Vítkovice – Litvínov 2:3 (kon.) | Liberec – Plzeň 1:2 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
HC VERVA Litvínov
Úterý 21.10.2014, 17:00 • ČEZ aréna Ostrava • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    KUBÁT - 2:3
     
    59:13
    Litvínov právě vstřelil branku!
    I když se domácí hodně snažili, v závaru před svou brankou kotouč nezkrotili a zásluhou KARLA KUBÁTA se dostávají necelou minutu před třetí sirénou do těsného vedení – 2:3. Asistence: František Lukeš.
    SVAČINA - 2:2
     
    53:11
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je srovnáno!! Vítkovický VLADIMÍR SVAČINA využívá přesilovku střelou hned z první – 2:2. Asistence: Ondřej Roman a Lukáš Zíb.
    LUKEŠ - 1:2
     
    35:11
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hostující FRANTIŠEK LUKEŠ dostal přesnou přihrávku do pásma, stahovačkou se v mezikruží zbavil bránícího hráče a střelou zápěstím poslal puk do horní části branky – 1:2. Asistence: Viktor Hübl.
    HUNA - 1:1
     
    28:35
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je srovnáno!! Svačina si objížděl branku, byl tísněn, ale přihrál zpět, Francouz, který na opačné straně očekával právě Svačinu, se proti střele RUDOLFA HUNY už nestačil přesunout – 1:1. Asistence: Vladimír Svačina.
    LUKEŠ - 0:1
     
    15:48
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají skóre utkání! Po několika pokusech a zmatcích v brankovičtí našel skulinku u levé tyče FRANTIŠEK LUKEŠ – 0:1. Asistence: Juraj Majdan a Jiří Zeman.
    Marken.cz

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 29. Huna (Svačina), 54. Svačina (Roman, Zíb) – 16. Lukeš (Majdan, Zeman), 36. Lukeš (Hübl), 60. Kubát (Lukeš)


    HC Vítkovice Ridera: Šindelář (Dolejš) – Zíb, Kovář, Čerešňák, Šenkeřík, Stehlík, Pastor, Štencel – Huna, Roman, Svačina – Vandas, Burger, Němec – Šedivý, Húževka, Szturc – Tomi, Kolouch, Kucsera
    HC VERVA Litvínov: Francouz (Horák) – Kubát, Chaloupka, Sklenička, Pavlík, Zeman, Pavelka – Lukeš, Hübl, Majdan – Ručinský, Hanzl, Martynek – Trávníček, Piroš, Písařík – Gerhát, Jurčík, Šrámek

    Rozhodčí: R. Hradil, P. Úlehla – R. Tošenovjan, M. Hlavatý

    Diváci: 4 052
    bahis siteleri