Olomouc – Mladá Boleslav 2:5 (kon.)
konec
HC Olomouc
2:5 (0:2, 1:1, 1:2)
BK Mladá Boleslav
Středa 01.10.2014, 16:45 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:12
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A tak ještě přichází jedna branka Kohoutů, protože Ostřanský svou přihrávkou našel před bránou stojícího ALEŠE JERGLA, jenž vstřelil svou druhou branku v utkání. Asistence: Milan Ostřanský.
     
    58:46
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A tak přece se hosté dočkali a nadělují Olomouci nepopulárního bura. PATRIK PODSEDNÍČEK se dokázal protlačit přes dva obránce a následně poslal puk do olomoucké brány. Bez asistence.
     
    49:18
    Tak to byla snad tisíci procentní šance Volfa, kterému před zcela prázdnou bránu předložil puk Kotala, ale hostující útočník trefil pouze tyč olomoucké brány!!! Vzhledem k vývoji utkání ho však tato zahozená šance příliš mrzet nemusí.
     
    47:12
    Šimon Beták (OLO) míří na trestnou lavici, protože vyhodil puk z obranné třetiny do hlediště, a dostává tak dvě minuty za zdržování hry.
     
    47:01
    Rašner vystřelil od modré čáry a jeho střelu ještě tečoval Jergl, ale puk se naštěstí pro hostující celek odrazil od brankové konstrukce.
     
    40:41
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři využívají přesilovou hru! Sonnek si vybruslil zpoza olomoucké brány a následně se svou střelou trefil boční síť, ale k puku se ještě dostal JAKUB KOTALA, kterému se z velkého úhlu trochu překvapivě podařilo propasírovat kotouč do olomoucké brány. Asistence: Jan Sonnek.
     
    39:33
    Zcela zbytečným faulem v útočné třetině se nyní provinil Šimon Beták (OLO), který dostává dvě minuty za sekání.
     
    35:09
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak to musí hostující Bernarda hodně mrzet, protože před malou chvílí dvakrát ve středním pásmu skvěle zastavil akci domácích, ale nyní se kotouč dostal za Růžičkovu bránu, odkud jej chtěl ALEŠ JERGL přihrát na volného Ostřanského, jenž Bernard si srazil kotouč do vlastní sítě. Bez asistence.
     
    29:38
    Další faul v útočné třetině v podání hostů. Na trestnou lavici putuje dnes podruhé Patrik Podsedníček (MBL), jenž tentokrát dostává dvě minuty za držení protihráče.
     
    29:05
    A tak na druhé straně nebezpečně zahrozil Volf, který se dostal ke střele z pravé strany a i k následné dorážce, ale Slezák hostujícího útočníka v obou případech vychytal.
     
    22:32
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaří odskakují už na rozdíl tří branek! Čermák vystřelil od modré čáry a Urbisch jeho střelu vyrazil před sebe, kde se k dorážce protlačil LUKÁŠ MOTLOCH, který propasíroval puk mezi betony olomouckého brankáře. Asistence: Roman Čermák.
     
    19:10
    V závěru první části ještě putuje na trestnou lavici Dominik Bauer (OLO), který si odsedí dvě minuty za sekání.
     
    16:14
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři vstřelují branku v oslabení! Obrovskou hrubici udělal na modré Rašner, jenž přihrál puk přímo na hůl Kotaly, který následně vyslal do úniku LUKÁŠE VOLFA, jenž Urbische překonal bekhendovou kličkou. Asistence: Jakub Kotala.
     
    15:40
    Mora bude hrát přesilovou hru, protože Patrik Podsedníček (MBL) zasáhl jednoho z domácích obránců vysokou holí do obličeje, a odsedí si tak dvě minuty na trestné.
     
    14:24
    Kotala zavezl puk do útočného pásma, kde jej nakonec perfektně přichystal Volfovi, který se řítil z levé strany sám na Urbische, ale hostující útočník nakonec poslal kotouč přesně do středu olomoucké klece, kde byl připravený Urbisch.
     
    09:51
    Přesilovou hru si nyní zahrají Kohouti, protože na dvě minuty za zdržování hry putuje na trestnou lavici Jan Mašek (MBL).
     
    09:39
    Ihned po buly vyslal další ráznou střelu Šťáva a Urbisch jeho zakončení vyrazil na pravou stranu, kde se k vyraženému kotouči dostal Ďurač, jenž z velkého úhlu trefil vzdálenější tyč olomoucké klece.
     
    07:07
    Tak to byla obrovská tutovka Betáka!!! Jergl vybojoval kotouč za mladoboleslavkou bránou, odkud jej ihned přihrál mezi kruhy Betákovi, který zde byl zcela sám a mohl se zeptat Růžičky, kam to chce, ale hostující brankář předvedl přímo famózní zákrok a zastavil tak zakončení olomouckého útočníka.
     
    06:16
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři bleskově využívají přesilovou hru! Volf vyhrál následné vhazování přímo na Bernarda, jenž poté nabil svému spoluhráči na modré ONDŘEJI ŠŤÁVOVI, jehož rána proletěla až do olomoucké sítě. Asistence: David Bernard, Lukáš Volf.
     
    06:03
    Tak to je hodně laciná chyba od Tomáše Markla (OLO), jenž šel na led ze střídačky, ale hráč za kterého střídal ještě nebyl na olomoucké střídačce, a tak dostává Mora dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 36. Jergl, 60. Jergl (Ostřanský) – 7. Šťáva (Bernard, Volf), 17. Volf (Kotala), 23. Motloch (Čermák), 41. Kotala (Sonnek), 59. Podsedníček


    HC Olomouc: Urbisch (23. Slezák) – Nesvadba, Rašner, Brandýs, Mar. Hes, Síkora, Jeklič – Ostřanský (C), Kočířík, Jergl, Markl, Bauer, Pavlovský, Ministr, Krátoška, Beták, Kropáč, Konečný, Melichárek.
    BK Mladá Boleslav: Růžička (Pechek) – Mašek, Tůma, Čermák, Mat. Hes, Žalud, Bernad (C), Šťáva, Červinský – Průšek, Kotala, Pätoprstý, Chvátal, Podsedníček, Brzák, Borovec, Pořízek, Volf, Ďurač, Sonnek, Motloch.

    Rozhodčí: Hradil – Bryška, Gebauer

    Diváci: 78
    bahis siteleri