Michalovce – Pov. Bystrica 6:0 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Topoľčany 3:1 (kon.) | Trnava – SR 18 5:0 (kon.)
Bardejov – Prievidza 6:2 (kon.) | Prešov – Senica 3:2 (kon.) | Detva – Spišská N. Ves 4:2 (kon.)
konec
PHK Prešov
3:2 (1:0, 1:2, 1:0)
HC Dukla Senica
sk Středa 01.10.2014, 17:30 • ICE Aréna, Prešov • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:38
    Prešov dáva gól! Využitá presilovka domáceho celku, od modrej sa k strele dostal Vladimír Sabol, obranca PHK Prešov to namieril po ľade, brankár vyrazil betónom presne na hokejku ĽUBOMÍRA CABANA a skúsený útočník už nezaváhal a traful odkrytý priestor brány!

    Asistencie: Sabol, Ferenc
     
    37:20
    Senica dala gól!
    Martin Kalináč pri tyčke rozmýšľal čo s pukom, cez brániacich hráčov nedokázal prihrať a tak strieľal, Riečický ale bol pozorný a vyrazil, následne ale dostala Senica puk pred kruh na JAKUBA LOYDLA, ktorý trafil tvrdou ranou parádne horný roh brány!

    Asistencia: Janík, Videlka
     
    33:44
    Prešov dáva gól! Prešovčania rýchlo využili presilovku, Pekarčík bol pri tyčke z uhla a tak logicky nestrieľal, pred bránkou ale našiel ĽUBOŠA VARTOVNÍKA, ktorý nasmeroval puk ku opačnej tyči, puk sa pomaly kĺzal až na radosť domáceho publika skončil za bránkovou čiarou!

    Asistencie: Pekarčík, Caban
     
    30:29
    Senica dala gól!
    enica profituje z tlaku pred bránkou Prešova, v tejto časti hry bola musím podotknúť určite aktívnejšia a zaslúžila si, pred bránkou sa k strele dostal Filip Novák a puk cez zhluk tiek našiel až hokejku DÁVIDA VIDELKU, ktorý ho tečoval medzi betóny.

    Asistencie: Šurek, F. Novák
     
    08:21
    Prešov dáva gól! Prešovčania si vytvorili rýchlu akciu po konci presilovej hry, pred bránku nahodili puk, poň si išiel rýchly JOZEF TOMČÁK a mladý útočník puk prehodil cez brankára Porubského.

    Asistencia: Igor Jaroš

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 9. Tomčák (Jaroš), 34. Vartovník (Pekarčík, Caban), 55. Caban (Sabol, Ferenc) – 31. Videlka (Šurek, Novák), 38. Loydl (Janík, Videlka)


    PHK Prešov: Riečický (Slivka) – V. Sabol, Vartovník, Kobeľa, Ľ. Chovan, Kolařík, Ivančo, Novický, Guntáš – Pavlovský, Kivader, Pekarčík – Hájnik, Tomčák, Jaroš – Čopák, Caban, Potoček – Chalupa, Skokan, Ferenc
    HC Dukla Senica: Porubský (Lutovský) – Reissmuller, Loydl, Janík, Perniš, Mrázik, Gula, Záborský, Kubica – Jurák, Kalináč, Glemba – Šúrek, Videlka, F. Novák – Lantoš, Surovka, Mikolášek – Penák, Vereš, Blaško

    Rozhodčí: Korba – Hric, Riš
    bahis siteleri