Klatovy – Pelhřimov 2:3 (0:1 po s.n.) | Mor. Budějovice – Řisuty 5:4 (po pr.) | Sokolov – Tábor 4:2 (kon.)
Jindř. Hradec – Klášterec nO 6:2 (kon.) | Jablonec n/N – Žďár n/S 3:2 (kon.) | Trutnov – Bílina 3:2 (kon.)
Nymburk – Vrchlabí 4:5 (1:2 po s.n.) | Přerov – Poruba 2011 1:3 (kon.) | SHK Hodonín – Nový Jičín 6:1 (kon.)
Frýdek-M. – Technika Brno 2:4 (kon.) | Břeclav – Vsetín 5:3 (kon.) | Opava – Val. Meziříčí 8:2 (kon.)
Kolín – Děčín 2:1 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
6:1 (2:0, 0:0, 4:1)
HK Nový Jičín
Středa 08.10.2014, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • 2. liga skupina Východ
Partner:
     
    56:29
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Před brankou hostů vznikla nepřehledná situace, ve které se perfektně zorientoval JIŘÍ ZAPLETAL, který bleskově využil přesilovku klepnutím k tyčce. Asistence: Radoslav Smetana.
     
    55:04
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Téměř identický gól jako v 51. minutě dává opět MICHAL KUBA, který se po Juráskově výborné nahrávce dostal do brejku a po pohybu do strany zakončil do prázdné brány. Asistence: Zdeněk Jurásek, Ľubomír Škápik.
     
    54:36
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Před brankou SHK vznikla velmi nepřehledná situace, ve které se nejlépe zorientoval JIŘÍ ZDENĚK a po sérii dorážek překonal bezmocného Kotvana. Bez asistence.
     
    50:07
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Další, v pořadí již čtvrtý hřebíček do jičínské rakve zatlouká MICHAL KUBA, když po perfektní přihrávce Ondřeje Nedvěda z obranného pásma v samostatném úniku prostřelil Iláše mezi betony. Asistence: Ondřej Nedvěd
     
    46:42
    Drtiči právě vstřelili branku!
    To byla rána! V přesilové hře se Drtiči konečně usadili v útočném pásmu, kde si počíhal na modré PETR POKORNÝ a skvělou dělovkou propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jakub Sajdl, Zdeněk Kučera.
     
    17:26
    Drtiči právě vstřelili branku!

    Hráči Jičína nechávali hodonínské trestuhodně před bránou a po několika dorážkách u tyčky viděl JAKUB SAJDL volný kotouč, který propasíroval za Iláše. Asistence: Dominik Piskoř.
     
    12:54
    Drtiči právě vstřelili branku!

    Máme tu první branku utkání! Hodonínští okupovali útočné pásmo a jen obětavost jičínských držela skóre na nule. Pak ovšem po skvělé přihrávce Petra Peše střelou do prázdné brány pečetil výbornou akci ZDENĚK JURÁSEK. Asistence: Petr Peš, Michal Kuba.

    Petr Svoboda

    Branky a nahrávky: 13. Jurásek (Peš, Kuba), 18. Sajdl (Piskoř), 47. Pokorný (Sajdl, Kučera), 51. Kuba (Nedvěd), 56. Kuba (Jurásek, Škápik), 57. Zapletal (Smetana R.) – 55. Zdeněk


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Rozum) – Pokorný, Polesný, Nedvěd, Škápik, Zapletal, Grman, Fejt, Prčík – Kučera, Sajdl, Piskoř – Kuba, Jurásek, Peš "C" – Mika, Charvát, R. Smetana – Tomi, Vrba, T. Smetana
    Trenéři: Jan Prčík, Petr Krupica

    HK Nový Jičín: Iláš (Šrámek) – Gebauer, Mráz, Kacíř, Kabeláč, Žák, Flašar, Hruška, Mikšan, Lehečka, Vašut "C", Zdeněk, Gogolka, Zahradníček, Hanák, Vnenk, Chvostek, Novotný, Uhlár
    Trenéři: Aleš Flašar, Radomír Grimm

    Rozhodčí: Slavka – Kříž, Maťašovský

    Diváci: 1023
    bahis siteleri