Mladá Boleslav – Plzeň 0:3 (kon.)
konec
FK Mladá Boleslav
0:3 (0:1)
FC Viktoria Plzeň
Neděle 19.10.2014, 15:45 • Městský stadion Mladá Boleslav • Synot liga
Předzápasové kurzy
     
    88
    Magera není rychlostní typ, netroufl si jít do sprintu 1 na 1, a tak po přihrávce za půlící kruh napřáhl levačkou a zkoušel ze 40 metrů překvapit Kozáčika. To se mu nepovedlo – respektive povedlo, ale brankář stačil zasáhnout.
     
    83
    Tři a dost. Koubek stahuje ze hry Stanislava Tecla, posílá místo něj do boje Jana Holendu (PLZ).
     
    82
    Přímý volný kop rozehrávali domácí. Magera prudkou hlavičkou nasměroval míč do horního rohu brány, kam se ale stačil dostat vynikající Kozáčik.
    Stanislav TECL - 0:3
     
    81
    Plzeň právě vstřelila branku!
    No a je vymalováno! Podobná akce jako před malou chvílí. Hořava vyslal na zteč tykadlo jménem STANISLAV TECL a ten umístěným zakončením zaznamenává hattrick.
     
    79
    Milana Petrželu na trávníku nahrazuje Jan Kovařík (PLZ).
    Stanislav TECL - 0:2
     
    78
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hrošovský ideálním pasem vyslal dopředu STANISLAVA TECLA, který po zemi prostřelil Hrušku – 2:0.
     
    77
    Žlutou kartu inkasuje Lukáš Hejda (PLZ).
     
    76
    Žlutou kartu dostává i druhý stoper Boleslavi Jakub Navrátil (MBL).
     
    75
    Adam Pajer (MBL) nahrazuje Milana Lalkoviče, jenž dnes bojoval, ale svou gólovou šanci v úvodu druhé půle neproměnil. No a kopne si i Mirzad Mehanović (MBL). Sednout si jde Jiří Skalák.
     
    74
    Hůlka na polovině hrací plochy postavil svoje tělo do cesty Vaňkovi, který je nyní otřesen. No a pro devatenáctiletého stopera Lukáše Hůlku (MBL) je to žlutá karta.
     
    72
    Hruška skákal z pohledu střelce doleva, Vaněk střílel doprava. Jenže... jenže placírkou minul bránu o zhruba metr.
     
    71
    Pilař obíhal Bořila, který svého protivníka poslal k zemi a hosté budou kopat penaltu.
     
    70
    Další skvělý zákrok Hrušky po střele z levé strany.
     
    68
    To snad ani není možné. Snad 3 gólové šance Plzně vmáčknuté do 5 vteřin! Po volném kopu míč propadl k Teclovi, který zakončoval v bezprostřední blízkosti, jenže Hruška ukázal fantastický reflex a míč vytěsnil. Tecl se ještě dostal ke dvěma dorážkám, ale ty zblokoval obětavý Kysela. Potom ještě střílel z 10 metrů jeden ze záložníků Viktorie, ale trefil zase někoho z boleslavského lesa, který rychle vyrostl a popadal před Hruškou.
     
    66
    Lukáš Magera (MBL) vystřídal Ondřeje Zahustela.
     
    65
    Zahustel prošťouchl míč mezi stopery na Bartla, který těsně míjí pravou tyč. Kozáčik míč možná ještě vytěsnil špičkama prstů.
     
    57
    A to bylo taky to poslední, co Daniel Kolář dnes předvedl. Přepouští totiž místo na hrací ploše Tomáši Hořavovi (PLZ).
     
    56
    Gól mohl padnout na druhé straně! Pohledná akce Plzně, kdy Tecl dostal průnikovou přihrávku a patou posouval na středu nabíhajícímu Kolářovi. Daniel Kolář v dobré pozici opravdu značně přestřelil.
     
    53
    Krásná cesta míče až do obrovské šance. Tavares nacentroval, Zahustel se vyšrouboval do vzduchu nad Limberského a posunul hlavou před bránu, kam si naběhl Lalkovič. Ten měl míč trochu od sebe a tak se po něm v takovém "poloskluzu" natáhl pravačkou. Trefil ho šajtlí, ale ze snad 3 metrů minul cíl! I když zakončoval v poněkud krkolomné pozici, tohle rozhodně šlo dát.
     
    42
    Petržela centroval zleva do "ohně" před Hruškou. Od Bartla se balón dostal na penaltu k Hrošovskému, který napřáhl z první a trefil břevno!
     
    29
    Václav Procházka (PLZ) hrál nebezpečně nohou před Skalákem. Vidí za svůj prohřešek žlutý kartonek.
     
    28
    Mohlo to být 1:1! Vysoký centr Skaláka dolétl na zadní tyč, kde byl neobsazený Šćuk, který hlavičkoval sám proti Kozáčikovi. Slovenský gólman se pořádně zapotil!
     
    27
    Teclovi byla adresována přihrávka za obranu a kdyby Hruška nevyběhl až na hranici šestnáctky a míč těsně před útočníkem Plzně neodkopl, bylo by zaděláno na 0:2.
     
    21
    Žlutí se i ve druhém táboře. David Limberský (PLZ) se napřáhl, že odkopne Kyselovi míč, ale místo toho kopl do Kysely, který stačil předmět zájmu již odehrát.
     
    20
    Další žlutou vidí Jan Kysela (MBL).
     
    17
    Jiří Skalák (MBL) ostře vletěl před Procházku, který se chystal nakopnout míč, a zasáhl mu nohu. Je z toho žlutá karta.
     
    16
    Rychlý protiútok Boleslavi. Lalkovič zprava centroval k penaltovému puntíku na Bartla, který nabíhal sám před Kozáčika. Na poslední chvíli se zezadu přiřítil Řezník a Bartla povalil na zem. I když dostal Bartl moc dlouhou přihrávku a musel by kulatinu nahánět, tohle minimálně smrdělo penaltou.
    Stanislav TECL - 0:1
     
    12
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Limberský se octl na pozici středního záložníka, odkud posunul míč doprava na Petrželu, jenž ze strany nacentroval milimetrový pas za obranu, kam si naběhl STANISLAV TECL a ten ve skluzu otevírá skóre zápasu.

    David Bohata

    Branky: 12. Tecl (Petržela), 78. Tecl (Hrošovský), 81. Tecl (Hořava)

    Karty:   17. Skalák (MBL), 20. Kysela (MBL), 74. Hůlka (MBL), 76. Navrátil (MBL) – 21. Limberský (PLZ), 29. Procházka (PLZ), 77. Hejda (PLZ)

    Neproměněná penalta: 72. Vaněk (PLZ), mimo


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 4:12. Střely mimo: 7:8.
    FK Mladá Boleslav: Hruška – Bořil, Hůlka, Navrátil, Kysela – Tavares, Ščuk (C) – Bartl, Zahustel (66. Magera), Skalák (75. Mehanovič) – Lalkovič (75. Pajer).
    Náhradníci: Miller – Pajer, Smejkal, Šisler, M. Vukadinovič, Mehanovič, Magera.

    FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – Limberský (C), Procházka, Hejda, Řezník – Vaněk, Hrošovský – Petržela (79. Kovařík), Kolář (57. Hořava), Pilař – Tecl (83. Holenda).
    Náhradníci: Bolek – Hubník, Hořava, Horváth, Kovařík, Holenda, Bakoš.

    Rozhodčí: Bílek – Mencl, Pilný
    bahis siteleri