Kärpät – Liberec 3:1 (kon.) | Košice – Kölner Haie 4:3 (kon.) | Sparta – Mannheim 6:3 (kon.)
Vålerenga – Färjestad 1:2 (2:3 po s.n.)
konec
HC Sparta Praha
6:3 (1:1, 2:1, 3:1)
Adler Mannheim
Středa 08.10.2014, 20:00 • Tipsport arena, Praha • Hokejová Liga mistrů
Předzápasové kurzy
Partner:
    ROLINEK - 6:3
     
    59:24
    Sparta právě vstřelila branku!
    A ještě jednou do prázdné brány – tentokrát se trefil kapitán TOMÁŠ ROLINEK. Asistence: Petr Kumstát, Jan Piskáček.
    BUCHTELE - 5:3
     
    58:21
    Sparta právě vstřelila branku!
    V hlavním městě odbila "pátá", do prázdné brány zamířil JAN BUCHTELE. Asistence: Daniel Přibyl, Martin Réway.
    RAYMOND - 4:3
     
    57:24
    Mannheim právě vstřelil branku!
    Němci se dostávají na kontakt – střela ROBERTA RAYMONDA od modré čáry končí až za Novotným! Ten mohl těžko něco vidět a inkasuje. Asistence: Glen Metropolit, Matthias Plachta.
    KUMSTÁT - 4:2
     
    51:17
    Sparta právě vstřelila branku!
    Gólová radost ale přichází na druhé straně, Pražané jsou blízko postupu ze skupiny G. Rolinek se dostal za obranu, byl ale podražen – v pádu ale dokázal obratně přihrát na najíždějícího PETRA KUMSTÁTA, který nemohl nedat. Puk končí za zády přesouvajícího se Ziffzera. Asistence: Tomáš Rolinek, Lukáš Pech.
    KLIMEK - 3:2
     
    39:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš. Réway našel z pravé strany LUKÁŠE KLIMKA, který přesnou střelou k pravé tyči překonal jinak výborného Ziffzera. Výbornou mušku nyní prokázal spíše defenzivní forvard. Asistence: Martin Réway.
    FORMAN - 2:2
     
    25:24
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to byla blesková akce v podání Holešovických. Ďaloga vyslal dlouhým pasem až z obranného pásma Buchteleho na levé křídlo, který se dostal do přečíslení dvou na jednoho. Následovala přesná přihrávka na hůl MIROSLAVA FORMANA, který překonal Ziffzera. Krásná akce, zápas dostává nový náboj. Asistence: Jan Buchtele, Marek Ďaloga.
    TARDIF - 1:2
     
    20:20
    Mannheim právě vstřelil branku!
    Lepší vstup do druhé třetiny si Mannheim nemohl přát. Plachta vyslal taženou střelu od modré čáry, Novotný ji neudržel, puk skončil na brankové čáře. O úspěšnou dorážku se postaral JAMIE TARDIF, který byl rychlejší než zasahující lapačka domácího gólmana. Asistence: Matthias Plachta.
    METROPOLIT - 1:1
     
    16:55
    Mannheim právě vstřelil branku!
    Po jednoduché akci Němců je srovnáno. Tardif vypálil od modré, Novotný jeho střelu vyrazil jen před sebe. Puku se tak zmocnil GLEN METROPOLIT, který překonal třiadvacetiletého gólmana Holešovických. Asistence: Jamie Tardif, Robert Raymond.
    HRBAS - 1:0
     
    04:13
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané se ujímají vedení, a využívají tak přesilovou hru. Rolinek přihrál na modrou čáru obránci MARKU HRBASOVI, který nedůraznou, avšak umístěnou střelou přes několik clonících hráčů trefil k pravé tyči. Ziffzer toho příliš neviděl, a nestihl proto zareagovat. Asistence: Tomáš Rolinek.

    Jiří Liebreich

    Branky a nahrávky: 5. Hrbas (Rolinek), 26. Forman (Buchtele, Ďaloga), 40. Klimek (Réway), 52. Kumstát (Rolinek, Pech), 59. Buchtele (Přibyl, Réway), 60. Rolinek (Kumstát, Piskáček) – 17. Metropolit (Tardif, Raymond), 21. Tardif (Plachta), 58. Raymond (Metropolit, Plachta)


    HC Sparta Praha: Novotný (Staňa) – Hrbas, Barinka, Polášek, Piskáček, Mikuš, Ďaloga, Mikliš – Pech (A), Kumstát, Rolinek (C) – Réway, Hlinka (A), Klimek – Buchtele, Přibyl, Forman – Cingel, Bahenský, Sabolič – Dvořáček. Trenér: Josef Jandač.
    Adler Mannheim: Ziffzer (Endras) – Wagner, Raymond, Akdag, Richmond, Reul, Goc – Plachta, Tardif, Metropolit – Kink (C), Hospelt, Rheault – Mauer, Ullmann (A), Arendt – Joudrey (A), Buchwieser, Hofflin. Trenér: Geoffrey Ward.

    Rozhodčí: Hribik (CZE), Sjoqvist (SWE) – Lhotský (CZE), Svoboda (CZE)

    Diváci: 2 448
    bahis siteleri