Michalovce – Pov. Bystrica 6:0 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Topoľčany 3:1 (kon.) | Trnava – SR 18 5:0 (kon.)
Bardejov – Prievidza 6:2 (kon.) | Prešov – Senica 3:2 (kon.) | Detva – Spišská N. Ves 4:2 (kon.)
konec
PHK Prešov
3:2 (1:0, 1:2, 1:0)
HC Dukla Senica
sk Středa 01.10.2014, 17:30 • ICE Aréna, Prešov • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:50
    Senica odvoláva brankára a bude hrať v šestici, akoby teda presilovka pokračovala...
     
    56:34
    Vladimír Lantoš sa po dlhšej dobe, čo Prešov hral pri bránke Senica na mantineli dostal do útoku, zastavil ho ale Vladimír Sabol, rozhodca to posúdil ako nedovolený zákrok – podrazenie, čo dáva presilovku pre Senicu.
     
    55:00
    Senica ihneď v útočnej akcii, Dávid Videlka mal puk na hokejke medzi kruhmi a pálil to do protipohybu gólmana, brankár domáceho celku avšak vymrštil betón a vyráža.
     
    54:38
    Prešov dáva gól! Využitá presilovka domáceho celku, od modrej sa k strele dostal Vladimír Sabol, obranca PHK Prešov to namieril po ľade, brankár vyrazil betónom presne na hokejku ĽUBOMÍRA CABANA a skúsený útočník už nezaváhal a traful odkrytý priestor brány!

    Asistencie: Sabol, Ferenc
     
    53:10
    Od modrej páli Vladimír Sabol, jeho pokus Porubský iba vyrazil, no Ferenc pred ním bol chrbtom a nedokázal doraziť strelu.
     
    52:31
    Ďalšie vylúčenie Senice, ktorá sa tak sama dostáva do rizika, Prešovčania už boli neraz blízko ku gólu, po faule Videlku budú mať ďalšiu možnosť skórovať.
     
    51:25
    Obrovská príležitosť domáceho celku, Tomčák sa dostal cez dvoch obrancov, no nevystrelil, potom aspoň ale poslal puk pred odkrytú časť brány na Jaroša, no útočník PHK Prešov si puk najprv pripravil na strelu a v momente keď vystrelil už sa brankár parádne hodil po puku!
     
    50:30
    Do veľkej šance dostal puk z rohu klziska pred bránku Erik Ivančo, obranca PHK Prešov ale nedokázal reflexívne poslať puk do brány, mal problémy s rýchlym pukom a nakoniec nedokázal zakončiť razantne, brankár už je na mieste kde byť má.
     
    49:33
    Martin Kalináč odíde na trestnú lavicu ze nedovolené bránenie.
     
    47:10
    Hostia dlho držali puk ďalej od brány, nakoniec sa dostali po polminútke domáci do pásma, k streleckému pokusu spred medzikružia obranca Ivančo, jeho puk je zblokovaný, pred bránkou ho pri tyčke dorážal Potoček, cez betón Porubského sa však nedokázal presadiť.
     
    46:09
    Filip Novák si v súboji na mantineli počínal nedovolene a odíde na dve minúty. Presilovka pre Prešov.
     
    42:30
    Senica drží puk v útočnom pásme a vytvára si tlak, pred bránku sa dostal Galemba, jeho strela švihom k opačnej tyči je ale vyzarená vyrážačkou, hostia ale pri puku ostávajú a Prešov nevie, kde mu stojí hlava.
     
    41:15
    Dávid Videlka sa tešil z druhého gólu dnes, ktorý ale neplatil, puk spoza brány zakončil bekhendom do siete, no predtým ostal na ľade ležať Pavlovský a rozhodca hru prerušil.
     
    39:35
    Pavlovský s prehľadom skúseného matadora poslal puk pred prázdnu časť brány, tam boli dvaja hráči Prešova, spolu s ďalším Seničanom si ale bránili v hre a nakoniec to obranca hostí upratal, to si Dukla vydýchla.
     
    37:52
    Na trestnú lavicu smeruje David Videlka za napadnutie na mantineli a tak sa bude hrať v rovnovážnom počte.
     
    37:20
    Senica dala gól!
    Martin Kalináč pri tyčke rozmýšľal čo s pukom, cez brániacich hráčov nedokázal prihrať a tak strieľal, Riečický ale bol pozorný a vyrazil, následne ale dostala Senica puk pred kruh na JAKUBA LOYDLA, ktorý trafil tvrdou ranou parádne horný roh brány!

    Asistencia: Janík, Videlka
     
    36:43
    Na trestnú lavicu ide Vladimír Sabol čo znamená, že Prešov bude hrať v oslabení o dvoch hráčov.
     
    35:29
    Pavel Kolařík po tom čom mal predtým sám dobrú akciu a strieľal bekhendom do brankára teraz odíde na trestnú lavicu za hákovanie.
     
