Stoke – Newcastle 1:0 (kon.)
konec
Stoke City
1:0 (1:0)
Newcastle United
Pondělí 29.09.2014, 21:00 • The Britannia Stadium, Stoke on Trent • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    Rozhodčí Pawson dnes naposledy foukl do píšťalky, a ukončil tak dohrávku 6. kola, ve které Stoke City porazilo Newcastle United, a to v poměru 1:0. O jedinou branku utkání se postaral už v 15. minutě Crouch, který si našel místo před brankou a přesnou hlavičkou nedal Krulovi šanci. Na tento gól přihrával Moses. Hosté se tlačili do šancí a snažili se s nepříznivým stavem něco udělat, ale vytoužené branky se nedočkali. Navíc se Newcastle prezentoval pouze jedinou střelou na branku, když ve 44. minutě nebezpečně pálil Janmaat, ale Begović si poradil a parádním zákrokem svůj tým podržel. Druhý poločas měl podobný průběh, ale gól už jsme neviděli. Nicméně blízko k brance měl v 88. minutě Colback, který pálil z 6 metrů, ale v obrovské šanci trefil pouze brankovou konstrukci. Stoke si na své konto připisuje tříbodový zisk a Newcastle odjíždí s prázdnou. Děkuji Vám za pozornost a přeji dobrou noc. (23:00:36)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Z pravé strany odcentroval balon do vápna Janmaat, ale nikdo ze spoluhráčů se ke střele nedostal, protože Crouch odhlavičkoval míč do bezpečí. Zdá se, že to byla poslední akce dnešního utkání.
     
    90+4
    Newcastle United získal balon ve svůj prospěch a rychle spěchá na útočnou polovinu, ale domácí tým se brání velmi pozorně.
     
    90+4
    U míče jsou domácí fotbalisté, kteří kombinují na útočné polovině, a to v blízkosti rohového praporku.
     
    90+1
    Begović znovu v akci. Tentokrát se za obranu dostal Cissé, který si řekl o přihrávku, ale jako první byl u míče zmiňovaný Begović. Stav skóre se v závěru utkání nemění, ale hosté se snaží.
     
    90+1
    Obertan se příliš lehce dostal přes dva bránící protihráče a poté poslal před branku nebezpečnou přihrávku, ale brankář Begović byl znovu pozorný a ke střele nikoho z protihráčů nepustil.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o 4 minuty.
     
    90
    Domácí tým zahrával rohový kop, ale standardní situaci rozehráli domácí borci nakrátko a pohybují se na soupeřově polovině.
     
    88
    Assaidi se rozhodl ke střele a zkusil to z 16 metrů, avšak dobře zasáhl Janmaat, který tento pokus zablokoval.
    Victor Moses v souboji s Darylem Janmaatem

     
    87
    Na pravé straně dostal dobrou přihrávku Obertan a poté cpal míč před branku, ale Begović byl pozorný a nikoho ke střele nepustil.
     
    86
    Standardní situaci si vzal na starost Colback, ale nikoho ze spoluhráčů nenašel.
     
    86
    Jako další se ke střele dostal Ameobi, ale protihráč mu jeho pokus zablokoval a hosté budou zahrávat rohový kop.
     
    84
    Colback měl gól na kopačce, ale ke vší smůle trefil pouze brankovou konstrukci. Z pravé strany se dobrým centrem prezentoval Obertan a našel na malém vápně právě Colbacka, který si zpracoval balon na levačku a poté vypálil, ale jak už bylo řečeno, trefil pouze brankovou konstrukci.
     
    82
    Hrací plochu opouští aktivní Moses, místo kterého si poslední minutky zahraje Assaidi.
     
    79
    Faulovaný byl Ameobi, kterého poslal k zemi Bardsley. Hosté dostali výhodu standardní situace, ale bránící protihráč prudkou střelu zablokoval.
     
    78
    Skvělou přihrávku do běhu obdržel Arnautović, který postupoval sám na brankáře, ale ve velmi zajímavé šanci selhal. Arnautović sice Krula překonal, ale střela ke vzdálenější tyči byla nepřesná a branku asi o metr minula. Nicméně veškerá snaha byla zbytečná, protože sudí odpískal Arnautovićovi ofsajd.
     
    78
    Rohový kop si vzal na starost Colback, ale jeho centr pouze prolétl pokutovým územím a domácí tým může vyrazit do protiútoku.

    Lucie Rapantová

    Branky: 15. Crouch (Moses)

    Karty:   65. Whelan (STK) – 42. Colback (NEW), 60. Cissé (NEW)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 4:7.
    Stoke City: Begović – Bardsley, Shawcross (C), Wilson, Muniesa – Whelan, N´Zonzi – Diouf (23. Arnautović), Adam (61. Ireland), Moses (82. Assaidi) – Crouch.
    Náhradníci: Sørensen – Pieters, Huth, Ireland, Arnautović, Assaidi, Krkić.

    Newcastle United: Krul – Janmaat (C), Coloccini, Williamson, P. Dummett – Tioté, Colback – Sissoko, Cabella (74. Sa. Ameobi), Gouffran (68. Obertan) – Rivière (46. Cissé).
    Náhradníci: Elliot – Taylor, Anita, Obertan, Armstrong, Cissé, Sa. Ameobi.

    Rozhodčí: Pawson – Bryan, Hatzidakis
    bahis siteleri