TK ke spolupráci ČSLH se společností DHL Express (kon.) | TK po jednání Ligového shromáždění (kon.)
konec
Tisková konference ke spolupráci ČSLH se společností DHL Express

Úterý 21.10.2014, 14:00Tiskové konference
     
    Shrnutí TK:

    Firma DHL má s extraligou juniorů smlouvu na tři roky. Po tuto dobu bude jejím titulárním partnerem, značka DHL pak bude zdobit helmy všech hráčů nastupujících k zápasům DHL extraligy juniorů.

    Firma DHL je celosvětově působící společností, jež se stará o logistické služby a přepravu nákladů. DHL působí ve 220 zemích po celém světě.

    Nejvyšší juniorská soutěž se hraje od roku 1947, nejvíce titulů v historii získali hráči I. ČLTK Praha a Kladna, a to shodně pět. (14:19:49)
     
    Tisková konference právě skončila.
     
    Král: "Samotnou částku, kterou budeme inkasovat, zveřejnit nemůžeme. Je to ale největší smlouva v rámci mládežnického hokeje, kterou máme."
     
    Král: "Věříme, že DHL nám jako partner pomůže. Takto velký globální sponzor pomáhá pozvednout úroveň juniorské extraligy i v mediálním světle."
     
    Král: "Mám ze stanice Sport5 velkou radost. To, že se v rámci tohoto projektu ukazuje tvrdá práce v Akademiích ČSLH, je skvělé."
     
    Procházka: "Hokejová pětka pokrývá mládežnický hokej z druhé strany a ze zákulisí."
     
    Procházka: "Jsem tady za televizní stanici Sport5, na níž vytváříme pořad Hokejová pětka, který se věnuje první hokejové lize a mládežnickému hokeji."
     
    Ke slovu se dostává bývalý útočník Martin Procházka.
     
    Drnec: "Hokej pak vyhrál. Když jsem ukázal výsledky šéfům třeba z Austrálie, tak se divili, kam až se český mládežnický hokej na mezinárodní úrovni vystoupal."
     
    Drnec: "Chtěli jsme se zaměřit na lokální sport, a tak jsme se rozhodovali mezi hokejem a fotbalem, které jsou v Česku nejpopulárnější."
     
    Drnec: "I já jsem rád, že se nám podařilo spolupráci uzavřít. Na globální úrovni DHL sponzoruje MS v ragby nebo formuli 1."
     
    Ke slovu se dostává Luděk Drnec.
     
    Král: "Projekt Akademií ČSLH je věcí, kterou chceme dále rozšiřovat do dalších klubů, mezi které jistě řadíme třeba i Kladno, jelikož tu sedí Martin Procházka. Nechceme ale slevovat z našich požadavků na kluby."
     
    Král: "Juniorská extraliga se zúžila z 24 na 16 účastníků. Každý hraje 54 zápasů."
     
    Král: "Mládežnický hokej u nás prochází proměnou, od které si slibujeme větší kvalitu hráčů, kteří ji hrají a které extraliga vyprodukuje."
     
    Král: "Je pro nás moc důležité, že se nám podařilo uzavřít smlouvu na tři roky."
     
    Král: "Je o to cennější, že jde o tak významného partnera, jakým DHL Express Czech Republic bezpochyby je."
     
    Král: "Pro nás je dnešní den spojený s podpisem smlouvy s DHL velmi důležitým prvkem a součástí do skládačky financování mládežnického hokeje v Česku."
     
    Ke slovu se dostává Tomáš Král.

    Vladimír Koča

    bahis siteleri