Jekatěrinburg – Chanty-Mansijsk 1:0 (kon.) | Magnitogorsk – Čeljabinsk 6:1 (kon.) | Kazaň – Vladivostok 4:3 (kon.)
Petrohrad – Riga 2:1 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
4:3 (2:0, 1:2, 1:1)
Admiral Vladivostok
Pondělí 13.10.2014, 17:30 • TatNeft Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Česká stopa

    Jan Kolář = Góly/Střely – (1+3) čas na ledě 20:51. (20:15:47)
     
    Smutný večer pro Nalimova, který od nástupu do branky vychytal mnoho šancí soupeře, ale inkasoval v ten nejhorší možný moment. To je ode mne vše. Já se s Vámi loučím a přeji příjemný zbytek večera.
     
    Fantastický závěr dnešního střetnutí. Už už to vypadalo, že Vladivostok dokoná fantastický obrat, když dokázal smáznout tříbrankový náskok a necelé dvě minuty před koncem dokonat obrat. Gól Zubova, ale nebyl uznán, ačkoliv jej řešil videorozhodčí téměř deset minut. Následně hráli hosté přesilovku, ale tu nevyužili ba naopak. Dvě sekundy před koncem ujel Varnakov, který s velkým štěstím dostal puk za beton Nalimova. I tuto branku musel vyřešit arbitr s videorozhodčím. Ten po dlouhém váhání branku uznal.
     
    60:00
    Konec zápasu.
    VARNAKOV - 4:3
     
    59:58
    Kazaň vstřelila branku!
    Tak tohle je opravdu neuvěřtelné! Dvě sekundy před koncem ujel všem protihráčům MICHAJL VARNAKOV, když zachytil puk v útočné třetině. Zvolil kličku do prava a ačkoliv se Nalimov výborně roztáhl, nedokázal udržet puk, který mu poslal domácí útočník k levé tyči. Gól ještě dlouho rozebíral videorozhodčí, ale nakonec byla branka uznána. Bez asistence.
     
    59:18
    Jedna střela za druhou míří na branku Garipova, ale ten se brání velice dobře. Krátce na to se Kazaň opět osvobodila.
     
    58:32
    Po vhazování v útočné třetině hostů se domácím podařilo odpálit puk přes všechny čáry.
     
    58:07
    Svitov zbytečně trefil protihráče do obličeje a posedí si na trestné dvě minuty. Přesilovka pro Vladivostok.
     
    57:30
    Po dlouhé době nakonec přišel verdikt a gól uznán není!
    Gól nebyl uznán
     
    57:30
    Kolář vypálil od modré čáry. S tím si Garipov poradil. Domácí brankař vyzrál i na následnou ránu Beghorse, ale pro jeho smůlu se kotouč dostal ještě a ten v obrovském zmatku před brankovištěm dokázal nějakým záhadným způsobem propasírovat kus černé pryže za brankovou čáru. Rozhodčí si ale půjde poradit s videorozhodčím.
     
    56:22
    Hosté v plném počtu.
     
    55:45
    Na Nalimova letí jedna střela za druhou, ale od té doby, co přišel hostujícící muž místo Proskurjakova je k nepřekonání.
     
    55:03
    V dobré pozici se zjevil Azevedo, nicméně jeho ránu zablokoval jeden z hráčů Vladivostoku. Následně hosté vyhodili puk přes všechny čáry.
     
    54:22
    Sekáním se provinil Sokolov a následuje tak početní výhoda pro Kazaň. To by mohla být velká šance pro domácí rozhodnout o vítězi dnešního střetnutí.
     
    53:27
    V individuálním průniku se prezentoval Kornějev, jenž nahozením z bekhendu nalezl Musina. Ten dorážel jen do betonu Nalimova.
     
    52:05
    Nikdo evidentně nechce zápas pustit do prodloužení, a tak je k vidění parádní hokej. Před Nalimovem dorážel Svitov jen těsně vedle.
     
    51:23
    Z úhlu se pokoušel vybídnout Pagin na zteč útočícího Azeveda, avšak druhý zmiňovaný nedokázal letící puk trefit.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 5. Varnakov (Moller, Burmistrov), 17. Kornějev (Mirnov, Azevedo), 21. Kosticyn (Azevedo), 60. Varnakov – 28. Vladislav Ušenin (Lisin, Kuzmin), 40. Kolář (Zubov, Goroškov), 49. Ušenin (Ušenin)


    Ak Bars Kazaň: Garipov – Denisov, Rylov, Nikulin, Kornějev, Musin, Medvěděv, Pagin, Heshka – Bordov, Svitov (C), Lukojanov – Mirnov, Azevedo, Kocticyn – Varnakov, Burmistrov, Moller – Obuchov, Malychin, Pesonen.
    Admiral Vladivostok: Proskurjakov (25. Nalimov) – Pyett, Davydov, Lisov, Kolář, Zemčjonok, Kuzmin, Volodin – Bergfors, Gorošanckij, Gynge – Ugarov, Zubov (C), Gorškov – Lisin, Vjačeslav Ušenin, Vladislav Ušenin – Sokolov, Sigarev, Nesterov.

    Rozhodčí: Bělov, Oskirkov – Nesterov, Lazarev
    bahis siteleri