Chomutov – Havlíčkův Brod 2:1 (kon.) | Jihlava – Kladno 3:1 (kon.) | Kadaň – Litoměřice 4:3 (kon.)
Most – Prostějov 3:2 (po pr.) | Benátky n/J – Motor ČB 1:3 (kon.) | Šumperk – Třebíč 0:1 (kon.)
Ústí n/L – Havířov 5:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:1 (3:0, 0:0, 0:1)
Rytíři Kladno
Pondělí 29.09.2014, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:11
    Střídačka Kladna si logicky bere time-out a pravděpodobně to zkusí v šesti proti čtyřem. Vyloučen je Filip Seman (JIH) za hrubost.

    Na vyloučení: 5-6.
     
    54:10
    Jihlava nejenže se nemohla dostat do útočného pásma, ale Kladno ve vlastním oslabení ohrozilo Sáblíka. Nejprve prošla pumelice Koláříka těsně vedle levé tyče a vzápětí vyrazil gólman domácích pokus Tenkráta do ochranné sítě.
     
    52:47
    Přesilová hra pro Jihlavu. Michal Lukáč si po buly přidržel soupeře, což hlavní sudí Škrobák viděl a posílá forvarda Kladna na dvě minuty na trestnou lavici.

    Na vyloučení: 4-6.
     
    51:03
    Pas Antonína Melky z nulového úhlu z pravé strany prolétl podél celého brankoviště Dukly a po odrazu opouští útočné pásmo Kladna.
     
    50:31
    Pumelice Davida Růžičky od modré si nenašla cíl, Sáblík má puk pod výstrojí.
    TOMÁŠ PITULE 3:1. Sledujte celý zápas na www.hzstv1.cz.
     
    49:55
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Dvojnásobná přesilovka hostí je využita. Antonín Melka se ještě u levé tyče neprosadil, když poslal puk do horní tyčky. Kotouč se odrazil před branku Jihlavy, kde jej TOMÁŠ PITULE důrazem dostrkal za brankovou čáru. Kladno bude hrát ještě minuti a 44 vteřin pět na čtyři. Asistence: Antonín Melka, Petr Tenkrát.
     
    49:39
    Malý hlouček fanoušků Kladna skanduje "My chceme gól", k čemuž má Kladno příležitost, neboť bude hrát 57 vteřin dlouhou přesilovku pět na tři. Vojtěch Zadražil (JIH) dostává dvě minuty za hákování.

    Na vyloučení: 4-5.
     
    48:17
    Domácím divákům se to sice příliš nelíbí, ale po souboji v rohu za brankou Chábery odchází na trestnou lavici Ondřej Malec (JIH) za držení hole.

    Na vyloučení: 3-5.
     
    46:28
    Dnešnímu utkání přihlíží přesně 1806 diváků, což není na vložený pondělek rozhodně špatné číslo!
     
    45:17
    Po Štebihově ráně se kotouč odrazil zpoza mantinelu za brankou k Tomáši Čachotskému, který zamířil dorážkou těsně vedle.
     
    44:05
    Jihlava si zahraje přesilovou hru, protože Michal Lukáč (KLA) se provinil podražením.

    Na vyloučení: 2-5.
    Šance Petra Tenkráta. Sledujte celý zápas na www.hzstv1.cz.
     
    43:31
    Jakub Kania našel na útočné modré najíždějícího Petra Tenkráta, který se mezi kruhy odhodlal ke střele, jenže opět minul prostor tří tyčí.
     
    39:58
    Jenže dohraje se při oslabení Kladna. Tomáš Čachotský opět předvedl po pravé straně své rychlé nohy, našel přihrávkou na levém kruhu Ondřeje Malce, kterého nedovoleně bránil Miloslav Hořava (KLA) a dostává za to zaslouženě dvě minuty.

    Na vyloučení: 2-4.
     
    36:41
    Třetí přesilovka také pro Duklu Jihlava. Jakub Kania (KLA) při rychlém útoku Dukly faulova a jde na trestnou lavici za podražení.

    Na vyloučení: 2-3.
     
    36:37
    Marek Melenovský výborně našel před brankou Michala Důrase, kterému chyběl kousíček k prostrčení puku mezi levou tyčí a betonem Chábery.
     
    33:01
    Jako na střelnici se nyní musel cítit Lukáš Sáblík. Dvě tvrdé pumelice na něj od modré vyslal David Růžička. Nejprve od modré těsně minul pravou tyčku a napodruhé domácí muž v masce vyrazil jeho ránu.
    Dorážka Michala Dragouna a výborný zákrok Lukáše Sáblíka. Sledujte celý zápas na www.hzstv1.cz.
     
    31:51
    Lukáš Sáblík nyní výborným zákrokem zachránil svůj tým po tom, co u jeho levé tyče dorážel zcela volný Michal Dragoun. Gólman Dukly si u své levé tyčky počkal na jeho střelu a zachránil svůj tým od první pohromy.
     
