L. Mikuláš – Michalovce 0:3 (kon.) | Dolný Kubín – MFK Košice B 3:0 (kon.) | Poprad – Prešov 1:3 (kon.)
Dubnica – Nitra 1:2 (kon.) | Šaľa – Žilina B 3:0 (kon.) | Trnava B – Skalica 0:3 (kon.)
konec
FK Dubnica
1:2 (1:0)
FC Nitra
sk Sobota 11.10.2014, 14:30 • Mestský štadión v Dubnici nad Váhom • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    S konštatovaním, že Nitra v druhom polčase otočila nepriaznivo sa vyvíjajúci zápas v Dubnici a zvíťazila 2:1, sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok dňa! (16:22:23)
     
    Štatistiky zo zápasu :

    Strely celkom : 9:12
    Strely na bránu : 8:5
    Žlté karty : 3:1
     
    Nitrania si z Dubnice odvezú všetky tri body! Rozhodol o tom vydarený druhý polčas hostí, ktorí premenili dva pokutové kopy a rozhodli o svojej výhre. Zápas ovplyvnil začiatok druhého polčasu – Nitra už v 47.min z prísne nariadenej penalty vyrovnala. Hostia potom mali miernu prevahu, vypracovali si aj zopár vážnejších príležitostí, hra ale bola stále pomerne vyrovnaná. O výsledku rozhodla individuálna chyba Štefáneka, ktorý v 80.min zbytočne fauloval Benčíka a ponúkol hosťom rozhodujúcu penaltu. Videli sme zaujímavý zápas, Dubničania boli favoritovi zdatným súperom, znovu ale doplatili na hrubé chyby obrany. Hostia sa v druhom polčase zlepšili, zabojovali a môžu sa tak radovať z cenných troch bodov, vďaka ktorým sa udržia na priebežnom 6.mieste, Dubnica ostáva predposledná.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Domáci sa ešte tlačia na súperovu polovicu, nedokázali sa ani dostať do šestnástky. Jednu z posledných možností mal Šmahajčík, na pravej strane ale nevybojoval ani rohový kop.
     
    90+1
    Predsa len to ale horelo pred bránou Nitry! Dubničania poslali do šestnástky zúfalý nákop, po ktorý si šiel brankár Hipp. V súboji s ním bol aj Štefánek, ktorý loptu síce získal, avšak len za cenu faulu, inak by čakajúci Čiernik zakončoval do odkrytej brány!
     
    90+1
    Čiernik naložil so štandardkou veľmi ľahkovážne. Poslal loptu len pred prvého brániaceho hráča, ktorý ju odhlavičkoval do bezpečia.
     
    90
    Nadstavujú sa 2 minúty.
     
    90
    Tvrdý faul Moravčíka na Čiernika, Dubnica zahráva štandardku z pravej strany z cca 25 metrov. Jedna z posledných šancí domácich na vyrovnanie!
     
    89
    Nitra po rohu získavala čas pri rohovej zástavke, už však o ňu prišla a tak v snahe Dubnica. Rezultoval z toho center Števčeka do šestnástky, kde sa domáci v hlavičkových súbojoch nepresadili.
     
    88
    Hostia mohli rozhodnúť! Podnikli rýchly brejk po ľavej strane, keď loptu potiahol rýchly Fábry. Ten z hranice bránkovej čiary nahral na päťku Benčíkovi, jeho strelu zblízka famózne vytlačil na roh brankár Slávik!
     
    87
    Hostia si sami zbytočne komplikujú život, miesto toho, aby podržali loptu a získali cenný čas, strácajú ju pre postavenie mimo hry. Predsa len je tu ešte nádej pre Dubnicu na prípadné vyrovnanie.
     
    86
    Domáci znovu kombinovali na svojej útočnej polovici, znovu sa ale sami zabrzdili nepresnou rozohrávkou, keď lopta skončila za bránkovou čiarou. Vykopávať tak môže brankár Hipp.
     
    85
    Striedanie v tíme MFK Dubnica nad Váhom: z ihriska odchádza Michal Takáč, prichádza Martin Suchý.
     
    85
    Pozor na Dubnicu! Hostia zle rozohrali, čo mohli domáci využiť – Števček ale pred šestnástkou ešte trochu zbytočne nahral Čiernikovi, ktorého strelu zablokovali obrancovia!
     
    84
    Dubnica síce dokázala podržať loptu na svojej útočnej polovici, Takáč ale pri rozohrávke nepresne nahrával a tak domáci o loptu aspoň na istý čas prídu.
     
    83
    Dubničania mohli pomerne rýchlo odpovedať, keď podnikli peknú akciu, na konci ktorej bol Golej. Ten napriahol volejom z hranice šestnástky, jeho pokus zablokovali obrancovia.
     
    82
    Situácia sa nám znova mení, teraz musí tvoriť Dubnica. Domáci majú aj s nadstavením 10 minút na vyrovnanie skóre.
     
    81
    Nitra dala gól!
    Nitrania sa dostávajú do vedenia, využívajú svoj dnešný druhý pokutový kop! Loptu si na biely bod postavil MATÚŠ PAUKNER a trafil sa presne do ľavého spodného rohu, Slávik vystihol smer a trochu si aj na loptu siahol, v jej ceste za čiaru ale nezabránil – 1:2!
     
    80
    Za penaltový faul na Benčíka vidí Róbert Štefánek žltú kartu.

    Tomáš Schügerl

    Branky: 40. Šmahajčík (Bielik) – 47. Kostoláni (pen.), 81. Paukner (pen.)

    Karty:   23. Šmahajčík (DUB), 46. Cisár (DUB), 80. Štefánek (DUB) – 61. Urblík (NIT)


    FK Dubnica: Slávik – Takáč (85.Suchý), Šupák (C), Cisár (62.Habšuda), Golej – Janco (79.Hlatký), Štefánek, Čiernik, Števček, Bielik – Šmahajčík
    Náhradníci: Digaňa (NB) – Prchlík, Habšuda, Suchý, Hlatký, Sečány, Krošlák

    FC Nitra: Hipp – Kolmokov, Boszorád, Kotora, Dubeň (50.Harbuľák) – Urblík (75.Ivančík), Kostoláni (C), Fábry, Moravčík – Šmehyl (62.Paukner), Benčík
    Náhradníci: Stránský (NB) – Paukner, Grman, Ivančík, Kováč, Drgoňa, Harbuľák

    Rozhodčí: Ihring – Hrčka, Budáč

    Diváci: 180
    bahis siteleri