Orange 20 – Banská Bystrica 3:2 (kon.)
konec
HK Orange 20
3:2 (1:0, 1:0, 1:2)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Čtvrtek 09.10.2014, 17:30 • Zimný štadión Vladimíra Dzurillu • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ďakujem za pozornosť. Lúči sa s vami Lukáš Zavacký. (19:47:05)
     
    Neuveriteľná dráma prebehla na štadióne v Bratislave. Banskobystričania vyrovnali a už sa len čakalo, kedy po tlaku dajú aj víťazný gól. Mladíci však z minima šancí využili maximum. V závere skórovali a tešia sa z cenného víťazstva. V tejto sezóne vyhrávajú prvýkrát v riadnom hracom čase.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:09
    Začína sa to tu vyostrovať. Po akcii Banskobystričanov sa hráči do seba pustili, rozhodcovia však nedovolili, aby to prerástlo do veľkej bitky. Hostia posielajú brankára preč z brány.
     
    58:56
    Barani majú veľké problémy čo i len vystreliť. Podarilo sa to nakoniec Nicastrovi, Godla ale zachraňuje.
     
    58:23
    Banská Bystrica akoby prestala hrať a domáci eliminujú ich stranu. Preto si tréner hostí berie takisto oddychový čas.
     
    57:20
    Domáci si hneď vzali aj oddychový čas.
     
    57:20
    HK Orange 20 dalo gól!
    Tak to je neuveriteľné! Slovenskí mladíci sa v druhej časti tretej tretiny prakticky nedostali do pásma Banskobystričanov. Dostali sa tam napokon teraz v závere a hneď aj skórovali. Pred bránou totiž vznikla skrumáž. Najlepšie sa tam zorientoval MATÚŠ SUKEĽ a dopravil puk do brány. Asistencie: Kristián Horvát, Dominik Briestenský.
     
    56:28
    Kudrna spoza brány hľadal niektorého zo spoluhráčov, žiaden z nich však puk nezachytil a dostal so až do tretiny hostí.
     
    55:51
    Domáci obrannú činnosť zlepšili a momentálne má Banská Bystrica problém dostať sa do pásma.
     
    54:11
    Hudec prihrával spoza bránky voľnému Kudrnovi, ktorý nepochopiteľne túto možnosť nepremenil.
     
    53:49
    Tlak pokračuje. Lamper to skúšal od červeného kruhu, Godla mal s pokusom problémy, pretože mu vo výhľade bránil jeden z hráčov súpera.
     
    52:48
    Banskobystričania ostávajú v pásme súpera. Hudec posielal puk od modrej, jeden z hráčov domácich ho ale tečoval na ochrannú sieť.
     
    51:50
    Banská Bystrica dala gól!
    Tak napokon sa hosťom vyrovnať podarilo. Miroslav Preisinger vystrelil, Godla vyrazil. Tam už stál pripravený LUKÁŠ HANDLOVSKÝ a z bezprostrednej blízkosti túto možnosť premenil. Asistencie: Miroslav Preisinger, Petr Kafka.
     
    50:51
    Skrumáž pred brankárom Orange 20. Opäť pred bránou stál Lamper, snažil sa ako mohol, no gól nedal. Lamper sa dostal taktiež do šarvátky s Jendroľom. Domáci si bránia svojho gólmana. Alebo im možno tento tlak od súpera nevyhovuje.
     
    50:04
    Tlak sa stupňuje. Už to vyzeralo tak, že hostia vyrovnali. Hudec adresoval prihrávku Róthovi, ktorý mal odkrytú svätyňu Godlu. Ten neuveriteľne zachraňuje.
     
    48:51
    Pekná spolupráca Banskobystričanov, presnejšie Lampera s Blockom. Prvý menovaný si obhodil obrancu, prihral pred bránu Blockovi, ktorý z prvej neuspel.
     
    47:51
    Domáci sú naozaj zaskočení. Vychadzujú len za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    47:40
    Hostí tento gól nabudil a strieľajú z každej pozície. Bambúch tvrdo napálil na Godlu, ale len do jeho náručia.
     
    46:23
    Banská Bystrica dala gól!
    Nedáš, dostaneš. Teraz sa to úplne potvrdilo. AUSTIN BLOCK to skúsil individuálne, preštrikoval sa až k brankárovi a nad jeho lapačku poslal puk. Asistencie: Rastislav Gašpar.

    Lukáš Zavacký

    Branky a nahrávky: 3. Sukeľ (Briestenský, Hrušík), 39. Koyš, 58. Sukeľ (Horvát, Briestenský) – 47. Block (Gašpar), 52. Handlovský (Preisinger, Kafka)


    HK Orange 20: Godla – Bačik, Hochel, Jendroľ, Pavúk, Mendrej, Varga, Vadovič, Fekiač – Skalický (A), Rehák (A), Koyš (C) – Kabáč, Petráš, Tábi – Galis, Horvát, Giľák – Hrušík, Sukeľ, Briestenský
    HC´ 05 Banská Bystrica: Košarišťan – Biro, Nicastro, Rosandič, Luža, Bambúch (A), Predajniansky, Lunter – Kudrna, Block, Hudec (C) – Handlovský (A), Preisinger, Kafka – Lamper, Zigo, Róth – Matoušek, Gašpar, Bendík
    bahis siteleri