TK ke spolupráci ČSLH se společností DHL Express (kon.) | TK po jednání Ligového shromáždění (kon.)
konec
Tisková konference ke spolupráci ČSLH se společností DHL Express

Úterý 21.10.2014, 14:00Tiskové konference
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 14:00.
     
    Dobrý den. Český svaz ledního hokeje dnes pořádá tiskovou konferenci k navázání spolupráce s firmou DHL Express. DHL Express se stane titulárním partnerem juniorské extraligy, která tak získá nového generálního partnera. Společnosti Noen, po které se juniorská extraliga jmenovala od sezony 2009/10 až do sezony minulé, již vypršela smlouva.
     
    Hosté tiskové konference:

    Zdeněk Zikmund (tiskový mluvčí ČSLH)

    Luděk Drnec (obchodní ředitel DHL pro Českou republiku)

    Tomáš Král (prezident ČSLH)

    Martin Procházka (Sport5)
     
    Tisková konference právě začíná, úvodní slovo má tiskový mluvčí ČSLH Zdeněk Zikmund.
     
    Ke slovu se dostává Tomáš Král.
     
    Král: "Pro nás je dnešní den spojený s podpisem smlouvy s DHL velmi důležitým prvkem a součástí do skládačky financování mládežnického hokeje v Česku."
     
    Král: "Je o to cennější, že jde o tak významného partnera, jakým DHL Express Czech Republic bezpochyby je."
     
    Král: "Je pro nás moc důležité, že se nám podařilo uzavřít smlouvu na tři roky."
     
    Král: "Mládežnický hokej u nás prochází proměnou, od které si slibujeme větší kvalitu hráčů, kteří ji hrají a které extraliga vyprodukuje."
     
    Král: "Juniorská extraliga se zúžila z 24 na 16 účastníků. Každý hraje 54 zápasů."
     
    Král: "Projekt Akademií ČSLH je věcí, kterou chceme dále rozšiřovat do dalších klubů, mezi které jistě řadíme třeba i Kladno, jelikož tu sedí Martin Procházka. Nechceme ale slevovat z našich požadavků na kluby."
     
    Ke slovu se dostává Luděk Drnec.
     
    Drnec: "I já jsem rád, že se nám podařilo spolupráci uzavřít. Na globální úrovni DHL sponzoruje MS v ragby nebo formuli 1."
     
    Drnec: "Chtěli jsme se zaměřit na lokální sport, a tak jsme se rozhodovali mezi hokejem a fotbalem, které jsou v Česku nejpopulárnější."
     
    Drnec: "Hokej pak vyhrál. Když jsem ukázal výsledky šéfům třeba z Austrálie, tak se divili, kam až se český mládežnický hokej na mezinárodní úrovni vystoupal."
     
    Ke slovu se dostává bývalý útočník Martin Procházka.
     
    Procházka: "Jsem tady za televizní stanici Sport5, na níž vytváříme pořad Hokejová pětka, který se věnuje první hokejové lize a mládežnickému hokeji."
     
    Procházka: "Hokejová pětka pokrývá mládežnický hokej z druhé strany a ze zákulisí."
     
    Král: "Mám ze stanice Sport5 velkou radost. To, že se v rámci tohoto projektu ukazuje tvrdá práce v Akademiích ČSLH, je skvělé."
     
    Král: "Věříme, že DHL nám jako partner pomůže. Takto velký globální sponzor pomáhá pozvednout úroveň juniorské extraligy i v mediálním světle."
     
    Král: "Samotnou částku, kterou budeme inkasovat, zveřejnit nemůžeme. Je to ale největší smlouva v rámci mládežnického hokeje, kterou máme."
     
    Tisková konference právě skončila.
     
    Shrnutí TK:

    Firma DHL má s extraligou juniorů smlouvu na tři roky. Po tuto dobu bude jejím titulárním partnerem, značka DHL pak bude zdobit helmy všech hráčů nastupujících k zápasům DHL extraligy juniorů.

    Firma DHL je celosvětově působící společností, jež se stará o logistické služby a přepravu nákladů. DHL působí ve 220 zemích po celém světě.

    Nejvyšší juniorská soutěž se hraje od roku 1947, nejvíce titulů v historii získali hráči I. ČLTK Praha a Kladna, a to shodně pět. (14:19:49)

    Vladimír Koča

    bahis siteleri