Chomutov – Havlíčkův Brod 2:1 (kon.) | Jihlava – Kladno 3:1 (kon.) | Kadaň – Litoměřice 4:3 (kon.)
Most – Prostějov 3:2 (po pr.) | Benátky n/J – Motor ČB 1:3 (kon.) | Šumperk – Třebíč 0:1 (kon.)
Ústí n/L – Havířov 5:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:1 (3:0, 0:0, 0:1)
Rytíři Kladno
Pondělí 29.09.2014, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:11
    Střídačka Kladna si logicky bere time-out a pravděpodobně to zkusí v šesti proti čtyřem. Vyloučen je Filip Seman (JIH) za hrubost.

    Na vyloučení: 5-6.
     
    52:47
    Přesilová hra pro Jihlavu. Michal Lukáč si po buly přidržel soupeře, což hlavní sudí Škrobák viděl a posílá forvarda Kladna na dvě minuty na trestnou lavici.

    Na vyloučení: 4-6.
     
    49:39
    Malý hlouček fanoušků Kladna skanduje "My chceme gól", k čemuž má Kladno příležitost, neboť bude hrát 57 vteřin dlouhou přesilovku pět na tři. Vojtěch Zadražil (JIH) dostává dvě minuty za hákování.

    Na vyloučení: 4-5.
     
    48:17
    Domácím divákům se to sice příliš nelíbí, ale po souboji v rohu za brankou Chábery odchází na trestnou lavici Ondřej Malec (JIH) za držení hole.

    Na vyloučení: 3-5.
     
    44:05
    Jihlava si zahraje přesilovou hru, protože Michal Lukáč (KLA) se provinil podražením.

    Na vyloučení: 2-5.
     
    39:58
    Jenže dohraje se při oslabení Kladna. Tomáš Čachotský opět předvedl po pravé straně své rychlé nohy, našel přihrávkou na levém kruhu Ondřeje Malce, kterého nedovoleně bránil Miloslav Hořava (KLA) a dostává za to zaslouženě dvě minuty.

    Na vyloučení: 2-4.
     
    36:41
    Třetí přesilovka také pro Duklu Jihlava. Jakub Kania (KLA) při rychlém útoku Dukly faulova a jde na trestnou lavici za podražení.

    Na vyloučení: 2-3.
     
    31:19
    Druhá přesilová hra pro Kladno, které si vynutilo tlak před branou Sáblíka. Mezi kruhy se uvolnil David Růžička, který vystřelil. Jeho pokus zlikvidoval Sáblík, stejně jako dorážku Melky. Jenže Marek Prokš (JIH) se provinil držením a jde na trestnou lavici.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    25:44
    Přesilová hra pro Kladno. Vojtěch Zadražil (JIH) si půjde odsedět dvě minuty za vysokou hůl.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    19:37
    Michal Dragoun (KLA) dostává menší trest za hákování, po kterém vznikla u střídaček menší potyčka několika hráčů. Dále se však vylučovat nebude.

    Na vyloučení: 0-2.
     
    12:56
    Prvá přesilová hra zápasu. Antonín Melka (KLA) dostává dvě minuty za podražení.

    Na vyloučení: 0-1.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 8. Prokš (Čáp, Melenovský), 15. Čachotský (Urbanec, Zeman), 19. Seman (Mikeš, Důras) – 50. Pitule (Melka, Tenkrát)


    HC Dukla Jihlava: Sáblík (Kacetl) – Zadražil, Dobrovolný (A), Podlipnik, Urbanec, Dundáček, Štebih, Čáp – Čachotský (C), Zeman, Malec – Mikeš, Seman, Důras (A) – Prokš, Melenovský, Březina – Štěpánek, Kuřítko, Jarůšek. Trenér: Petr Vlk.
    Rytíři Kladno: Chábera (Švihálek) – Růžička, Kania, Kehar, Kužel, Chalupa, Kolařík – Eberle (A), Dragoun, Rudovský – Tenkrát (C), Melka, Hořava (A) – Redlich, Pitule, Dalecký – Lukáč, Strnad, Havlíček. Trenér: Jiří Čelanský.

    Rozhodčí: Michal Škrobák – Jan Čížek, Petr Křivohlavý

    Diváci: 1806
    bahis siteleri