Atlant – Jokerit 2:3 (kon.) | Petrohrad – Záhřeb 5:2 (kon.) | Riga – HC Slovan 1:4 (kon.)
konec
Dinamo Riga
1:4 (0:1, 1:2, 0:1)
HC Slovan Bratislava
Středa 08.10.2014, 18:30 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:56
    Následovat bude ještě vyloučení. Marley si posedí na trestné lavici za podražení.
     
    57:25
    Saulietis dokázal nabrat rychlost, dostat se přes obránce a ze strany si sjet před brankoviště, kde se snažil propálit Backlunda ranou k bližší tyči, avšak neúspěšně.
     
    54:30
    Možná poslední šance pro Lotyše. Na trestnou putuje Bližňák, který se provinil hákováním.
    NETÍK - 1:4
     
    53:24
    Slovan právě vstřelil branku!
    O vítězi je s největší pravděpodobností rozhodnuto. TOMÁŠ NETÍK si nejprve sjel za obranu, kde obdržel přihrávku od Bartoviče. První střelou sice Sedláčka nepropálil, následně se ale dostal k dorážce a tu zužitkoval zakončením ke vzdálenější tyči. Na to už byl domácí muž v masce krátký. Asistence: Milan Bartovič.
     
    47:38
    Následuje vyloučení na straně. Surový vyhodi kotouč přes mantinel a dostane dvouminutový trest za zdržování hry.
     
    37:27
    Sersen putuje na lavici hanby. Za podražení obdrží dvě minuty a následuje další početní výhoda pro Rigu.
    MURLEY - 1:3
     
    34:00
    Slovan právě vstřelil branku!
    Přesilová hra je velice rychle využita. Od modré čáry napřáhl Nagy. S tím si domácí gólman dokázal poradit, jenže kotouč se následně dostal ke zcela osamocenému MATTU MARLEYMU a ten se v předbrankovém prostoru nemýlil a z dorážky doklepl puk za záda bezmocného brankaře. Bez asistence.
     
    31:06
    A domácí budou moci vyrovnat. Na trestnou totiž putuje Nagy, který se provinil hákováním.
    SKVORCOV - 1:2
     
    30:15
    Riga právě vstřelila branku!
    Velmi rychle se domácí dokázali oklepat a snižují. Výborna individuální akce GUNARSE SKVORCOVSE. Hráč čtvrté formace obkroužil branku, poté si sjel před Backlunda, kterého dokázal překonat přesnou ranou z bekhendové strany díky které dokázal kus černé pryže poslat ke vzdálenější tyči. Bez asistence.
    MURLEY - 0:2
     
    27:32
    Slovan právě vstřelil branku!
    Slováci se dostávají do dvoubrankového vedení. A nutno dodat, že jim Dinamo opět velice pomohlo. Sedláček se pokoušel rozehrát za svou brankou podél mantinelu, jenže místo spoluhráčů našel jen hokejku MATTA MURLEYHO, který bez větších potíží usměrnil puk do prázdné branky. Bez asistence.
     
    23:14
    Bude se poprvé vylučovat. Baranka se provinil podražením a odsedí si na trestné dvě minuty. Přesilová hra pro Dinamo Rigu.
    BARTOVIČ - 0:1
     
    18:38
    Slovan právě vstřelil branku!
    V samotném závěru úvodního dějství jdou hosté do vedení. Netík odvedl výbornou práci za brankou, když zachytil rozehrávku soupeře a poté v pádu přeposlat puk před brankoviště na najíždějícího MILANA BARTOVIČE, který využitou šanci zužitkoval tím nejlepším možným způsobem. Dělovkou napálil puk pod horní spojnici nad vyrážečku Sedláčka. Asistence: Tomáš Netík.
     
    16:14
    Na protější straně vznikl protiútok, v němž musel Backlund notně bránit své území, protože skákavý puk se na několikrát snažil dorážet Indrašiš, ale neúspěšně.
     
    14:06
    Tentokrát už přišla první vážnější šance! Vondrka ujížděl sám na branku, ale před Sedláčkem zastavil a pokoušel se zakončit z bekhendu. Přijíždějící obránce ho podrazil,, ale vylučovat se nebude.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 31. Skvorcov – 19. Bartovič (Netík), 28. Murley, 34. Murley, 54. Netík (Bartovič)


    Dinamo Riga: Sedláček (Masalskis) – Pujacs (C), Genoway, Porejs, Sotnieks, Cibulskis, Jerofejev, Grinbergs, Jelisejev – Cipulis, Indrašis, Daržins (A) – M. Redlihs, Bičevskis, Meija – Videll, Ščastlivyj (A), Bukarts – Skvorcovs, Upitis, Saulietis
    HC Slovan Bratislava: Backlund (Janus) – Sersen (A), Sigalet, Baranka, Štajnoch, Foster, Starosta, Brejčák – Nagy (A), Murley, Vondrka – Netík, Surový, Bartovič (C) – Jeglič, Tičar, White – Bližňák, Šťastný, Lunter

    Rozhodčí: Björk, Hofman – Birin, Šelianin
    bahis siteleri