    31:19
    Druhá přesilová hra pro Kladno, které si vynutilo tlak před branou Sáblíka. Mezi kruhy se uvolnil David Růžička, který vystřelil. Jeho pokus zlikvidoval Sáblík, stejně jako dorážku Melky. Jenže Marek Prokš (JIH) se provinil držením a jde na trestnou lavici.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    30:32
    Richard Jarůšek si při průniku na pravém kruhu výborně odstranil clonícího beka a zakončil. Také Chábera si prostor u své tyčky pohlídal. Nicméně akce v podání Jarůška to byla za všechny drobné!
    Pumelice Petra Tenkráta. Sledujte celý zápas na www.hzstv1.cz.
     
    26:00
    K Petru Tenkrátovi se opět dostal odražený puk, a to znovu v době, kdy byl kapitán hostí mezi kruhy. V prvním poločase měl trošku ztíženou pozici a musel střílet z otočky, tentokrát vypálil pumelici jak člen královského dělostřelectva, jenže těsně minul pravou tyčku Sáblíka.
     
    25:44
    Přesilová hra pro Kladno. Vojtěch Zadražil (JIH) si půjde odsedět dvě minuty za vysokou hůl.

    Na vyloučení: 2-1.
    Sáblík likviduje únik Lukáče. Sledujte celý zápas na www.hzstv1.cz.
     
    20:58
    Vzápětí ale kapitán Dukly ztratil na útočné modré puk, Havlíček vyslal do samostatného nájezdu Michala Lukáče, proti jehož střele fantasticky zasáhl pravým betonem Lukáš Sáblík.
     
    20:14
    Jihlava mohla dát v přesilovce další gól. Čachotský ujel po levé straně, našel před brankou Chábery zcela volného Zemana, který však zblízka na gólmana host nevyzrál.
     
    19:37
    Michal Dragoun (KLA) dostává menší trest za hákování, po kterém vznikla u střídaček menší potyčka několika hráčů. Dále se však vylučovat nebude.

    Na vyloučení: 0-2.
    Filip Seman - 3:0. Sledujte celý zápas na www.hzstv1.cz.
     
    18:51
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tohle je snová třetina jihlavského týmu. Mikeš nejenže zavezl puk do útočné třetiny Kladna, ale po chvíli se znovu dostal ke kotouči, na pravém kruhu našel FILIPA SEMANA a ten se nemýlil. No, vypadá to, že Chábera už uvažoval o odchodu z klece. Asistence: Roman Mikeš, Michal Důras.
     
    17:47
    V další velké šanci se po rychlém kontru ocitl Adam Zeman, který tentokrát zamířil těsně nad horní tyčku branky Chábery.
    TOMÁŠ ČACHOTSKÝ 2:0. Sledujte celý zápas na www.hzstv1.cz.
     
    14:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dlouho to vypadalo, že Urbanec na modré hledá vhodnou pozici ke střele. Nakonec si však našel na pravém kruhu volného TOMÁŠE ČACHOTSKÉHO, který si sjel k brankáři. Napoprvé jej ještě nepřekonal, ale silou vůle dostrkal domácí kapitán puk za záda Chábery. Asistence: Patrik Urbanec, Adam Zeman.
     
    12:56
    Prvá přesilová hra zápasu. Antonín Melka (KLA) dostává dvě minuty za podražení.

    Na vyloučení: 0-1.
     
    11:00
    Filip Seman ujel po levé straně, zpoza branky našel u levé tyče Chábery volného Důrase, který svojí střelu poslal pouze do gólmana Kladna.
    MAREK PROKŠ 1:0. Sledujte celý zápas na www.hzstv1.cz.
     
    07:27
    Dukla právě vstřelila branku!
    Kombinace jak vystřižená z učebnice. Po vyhraném buly Melenovského se kotouč dostal k Čápovi, který viděl na pravém kruhu zcela volného MARKA PROKŠE. Pro domácího mladíka nebyl problém zakončit do odkryté části klece Chábery. Asistence: Zdeněk Čáp, Marek Melenovský.
     
    02:23
    Jihlava se krátce po buly zmocnila puku, ale Kladno jej vybojovalo zpět. Z pravého kruhu nahazoval na Sáblíka kotouč Havlíček a domácí gólman musel před dotírajícím Lukáčem předvést obtížný zákrok.
     
    00:55
    Po střele Kehara od modré se mezi kruhy zjevil volný Tenkrát, ke kterému se odrazil puk. Z otočky ale trefil kapitán Kladna jen gólmana Sáblíka.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 8. Prokš (Čáp, Melenovský), 15. Čachotský (Urbanec, Zeman), 19. Seman (Mikeš, Důras) – 50. Pitule (Melka, Tenkrát)


    HC Dukla Jihlava: Sáblík (Kacetl) – Zadražil, Dobrovolný (A), Podlipnik, Urbanec, Dundáček, Štebih, Čáp – Čachotský (C), Zeman, Malec – Mikeš, Seman, Důras (A) – Prokš, Melenovský, Březina – Štěpánek, Kuřítko, Jarůšek. Trenér: Petr Vlk.
    Rytíři Kladno: Chábera (Švihálek) – Růžička, Kania, Kehar, Kužel, Chalupa, Kolařík – Eberle (A), Dragoun, Rudovský – Tenkrát (C), Melka, Hořava (A) – Redlich, Pitule, Dalecký – Lukáč, Strnad, Havlíček. Trenér: Jiří Čelanský.

    Rozhodčí: Michal Škrobák – Jan Čížek, Petr Křivohlavý

    Diváci: 1806
    bahis siteleri