Lipt. Mikuláš – Senica 2:1 (po pr.) | Spišská N. Ves – Prešov 2:1 (po pr.) | Prievidza – Detva 3:5 (kon.)
Trnava – Bardejov 3:4 (kon.) | Michalovce – SR 18 7:1 (kon.) | Pov. Bystrica – Topoľčany 2:3 (kon.)
konec
HK Gladiators Trnava
3:4 (1:2, 2:2, 0:0)
HK Bardejov
sk Pátek 03.10.2014, 17:00 • Zimný štadión Trnava • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vo výbornom zápase napokon tri body pre lídra tabuľky, Bardejov tesne zvíťazil 4:3. Ďakujem za pozornosť. (19:18:11)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:55
    V samom závere ešte Hálu na ľade nahradil hráč, ale Trnava sa nedokázala dostať do šance.
     
    59:22
    Pred Lisoňom sa otvoril priestor a šiel sám k bráne, ale z ľavej strany si mu do cesty ľahol jeden z bardejovských hráčov, tuším to bol Slimák. Lisoň si práve popred bránu chcel spraviť kľučku na brankára a cez Slimáka prepadol.
     
    58:36
    Trnava si teraz nevie vytvoriť súvislejší tlak v pásme. Bardejov rýchlo dostupuje k hráčom a snaží sa im čím viac znepríjemniť hokej.
     
    57:30
    Následne Vaško dokorčuľoval odrazený puk, z pravého krídla ho ponúkol na center Balážovi, ale jeho strelu z prvej Hála vyráža betónom na Macháča.
     
    57:15
    Achs a Lisoň v pretláčaní o puk, napokon Trnava uspela. Lisoňova prihrávka pred bránu, ale Poláček nebol dosť rýchly.
     
    56:44
    Zrýchlená rozohrávka nenašla adresáta, zakázané uvoľnenie Trnavy.
     
    56:10
    Znova sme sledovali ako sa hra točí zo strany na stranu len o čosi pomalšie ako na tenise. Bardejov v pásme rozložil útočný stánok. Hála strelu od modrej vyrazil pred seba, ale Segľa dorážku nasmeroval len doňho!
     
    54:33
    Macháčova prihrávka na Lisoňa trafila do Hričinu. Trnava sa stočila späť dozadu a Macháč mal šancu na reparát. Baranovi to síce poslal na dlhú hokejku, ale Baran si puk dobehol a mohol strieľať. Puk končí v ochrannej sieti.
     
    53:34
    Hála vykorčuľoval z brány a pokryl puk pred Vaškom, ktorý sa za ním púšťal po pravom krídle.
     
    53:13
    Závodský puk poslal Poláčkovi do korčule, od ktorej sa odrazil na Baláža. Jeho strela vzápätí od Závodského letí do ochrannej siete.
     
    52:25
    Na druhej strane po chybe Hála sám proti hráčovi, ale jeho strelu nepustil cez betóny.
     
    51:34
    Len vďaka Hopkovičovi teraz nebolo vyrovnané! Trnava prestriedala a čerství hráči to hneď zrýchlili. Poláček našiel na strede Barana, ktorý vysunul Lisoňa. Jeho strelu z ľavého krídla Palko vyrazil pred seba práve tam, kam si nabiehal Baran – ale cez Hopkoviča sa k puku nedostal...
     
    50:11
    Devečkovi puk na modrej poskočil, ale ešte ho udržal na čiare. Hálovi sa jeho strela zavŕtala medzi betóny.
     
    49:27
    Pekná šanca, ale zakončenie nebolo dobré. Bardejov to rozhýbal, Cútt už sa tváril na strelu ale prihral cez os Hričinovi, ktorý pálil z prvej. Netrafil bránu.
     
    48:52
    Trnava – Ondrej Burzala – dve minúty za zdržiavanie hry; zovretie puku.
     
    48:52
    Bardejov začína viac a viac tlačiť. Keď už je v pásme, tak to stojí za to. Hála teraz vyrazil puk do vzduchu tak, že ten padol do bránkoviska. Hnal sa k nemu Burzala, spadol pri tom a puk zaľahol. Pôjde na trestnú.
     
    48:00
    Po chybe na oboch stranách. Achsovo prílišné vypichnutie puku pred seba ešte samotný Achs ustál, následne sa šmykol pri rozohrávke puk Palkovi, ale nebol nablízku nik, kto by to využil.
     
    47:23
    Takáč prihrávku na modrú nevyužil, sám nabil na druhú Slimákovi. Aj ten si so strelou chvíľu počkal, Hálovi sa odrazila do lapačky.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Branky a nahrávky: 8. Baran (Achs, Lisoň), 24. Baran (Čunderlík, Schmidt), 27. Lisoň (Achs) – 12. G. Saliji (Hričina, Sabol), 20. Sabol (Hričina, Gajdoš), 29. S. Saliji (Segľa, Prokop), 36. Hričina (Devečka)


    HK Gladiators Trnava: Hála – Jak. Macháč, Poláček, Šišmič, Marek Hronec, Závodský, Burzala – Lisoň, M. Baran, Achs – D. Hegyi, M. Čunderlík, P. Barinka – Bachratý ml., D. Schmidt, Hluch – Hrbáčik, Marcel Tvrdoň, Brandis – D. Božik.
    HK Bardejov: Palko – Slimák, M. Takáč, A. Hruška, T. Devečka, Gajdoš, Hopkovič, M. Oravec – Vaško, Cútt, Baláž – S. Saliji, Prokop, Ma. Segľa – T. Hričina, Ľ. Sabol, G. Saliji – Markuš, Šimčák, Kohutiar ml.

    Rozhodčí: Majling – Valo, Vido

    Diváci: 278
    bahis siteleri