Jekatěrinburg – Čeljabinsk 3:2 (2:1 po s.n.) | Magnitogorsk – Vladivostok 3:4 (kon.) | CSKA Moskva – Soči 6:2 (kon.)
Čerepovec – Viťaz 3:4 (kon.) | Toljatti – Kazaň 2:3 (po pr.) | N.Novgorod – Dynamo Moskva 3:1 (kon.)
po s.n. (2:1)
Avtomobilist Jekatěrinburg
3:2 (1:0, 0:0, 1:2 - 0:0)
Traktor Čeljabinsk
Čtvrtek 09.10.2014, 15:00 • KrK Uralec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    POPOV - 2:2
     
    57:55
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Tak to je studená sprcha pro domácí mužstvo! Hostům se povedlo během tří minut smazat dvoubrankové manko. Po účinné kombinaci se před Kováře dostal ANDREJ POPOV, který českého brankáře překonal efektní kličkou. Asistence: Stanislav Čistov, Semjon Kokujov.
    BULIS - 2:1
     
    54:31
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Tak tohle utkání ještě bude zajímavé! Konec normální hrací doby zdramatizoval JAN BULIS poté, co zavěsil do odkryté klece výbornou přihrávku Martina Růžičky. Asistence:Martin Růžička.
    PETRUŽÁLEK - 2:0
     
    49:58
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté navyšují své vedení a stejně jako v prvním případě se prosazují v přesilové hře. Tentokrát Demčenka prostřelil JAKUB PETRUŽÁLEK, který vypálil švihem z mezikruží a rozveselil halu v Jekatěrinburgu. Asistence: Alexej Simakov, Sami Lepistö.
    SIMAKOV - 1:0
     
    13:32
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí svou dnešní druhou přesilovou přetavili v úvodní branku zápasu. ALEXEJ SIMAKOV vypálil z vrcholu pravého kruhu razantní a přesně mířenou střelu do levého horního rohu hostující brány, na kterou byl Demčenko krátký. Asistence: Tobias Viklund.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 14. Simakov (Viklund), 50. Petružálek (Simakov, Lepistö) – 55. Bulis (Růžička), 58. Popov (Čistov, Kokujov)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Popov (CLJ)
    1:0   Golyšev (JEK)
    2. série:
    1:1   Čistov (CLJ)
    2:1   Petružálek (JEK)
    3. série:
    2:1   Růžička (CLJ)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Kovář (Fomin) – Viklund, Lepistö, Megalinskij, Metljuk, Trjamkin, Antonov, Jegin, Postnikov – Simakov, Petružálek, Brulé – Golyšev, Jemelin, Michnov – Bumagin, Lewandowski, Jemelejev – Garejev, Krysanov, Komarov
    Traktor Čeljabinsk: Demčenko (Fokin) – Quint, Kondraťjev, Borodkin, Piganovič, Chlystov, Aťjušov, Katičev – Bulis, Růžička, Panov – Popov, Penkovskij, Čistov – Gubarev, Toluzakov, Osnovin – Wilson, Mokin, Kokujov, Veličkin

    Rozhodčí: Odins, Ronn – Parfjonov, Sysujev

    Diváci: 4500
    bahis siteleri