu, ale jistě chýlí ke svému konci.
     
    78
    Dlouhý nákop do velkého vápna odvrátili domácí pouze ke Cassanovi. Rána hostujícího forvarda poté minula domácí branku. Udinese tak stále drží těsný náskok.
     
    77
    Tak to je pro hosty velká rána. Acquah velmi nešetrně zastavil soupeře, za což dostává červenou kartu. Parma tak bude dohrávat o deseti.
     
    75
    Stále stejný scénář. Fotbalisté ve žlutém kombinují na ptočné polovině, kde ale netropí žádné větší nebezpečí.
     
    74
    Parma se stále snaží cosi vymyslet, ovšem naráží na pozornou defenzivu Udinese. Podaří se hostům s nepříznivým stavem jeětě něco provést?
     
    72
    Velký aplaus patří Antonio Di Natalemu, které nahradí Muriel. Jak se tato změna projeví na herním obrazu?

    Libor Kucza

    Branky: 28. Di Natale (Badu), 45. Di Natale, 58. Heurtaux (Widmer), 84. Théréau – 22. Mauri (Cassano), 45+4. Cassano (pen.)

    Karty:   38. Kone (UDI), 41. Badu (UDI), 45+4. Widmer (UDI) – 23. Acquah (PRM)   77. Acquah (PRM)


    Udinese Calcio: Karnezis – Danilo, Widmer, Heurtaux, Piris – Allan Marques Loureiro, Badu – Dos Santos (87. Pasquale), Kone (66. Domizzi), Théréau – Di Natale (72. Muriel).
    Náhradníci: Brkić, Meret – Domizzi, Belmonte, Bubnjič, Coda, Pasquale, Fernandes, Evangelista, Pinzi, Hallberg, Muriel.

    Parma Calcio 1913: Mirante – Mendes (46. Santacroce), Lucarelli, Felipe, Gobbi – Jorquera (65. Galloppa), Mauri, Acquah – De Ceglie (61. Belfodil), Coda, Cassano.
    Náhradníci: Cordaz, Iacobucci – Ristovski, Santacroce, Rispoli, Ghezzal, Galloppa, Lodi, Souza, Pozzi, Belfodil, Palladino.

    Rozhodčí: Calvarese – De Luca, Fiorito
    bahis siteleri