    34:40
    Prešovčan Hájnik dostal puk až pred bránku, poslal puk na Jaroša, ktorému sa ale nepodarilo dostať cez brankára puk do siete Senice!
     
    33:44
    Prešov dáva gól! Prešovčania rýchlo využili presilovku, Pekarčík bol pri tyčke z uhla a tak logicky nestrieľal, pred bránkou ale našiel ĽUBOŠA VARTOVNÍKA, ktorý nasmeroval puk ku opačnej tyči, puk sa pomaly kĺzal až na radosť domáceho publika skončil za bránkovou čiarou!

    Asistencie: Pekarčík, Caban
     
    33:25
    Na dve minúty si ide sadnúť hráč Senica Ján Perniš, nedovolené bránenie v hre.
     
    30:29
    Senica dala gól!
    enica profituje z tlaku pred bránkou Prešova, v tejto časti hry bola musím podotknúť určite aktívnejšia a zaslúžila si, pred bránkou sa k strele dostal Filip Novák a puk cez zhluk tiek našiel až hokejku DÁVIDA VIDELKU, ktorý ho tečoval medzi betóny.

    Asistencie: Šurek, F. Novák
     
    25:20
    Riečický leží na ľade po tom ako do neho narazil hráč Senice v ťahu na bránu, hra sa prerušuje až pri dotyku Senice s pukom.
     
    24:36
    Martin Hájnik sa postaral o to, že sa bude hrať 4 na 4 po tom, čo sa prevynil napadnutím.
     
    24:01
    Na trestnú lavicu odchádza Peter Penák a Prešov bude hrať presilovku.
     
    23:50
    Pavlovský sa šikovne dostal pred bránku a z uhla vyskúšal pozornosť Porubského, ten nemal hru pod kontrolou a zjavne ani nevedel, odkiaľ sa puk od neho odrazil pred bránkovisko, kde ale nikto z domácich nedorážal, po puk šiel od tyčky Pavlovský a bojuje už na mantineli.
     
    18:00
    Senica dvakrát vyhodila a až potom sa domáci dostali do tlaku pred bránkou, najprv Vladimír Sabol z veľkej šance medzi kruhmi bránu netrafil, následne z podobnej pozície po chybe Senica sa dostal k strele aj Tomčák, brankár ho ale vychytal!
     
    16:45
    Filip Novák dostáva trest za narazenie na mantinel, presilovka pre PHK.
     
    16:45
    Filip Novák sa snažil zastaviť Pavlovského nedovolene a bude pykať na trestnej lavici.
     
    15:00
    Na opačnej strane už Martin Hájnik, šikovný domáci útočník sa dostal od mantinelu skvelým pohybom až pred bránku kde to mieril medzi betóny, neuspel, následne aj dorážal, no natrafil len na betón brankára Porubského.
     
    11:39
    Martin Hájnik odchádza za hákovanie na dve minúty. Pre výpadky internetu máme menšie problémy.
     
    08:21
    Prešov dáva gól! Prešovčania si vytvorili rýchlu akciu po konci presilovej hry, pred bránku nahodili puk, poň si išiel rýchly JOZEF TOMČÁK a mladý útočník puk prehodil cez brankára Porubského.

    Asistencia: Igor Jaroš
     
    06:18
    Ľubomír Caban dostáva trest na dve minúty za hákovanie.
     
    04:50
    Hosťujúci Reissmuller sa dostal pred bránku Prešova, nastrelil betón brankára od ktorého sa puk odrazil presne ku Filipovi Novákovi, ten to strieľal k tyčke, tam ale zasiahol reflexívne brankár Prešova!
     
    03:00
    Ján Skokan sa po mantineli dostal až do kruhu na buly odkiaľ švihom cez obrancu strieľal, puk nemal Porubský pod kontrolou, Skokan šiel dorážať, no neuspel.

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 9. Tomčák (Jaroš), 34. Vartovník (Pekarčík, Caban), 55. Caban (Sabol, Ferenc) – 31. Videlka (Šurek, Novák), 38. Loydl (Janík, Videlka)


    PHK Prešov: Riečický (Slivka) – V. Sabol, Vartovník, Kobeľa, Ľ. Chovan, Kolařík, Ivančo, Novický, Guntáš – Pavlovský, Kivader, Pekarčík – Hájnik, Tomčák, Jaroš – Čopák, Caban, Potoček – Chalupa, Skokan, Ferenc
    HC Dukla Senica: Porubský (Lutovský) – Reissmuller, Loydl, Janík, Perniš, Mrázik, Gula, Záborský, Kubica – Jurák, Kalináč, Glemba – Šúrek, Videlka, F. Novák – Lantoš, Surovka, Mikolášek – Penák, Vereš, Blaško

    Rozhodčí: Korba – Hric, Riš
    bahis siteleri