Kazachstán – Česko 2:4 (kon.) | Island – Nizozemsko 2:0 (kon.) | Lotyšsko – Turecko 1:1 (kon.)
Andorra – Izrael 1:4 (kon.) | Bosna – Belgie 1:1 (kon.) | Wales – Kypr 2:1 (kon.)
Chorvatsko – Ázerbájdžán 6:0 (kon.) | Malta – Itálie 0:1 (kon.) | Norsko – Bulharsko 2:1 (kon.)
konec
Malta
0:1 (0:1)
Itálie
Pondělí 13.10.2014, 20:45 • Ta' Qali National Stadium, Ta' Qali (MLT) • Kvalifikace ME
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Na poslední chvilky se na hřiště dostane Bezzina, kterému přenechal místo Failla.
    Tyč Giovinca!
     
    90+1
    Giovinco dostal zajímavou přihrávku za obranu, navedl si míč na střelu a poté ze své kopačky vyslal nebezpečný pokus, avšak trefil pouze tyčku.
     
    85
    Hrací plochu opustil Schembri, kterého vystřídal Cohen.
     
    75
    Hrací plochu opouští autor dnešní branky Pellè. Naopak na trávník se dostává Ogbonna.
     
    75
    Malta dostala výhodu volného přímého kopu a standardní situace nevypadala vůbec špatně. K balonu se dostal Failla a rozhodl se pro střelu, která byla opravdu nepříjemná. Nicméně Buffon zasáhl zkušeně a drží čisté konto.
    Bonucci se rovněž nechal vyloučit
     
    73
    Máme tady dnešní druhou červenou kartu. Tentokrát ji vyfasoval Bonucci, který poslal k zemi svého protihráče, kterým Schembri, jenž pospíchal s balonem k Buffonově brance. Nicméně Bonucci svého protihráče nikam nepustil a nedovoleně ho poslal k zemi.
     
    72
    Na hřiště se dostal Baldacchino, kterému přenechal místo Mintoff.
     
    65
    Dnes si zahraje také Giovinco, kterému uvolnil místo v sestavě Immobile.
     
    59
    Dohráno má Florenzi, kterého vystřídal Aquilani.
    Hogg podržel svůj tým
     
    53
    Do pokutového území přilétl další zajímavý centr a tentokrát se k němu hráč v modrém dresu dostal. Hlavičkující Immobile však mířil přesně do těch míst, kde byl připravený Hogg, který rychle zareagoval a parádním zákrokem svůj tým podržel.
     
    50
    Vypadalo to, že R. Camilleri fauloval ve vápně, ale rozhodčí mu nedovolený zákrok neodpískal. Immobile zůstal ležet na hrací ploše, ale za malou chvíli se zvedl. R. Camilleri se svému protihráči omluvil a pokračuje se ve hře. Nicméně tato situace vypadala velmi sporně.
    Candreva vystrašil Hogga
     
    46
    Na pravém křídle se uvolnil Candreva, který si připravil míč na střelu a poté ze své kopačky vyslal jedovatou ránu. Nicméně tomuto pokusu scházelo trošičku přesnosti.
     
    44
    Faulovaný byl Failla, proti kterému se provinil Darmian. Rozhodčí neváhal a ze své kapsičky vytasil žlutý kartónek.
     
    42
    Ve středu hřiště fauloval Briffa a za svůj nedovolený zákrok vyfasoval žlutou kartu.
    Failla z přímého kopu Buffona neohrozil
     
    32
    Standardní situaci si vzal na starost Failla, jenž se rozhodl pro střelu a nemyslel to ani trochu špatně. Failla ze své kopačky vyslal nepříjemnou střelu, která směřovala do pravého horního rohu, ale tomuto pokusu scházela troška přesnosti. Nicméně myšlenka to byla dobrá.
    Mifsudův faul na červenou
     
    28
    Ošklivě faulovaný byl Florenzi, proti kterému se provinil Mifsud a od rozhodčího vyfasoval okamžitě červenou kartu. Mifsud fauloval opravdu příliš tvrdě a jeho zákrok byl velmi nebezpečný, červená karta tak byla na místě.
    Graziano PELLÈ - 0:1
     
    24
    Itálie právě vstřelila branku!
    Hosté dostali výhodu rohového kopu a tuto standardní situaci vzali za ten správný konec. Pasqual odcentroval míč na bližší tyč, kde se ke střele dostal Bonucci, ale jeho pokus gólem neskončil. Nicméně k odraženému balonu měl blízko Immobile, který si všiml, že je GRAZIANO PELLÈ v dobré pozici a okamžitě mu přihrál. PELLÈ ve stoprocentní šanci nezklamal a přesnou trefou zblízka poslal Itálii do vedení.
     
    22
    Parádní přihrávku od spoluhráče obdržel Marchisio a poté ze své kopačky vyslal dělovku, avšak brankář Hogg byl pozorný a spolehlivým zákrokem svůj tým podržel.
    Obrovské šance Itálie
     
    19
    Pasqual zahrával rohový kop a ze své kopačky vyslal další parádní centr. Tentokrát si na balon vyskočil Chiellini, ale i on trefil pouze brankovou konstrukci!
     
    18
    K centrovanému míči se před brankou dostal hlavičkující Pellè, který měl gól na hlavě, avšak jeho pokus trefil pouze brankovou konstrukci! Parádní centr do vápna vyslal Pasqual.
     
    1
    Na pravém křídle si míč na centr navedl Candreva a poté ho poslal do vápna, kde se ke střele z otočky dostal Immobile, ale svůj pokus proměnit nedokázal. Míč branku o kousek minul, a tak se stav skóre nemění.

    Lucie Rapantová

    Branky: 24. Pellè (Immobile)

    Karty:   42. Briffa (MAL) – 44. Darmian (ITA)   28. Mifsud (MAL) – 73. Bonucci (ITA)


    Držení míče: 29 % : 71 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 2:10.
    Malta: Hogg – Muscat, R. Muscat, Agius, Camilleri – Mintoff (72. Baldacchino), Briffa, P. Fenech, Failla (90+3. Bezzina) – Mifsud (C), Schembri (85. Cohen).
    Náhradníci: Vella, Haber – Baldacchino, Bezzina, Grioli, Kristensen, R. Fenech, Cohen, Scicluna, Vella, Pisani, Farrugia.

    Itálie: Buffon (C) – Darmian, Verratti, Bonucci, Chiellini – Candreva, Florenzi (59. Aquilani), Marchisio, Pasqual – Immobile (65. Giovinco), Pellè (75. Ogbonna).
    Náhradníci: Sirigu, Perin – Ogbonna, De Sciglio, Aquilani, Parolo, Pirlo, Poli, Destro, Zaza, Giovinco.

    Rozhodčí: Haţegan – Șovre, Ghinguleac
    bahis siteleri